414

Аз

преди 13 години

Айде махайте я тая простотия вече де. Стои от 2 седмици. Да не би да чакате да кажа че *** са арийци?

413

Стефка

преди 13 години

Мъдър въпрос.Това е като да попиташ марула ли е пъпеша.Просто самото заглавие подсказва колко жалка и несигурна държава сме,колко са ни *** журналистите и колко страхливи сме ние!

412

yaro

преди 13 години

bulgari sa-ama samo kogato im iznasya....

411

Анонимен

преди 13 години

Ами много хубаво, че има и такива ***. Всъщност всички знаем, че има изключения. За съжаление са единици..."P.S.2 ...вероятно отгледани от семейства подобни на вашите. "Тук интелекта ли ти куца, нервите ли си изпускаш.........., но да не забравяме че Хитлер не е бил съвсем с всичкия си!

410

Съвестта на Хитлер

преди 13 години

P.S.2 ...вероятно отгледани от семейства подобни на вашите.

409

Съвестта на Хитлер

преди 13 години

Чета ви тъпите, расистки коментари и се чудя кое по-лошото - да съществуваш като *** или да разсъждаваш по подобен на вас циничен и престъпен начин. P.S. Не съм *** (всъщност може ли някой да е сигурен), живея в близост до *** и никога не съм имал проблем с тях. Когато преди време се опитаха да ми оберат апартамента, хванахме в крачка двама русоляви наркомана.

408

Георги

преди 13 години

Коментар 416 е доста нескопосен опит да се дискредитира Светла Енчева, известна с активността си в областта на човешките права. Все пак би било добре *** да го премахнат още повече, че е наказуем по Закона зе електронните съобщения и по Наказателния кодекс по текста за расизъм.

407

традиция

преди 13 години

Браво на авторът на статията, та това са "блестящи" умозаключения! Аз не познавам по-големи расисти от самите ***. Те не желаят, и явно го показват, да се интегрират в обществото. Имали си, видиш ли,традиции (като да не работяят, да не плащат....)И аз си имам традиции: по цял ден ходя на работа, плащам данъци и не вземам детски надбавки, даже и помощи отказвам.....все пак си имам традиции!!!

406

да бе

преди 13 години

*** са българи само когато има далавера!Някой да е видял *** пенсионер ?Защо ли?

405

ВЕНКО

преди 13 години

Българи Са.

404

ния

преди 13 години

Тия се прибрахме от болницата с дъщеря ми,бяхме там 10-на дни в дет.отделение.Няма да ви казвам какъв ад е там,80% от пациентите са роми,"майки" които непрекъснато сноват по коридорите,тропат по вратите,търсят цигари,телефони,лекарства от другите пациенти,притесняват и тях и създават една абсурдна атмосфера в която трябва да работят лекари и персонал.Налага се санитарките да прибират от студения коридор пълзящи зле облечени плачещи деца,защото "майките" са се изнизали в лафката пият и пушат

403

Анонимен

преди 13 години

Не.Те са тук още от турско време и още не са се интегрирали. Като гледам Гепи и в Англия не са се интегрирали.По-скоро нас да ни интегрират към тях, което се и опитват де.

402

Тин-тири-мин-тири

преди 13 години

Единственото спасение за тези твари е до стената и по един пълнител..... Тая държава няма никаква идея, нито желание да се справи с тая *** която расте главоломно послединте 10 години. Противоциганосян е абсьолютно прав! Ние българите сме дискриминирани в собствената си държава. Само пистолети, ножове и пушки ще ни решат проблема.

401

Противциганосян

преди 13 години

В сутрешния блог на БТВ даваха за самотна майка, която взела ипотечен кредит, неможе да го обслужва и сега й продали апартамента, че остава и още да дължи. Малко след това дават репортаж за *** гето в Люлин на разклона за Калотина. Та там излиза един зам. кмет и ни обяснява как сега общината ремонтира една къща и няколко апартамента за българите от *** произход. Питам аз, кой е дискриминираният в случая и защо за гражданите на една държава не важат едни и същи правила и закони?

400

Михаил Б.

преди 13 години

Кое и е вярно на статията ? Огледало? Че сме си кофти нация, така е, но пък на всички българи ни писна да плащаме луди данъци, за да може тази паплъч да се шири, краде и да си живее безгрижно. Дори днес в новините по БТВ показаха как бяла лимузина "Hammer" докара новородено, имате ли представа колко е наемът на тази лимузина? Брат ми работи като техник, техниката с която разполагат *** у дома си... 99% от българите само ще си мечтаем за такава. Не могат? На *** не им отърва да са хора

399

някой

преди 13 години

Статията, за съжаление е абсолютно вярна. Трябва ни огледало за да се видим отстрани какви маймуни сме.Да, вярно е че *** крадат. Лично аз също съм бил потърпевш.Но има една приказка: "Ние българите сме по-големи *** и от самите ***", която е много вярна.Потърсете само в youtube информация за източване на банкови карти от банкомати в САЩ и Канада и вижте какво ще ви излезе! На мен ми излязоха точно трима българчета. А *** компютърен специалист да сте виждали?

398

полина

преди 13 години

Въпросът е грешен,*** на само не са българи,те са ***, плъзнали в целия свят,кърлежи, смучещи икономиката на всяка една нация.А който твърди, че са хора, нека си осинови 2-3 ***,да отделя от нищожните си доходи да ги "интегрира", да започнат да раждат себеподобни на 10 годишна възраст,на 12 да започнат да крадат и да проституират,да се дрогират и пласират наркотици.А българите да работят по 40 години,защото *** крало жица,трябва да го лекуват с нашите пари ,за да краде отново

397

Б

преди 13 години

Когато на ЧОВЕК му се наложи да съжителства с ***, тогава разбира какви *** са тия ***.

396

евЗЕНи

преди 13 години

Български граждани са. В страната ни има много етноси, хем че далеч зад етносите на Индия, Китай, Мексико или САЩ, например. Като хора, които от поколения живеят в България, те са Българи. Като етнос - друг въпрос. В крайна сметка прабългарите са дошли от съвремен Афганистан/Иран, *** - от Индия. Какво ни дава право да съдим другите?

395

Българин

преди 13 години

Крайно време е да се зададе друг въпрос:*** ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА ЛИ СА?За всеки, който е имал вземане-даване с тия ***, въпросът е риторичен, а отговорът е - ТВЪРДО НЕ !!!