88

Анонимен

преди 12 години

Сега какво използват руснасите за писане?

87

неразбрал

преди 12 години

аааа, хаджи ли си? Да не си евреин?? Ясна е работата!Да дойде Гьобелс!

86

хаджи Ставри Примо

преди 12 години

до 82луд за връзване си!!!!!

85

Анонимен

преди 12 години

През 60-те години специалистите в НАСА установили, че една химикалка просто не би могла да работи добре в условия на микрогравитация, защото няма гравитационно привличане, което да дърпа мастилото надолу. Затова били вложени милиони долари, само и само за да бъде разработена специална химикалка, която да работи в космоса. А през това време умните руснаци въобще не се занимавали с такива глупости, а използвали най-обикновен молив.

84

ХХХ

преди 12 години

Русофилията трябва да се инкриминира също както педофилията!

83

Анонимен

преди 12 години

През 60-те години специалистите в НАСА установили, че една химикалка просто не би могла да работи добре в условия на микрогравитация, защото няма гравитационно привличане, което да дърпа мастилото надолу. Затова били вложени милиони долари, само и само за да бъде разработена специална химикалка, която да работи в космоса. А през това време умните руснаци въобще не се занимавали с такива глупости, а използвали най-обикновен молив.____________________________________Сами си правете изводите :)

82

До 73

преди 12 години

Те САЩ вече помогнаха на света с една криза,предстои да помогнат с друга и то за съжаление скоро.

81

Анонимен

преди 12 години

komentarite niamat ni6to ob6to s iadrenite raketi, koito 6te vzriviavat asteroidite i posle 6te padat na zemiata izla4va6ti atomna energia, koiato 6te uni6tozi 4ove4estvoto na porzii, kakto ot godini vliiaiat na vremeto s himi4eski raketi i klimata se pobarkva. po-goliam vrag na zemiata ot ALCHNIA 4ovek niama!

80

до 36

преди 12 години

Какъв САЩ е изпреварил руснаците бе куха лейко? НАСА фалира и в момента не може да изведе дори и един космонавт в орбита. Американците вече ще плащат на Русия да транспортира хората им до космическата станция(също наполовина руска) и то ще се ръсят солидно. Америка е държавата-кредит и тепърва ще се сгромолясва. Руснаците може да живеят по-бедно,но държат огромни природни богатства и са практически независими.

79

ДО 78

преди 12 години

ИМАШ СЕРИОЗНИ ОТКЛОНЕНИЯ

78

М.Калашников

преди 12 години

Баси... крайно време е да се намеся.

77

Наро Фоминск

преди 12 години

Сред наборниците в руската армия се шири тотална анархия,мародерства и тормоз,упражняван от страна на кавказците върху наборниците от други етноси! Този проблем придоби медийна популярност и дори се заговори младежите от Северен Кавказ да не се призовават в армията! Но руските генерали отчитайки демографския срив в русия изобщо не харесаха идеята и няма как тежко ще е да си руснак в руската армия.Ще дойдат времена когато "руската" армия няма да е руска!

76

Гагарин

преди 12 години

България трябва да се включва все поактивно във всички военни мисии на САЩ!Българската армия следва да почерпи опит от морската пехота на САЩ и да създаде подобни подразделения!Надявам се рли следващата военна операция на САЩ и съюзници българските части да са на върха на атаката, а след това да се чуе и нашата сдума при разпредалянето на плячката /петролни кладенци например/!Смятам позицията си за висш патриотизъм!Не обичам Сащ, но те са империята и нашият интерес е с тях!

75

Шоп

преди 12 години

Идете да видите какво жалко зрелище са пияните русофили в Руския клуб на свинята Тимев-Ганди. Това е сборище на хора с кучешки сърца.

74

до 72

преди 12 години

Да това е факт 130 милона граждани в РФ 25 милиона са мюсюлмани а останалите около 100 милиона са православни,католици..има и много индуси в Далечния изток на русия.Това е основният проблем на русия огромният отрицателен естествен прираст на християнското население.

73

Анонимен

преди 12 години

Samo v Moskva 2 miliona sa musulmani

72

хаджи Ставри Примо

преди 12 години

Реално русия от повече от век НЕ Е християнска държава, за какви "християнски" градове става дума... *** са алкохолици, антихристи и социопати. Всеки олигарх си има своя армия от кратунковци, *** е водещ разбира се :)))

71

Анонимен

преди 12 години

не русия ,а сащ ще помогнат на човечеството

70

Анонимен

преди 12 години

A znaeteli che ot 130 milionnoto naselenie na ruskata federaciq 25 ili 30 miliona sa musulmani

69

Красноярск

преди 12 години

русия да побърза да отреже гангренясалия Кавказ докато не се е разпрострял из цяла русия после спасение няма! Но заради огромната алчност на шепа руски олигарси владеещи петролните запаси в Северен Кавказ май вече е твърде късно за спасението на обикновения руснак от Дагестанско-Чеченско-Ингушката напаст навлизаща все по-осезаемо в големите християнски градове на русия!