313

Анонимен

преди 13 години

Като бях в Русия и се оказва, че половината руснаци не са и чували за България, а другат половина си мислят, че това е държава от африка...------------------ Много добре знаят къде е България, но се правят на ухапани. Това сега е мода да унижават бившите соц.страни и да им се подиграват, че били слуги на САЩ. А те самите са роби в собствената си страна. Русия е една казарма със всички известни казармени издевателства. Да я разпадат по-бързо да не трови света.

312

До 308

преди 13 години

Важното е,че имат българско самосъзнание.Всеки един национален празник е в някаква степен идеологизиран.И ние десетилетия наред чествахме ден,в който е извършен преврат под дулата на окупаторска армия.Не тълкувай това като русофобство.Едно е Освободителната война,в която много руснаци са се записали доброволци,без да ги е грижа за имперската политика,съвсем друго нещо е нахалството на Сталин след 1943 г.Пък и да не забравяме кой е един от хановете на Златната орда- човек от"серебрянные болгары"

311

Анонимен

преди 13 години

И до днес много от тях правят планове как да се заселят в Бг. Симпатизират ни. ---------------------- Това, че искат да изкупят земята ни не означава, че ни симпатизират.

310

петре

преди 13 години

Добре , че са технологично изостанали и военно слаби иначе щяхме да видим какво е толерантност . Справка Косово , Афганистан и почти навсякъде където мюсюлманите са мнозинство.

309

Анонимен

преди 13 години

do 315: Тези "нахалници" са коренно население, завладяно от руснаците.

308

ПАВЛОС МЕЛАС

преди 13 години

Които е бил в Гърция, а аз знам че много вулгари са били...ЗНАЕ ЧЕ НА ВСЕКА ЦЕРКВА ИМА ФЛАГА НА ВИЗАНТИА!!! ЖЪЛТО ЧЕРЕН = ЕЛЛАДА И НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ВИЗАНТИА НИКОГА НЯМА ДА ИЗОСТАВЯТ СИМВОЛИТЕ НА ВИЗАНТИАТОЗИ ФЛАГ Е И ЕМБЛЕМАТА НА А.Е.К. -АТЛЕТИКИС ЕНОСИСКОНСТАНТИНУПОЛИ - СПОРТЕН СЪЮЗ НА КОНСТАНТИНОПОЛ 1924ГОДИНА!!!

307

ВЕНИЗЕЛОС

преди 13 години

ТУРЦИ христианес-РУМ ИОНАН..АНАТОЛИА=ХРИСТОС ТЕОС НИКА ПРОФЕТИС

306

ай де бе

преди 13 години

Толкова са нагли ***,че не може да бъде.В коя държава ,българи или християни въобще, имат права ? А те ...долнопробни нахалници .

305

Turk Оrthodoks power

преди 13 години

Има и турци християни.Така че всички по долу пишещи (българи, турци и др.) да имат и това в предвид като пишат.А двуглавият орел е християнски символ.Симво лизизира симфонията м/у религиозната и светската власт в Православните Империи и държави.Герба на Византия.

304

Анонимен

преди 13 години

дори да си го искат,НЯМА да ГО ПОЛУЧАТ

303

Узунов

преди 13 години

Исляма трябва да бъде леквидиран!!!!!Ако някой ден има трета световна война ще е точно заради мохамангалите с промитите им мозъци!!!!За целия свят би било по добре ако всички религии бъдат забранени и който проповядва и заблуждава директно в затвора.

302

turk power

преди 13 години

Tatarstan, istinskoto ime e Bulkaria!!! mestnite jiteli narekli prabulhgarite tatari, poneje mnogo si prilichali s tatarite, mestni plemena!! Bulgarite se razdelyat tochno tuk, Asparuh produljava

301

АЛЕКСАНДРОС МЕГАС

преди 13 години

ИИСУС-ИЕШУА+ МАШИАХ=ХРИСТОС НА ГРЪЦКИ ОТ ХРИО-ПОМЗВАМ,ПОМАЗАНИК=ИЗБРАННИК!!!Е ПО ВЕЛИК ОТ МОХАМЕД!!!ТАКА ЧЕ И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ХРИСТИЯНИ..ВСЕЛЕНАТА МРАЗИ ИСЛЯМА!!

300

Анонимен

преди 13 години

Не приемам ислям

299

Анонимен

преди 13 години

305 Не си стъпвал там нали?Те празнуват деня в който Златната орда унищожила волжска България.

298

Някой тук послъгва

преди 13 години

Анониме, в пост.300 пишеш едно, а в пост.302 - пишеш нещо съвсем друго.Или лъжеш на поразия, Бог знае с каква цел, или си виждал руснаци само по телевизията.Много хора от нас лично познават руснаци. Много от нас нееднократно са посетили не само Русия, но и бившите съветски републики. За руснаците, преди да отворят границите им,България беше мечтата,обетованата земя.Чудо правеха,за да се оженят/омъжат/ у нас. И до днес много от тях правят планове как да се заселят в Бг. Симпатизират ни.

297

Анонимен

преди 13 години

Гледайте навсякъде където има мюсюлмани какво става. При нас са 10-15% и си имат Доган който краде на държавно ниво. Тия пък 20 % в Русия искат герба да променят. Наглостта им няма граници. А като станата 50-605? При 80% става Косово!

296

До 299

преди 13 години

Какъв Татарстан бе, човек? Това е сталинска измишльотина. Там е ***, хората официално искат да се сложи реалното име на републиката им, а не измисленият "Татарстан". Там е републиката на българите-мюсюлмани - собственолично го заявяват тамошните хора и държат на това!

295

марти

преди 13 години

Защо ли винаги мнозинството трябва да се съобразява с...малцинството???Че то по същата логика,когато има избори трябва за всеки един избран от мнозинството да има един такъв от малцинството!?И нещо много важно-Русия все още се води православна,християнска държава,а не...ислямска такава!!!

294

musaria

преди 13 години

razbirase 4e trqbvada ima polumesec vav gerba a ne nqkakif ezi4eski krist