230

до268

преди 12 години

Пълни глупости... *** е женен само веднъж за Фатиме ханъм ! А Димитрина Ковачева я е виждал само два три пъти на снимка ! Коя е тая българка която е щяла да се ожени за *** ? ТИЯ ТУРСКИ СЕРИАЛИ СА ВИ ПРОМИЛИ МОЗЪЦИТЕ

229

опа

преди 12 години

извинявам се ама като почваш от края и нещо не можах да я позная хахах

228

опа

преди 12 години

Каква е таз поемаЗвучи ми като неприятна ЕкземаАвторска ли е или плагиатскаСтиховете не са конска опашкаИма болест офицална за поети като тебСкриптомания зове се и май не ти е лесноВапцаровхахахха

227

Мила

преди 12 години

напротив, вярно е! Аз самата съм също наполовина от този край! Дори моят няколко пъти прадядо е участвал в Априлското Възстание и е обесен от Хасан Паша

226

:-)

преди 12 години

Нейното име е Димитрина Ковачева и си остава единствената любов на Кемал, запознават се когато Ататюрк е военен аташе в София, запознават се в казино в софия през 1914 година, когато тя е на 17 години, а той е на 28 и между тях пламва любов и така натаатък :-) Българската следа я има навсякаде - Кемалчо трупа опит в България в навечерието на Балканската война, дори мога да кажа, че е продукт на България повече отколкото на Турция.

225

Ники

преди 12 години

Има такава държава,имало я е преди много развити сега държави да ги има.В нашата държава просто съсътоянието синдром на емоционалния срив е страшно разпространено.Но и това ще преборим.Запознайте се с науката Егология(има сайт-Егология),за да живеем по-нормално,за да ни има.

224

ФАШИСТ

преди 12 години

"от БАТАф съм чичо "

223

ФАШИСТ

преди 12 години

Мила , аз съм 1/2 батачанин и много добре познавам истината за клането в БАТАК ! НЕ Е ВЯРНО ТОВА ! ПАК СЕ ОПИТВАТЕ ДА ИЗКРИВИТЕ ИСТОРИЯТА !

222

до 253

преди 12 години

Я разкажи повече за жена му "българката" на кемал турук щото ти май твориш история в момента ?

221

Анонимен

преди 12 години

БИЛГАРИТЕ сигурно са тия, които живеят в БИЛА ;)

220

Мила

преди 12 години

Баташкото клане не е направено от турци, дори не от турската армия,а от разбойнически башибозук предимно от *** и помаци по заповед на един албанец в Татар Пазарджик, чието име в момента ми е трудно да се сетя!

219

dida

преди 12 години

" 0,5% бИлгари " всъщност неграмотните българи са доста повече . Колко жалко че ние българите очеизвадно сме далеч от грамотността ! Справка : виж интернет пространството !!!

218

ФАШИСТ

преди 12 години

до мила - ако турският народ е като нас нямаше да има " БАТАШКОТО КЛАНЕ" , нямаше да има и "арменският геноцид" , НИЕ , не сме се съгласили да изпратим войски на източният фронт , не сме убивали евреи , толерирали сме малцинствата и за това ни е всичко на главата , от нашета БЪЛГАРСКА ДОБРОТА !

217

хе

преди 12 години

"Неграмотните са общо 112 778 души, като по етноси статистиката изглежда така: 0,5% билгари, 4,7% турци и 11,8% роми."Ако 112778 души, са 100%- как излизат сметките/0,5+4,7+11,8/

216

Анонимен

преди 12 години

Повечето хора си легнаха. Дано да не спят, а да правят деца, че като гледам резултатите он преброяването....

215

-

преди 12 години

Много ясно че има Турция като държава и то доста голяма, по-скоро спора е "Какво е Турция и трябва ли да я има?" Според мене не - България до Ирак! хаха, ако Мустафа Кемал Ататюрк не беше роден в цивилизована Тракия и жена му не беше българка, май нямаше да има Турция :-)

214

Мила

преди 12 години

обикновените турци са хора като нас, нищо лошо не са ни направили като народ с народ, проблема е бил в държавното им управление!

213

българин

преди 12 години

аз пък съм си чист българин и трябва да заявя, че такиеа красавици като туркините няма никаде. Отидох на екскурзия в Анталия и останах потресен - не от туристките, а от местните туркини, след това отидох още един път заради тях (и обслужването) и мисля да отида още, даже да си хвана туркиня гадже...ама ми се струва че не са толкова дашни

212

MURDOC

преди 12 години

Целта на това преброяване май беше да се изкарат българите ПО МАЛКО ,дори въпреки че все още не сме изчезнали чак толкова. Така се почва ,променят ни първо историята ,после гласовете на изборите ,а накрая и факта че ни има. СРАМОТА Е ЧЕ НЕ СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДА ИМ СТРОШИМ ГЛАВИТЕ НА ВСИЧКИ ПОГРЕБВАЩИ БЪЛГАРИЯ.

211

ФАШИСТ

преди 12 години

прочетох писанията и вложените мисли в тях , какъв е спора ? "има ли Турция или не " - който е за Турция да ми сложи минус , който е против , плюс :)