264

Анонимен

преди 12 години

Явно келешчетата се оказа "наши" момчета,на верни партийни другари(милиционери) синчета!Наши,наши,наши,наши...Сещате се откъде им идва силата на тия мекерета,нали?И кой ги създаде!

263

Клара

преди 12 години

България - клозета на Европа. Тук всичко е възможно. Ах, забравих, затова са виновни *** и турците, а и Костов. *** народ.Вижте как се вдигат на бунт в Лондон.

262

Анонимен

преди 12 години

Вместо тази статия да има укорен тон т.е съвестна гражданска позиция, ми звучи някак оневиняващо за двамата злощастни младежи- O tempora , o mores.Каквито магистратите,такива и продажните 'журналисти'.Срам!

261

ъчо

преди 12 години

Смешници! Разюзданите *** с властимащи бащи се отървават безнаказано за убийство на двама млади. Това го няма никъде по света. Родителите на тези хора трябва да си отмъстят сами.

260

Анонимен

преди 12 години

Какво значи не са пили??? А това, че са карали с поне 50 над ограничението какво е - не е ли умисъл ???? Поправете ме ако греша, но това трябва да се третира като предумишлено убийство. Непредумишлено е ако си бяха карали с 50 (айде там може и 70 да е, не знам в тази част на булеварда колко е точно) и ако да речем единия беше спукал гума или пък пешеходците внезапно са решили тичешком да пресекат на тъкмно място без видимост.....което очевидно не е било в случая.

259

вендета

преди 12 години

Сега на ход са роднините на убитите. Ако са мишоци,ще си останат със скръбта и празни ръце. Ако не са мишоци- по 200-300 хил. кръвнина на калпак,или да направят така,че виновниците за в бъдеще да могат да карат само инвалидни колички. Нека се състезават тогава...може и по бул. България.

258

Men

преди 12 години

Pulna pumiq!!! Gospod da ubie gnustnite prokurorski sin4eta ubiici i korumpiranite im roditeli, koito sus zaplata 1500 lv kupuvat BMWta na izrod4etata si. Leka im prust na zaginalite i dano se sabudim i po4nem da lin4uvame takiva!!!

257

Honorik

преди 12 години

Между другото,не знам дали е случайно съвпадение,но инцидентът е на булевард"България";скоро на река Волга потъна кораб със същото име/дали е България,Булгария,Болгария не е от значение/.Просто се вижда,че страната ни е като потъващ кораб и място на беди и нещастия.

256

jon

преди 12 години

Някой писа да има дадат 20-30г.,не са ли малко? Дай направо да връщаме смъртната присъда!

255

еди кой си

преди 12 години

гледате ли новини? какво става в лондон заради един нелепо убит младеж.... ако бяхме като тия англичани поне малко, българия щеше да изглежда като след война... но поне нямаше да има толкова почернени семейства, а виновните *** да се измъкват с по-солидна почерпка за роднините и приятели прокурори и подобни... протест, бунт, размирици му е майката, но докато се осъзнаете едва ли ще са останали много хора в тая шибна държава... всеки трябва да си изпати за да се осъзнае, но ще е вече късно

254

Honorik

преди 12 години

България в момента е една прокълната страна,в която цари беззаконие,насилие и корупция.В момента ние сме като Дивият запад-всеки прави каквото си иска/най-вече бандитите/ и засега липсват добрите каубои,които да избият лошите до последния човек.Само,че в живота не е като по филмите,където обикновено краят е щастлив,затова самото ни общество трябва да се разбунтува открито срещу тази гнила мафиотска държавица.С бандити и убийци трябва саморазправа и гражданско неподчинение срещу властите.

253

ууууууу

преди 12 години

бат Радо каза------да ги обесят на стадиона!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

252

БГ Съдия

преди 12 години

ОБИЧАМ БЪЛГАРСКИЯТ СЪД, КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ БЕЗСМЪРТЕН И ГОСПОДАР НАД БЪЛГАРСКИТЕ РОБИ ! :D Не можете с пръст да ме пипнете, аз решавам кое как ще стане, кой е виновен и невинен и какви присъди да раздавам. Аз решавам колко пари да взема за всяко дело. Обичам живота си :)

251

Анонимен

преди 12 години

А ПОНЕ КНИЖКИТЕ ЩЕ ИМ БЪДАТ ЛИ ОТНЕТИ,ЗАЩОТО ПО ТАЗИ ЛОГИКА АКО МЕ СПРЪТ БЕЗ КОЛАН ИЛИ С ЛЕКА ПРЕВИШЕНА СКОРСТ ЩЕ ДАМ ПРИМЕР С ПРОКУРОРСКИЯ СИН?????????НО АЗ ВСЪЩНОС СЪМ БЕЗ БАЩА.....

250

Анонимен

преди 12 години

Тука трябва линч. За тез говненца, за подкуни лекари и съдии. Докато някой не изтрещи и не почне да линчува, показно такива *** те няма да имат страх от Обществото. Защото закона е да защитава хората, народа, обществото....

249

Анонимен

преди 12 години

къде живее това прокурорско синче да спретнем едно мълчание с националния флаг с черен диагонал пред него? след това ще е хубаво някой да го пречука. щом за убиването на двама дават условна, за убийството на един сигурно само с глобата ще минеш.

248

Анонимен

преди 12 години

В ЕВРОПА КАК БИ СЕ ТРЕТИРАЛА ТОЗИ СЛУЧАЙ?РОДИТЕЛИ ДА ТЪРСЯТ ВЪЗМЕЗДИЕ ДО ДУПКА ВЕЧЕ СА ЗАГУБИЛИ ДОСТАТЧНО

247

еди кой си

преди 12 години

"Абе нема такава държава"..... накрая ще изкарат пешеходците виновни, че са стояли на спиркатаи забележете - за 2-3 години са имали "доста, но леки нарушения" което ги прави невинни едва ли не.... е вече имат и едно непростимо (двойно убийство) най-малко по 20-30 години трябва да им лепнат на тия ***

246

Амин

преди 12 години

Мисля, че трибагреника вече трябва да го обградят с черен кант, като за починал. Дъжавата вече не съществува. Огледайте се. Това е само една територия, над която с паузи властват няколко клики мошеници. ПАЗЕТЕ СЕ!! И запалете една свещ за загиналите... и за България- онази, която я загубихме.

245

gtf

преди 12 години

е**ти цирка е тва нащо правосъдие.После не се мерело с два аршина ..а как се доказва липса на умисъл, като летиш със 150км в населено място ? напълно подкрепям 238Тежък физически труд в лагер - най-добрата превъзпитателна мярка за хора, които едва ли знаят какво значи думата "работа". Няма смисъл да хрантутим още двама в затвора