41

do оффф

преди 13 години

Наистина не сме ги депортирали в Треблинка. А само - към Германия.Тъжната историческа истина е, че когато "поемаме" от германците Македония и Северна Гърция едно от условията е и да им изпратим набелязаните вече от тях евреи. Не съм сигурен дали вече са били "забрани" или сме свършили и тая работа. Историческата истина е, че ние им ги предаваме. Десетина хиляди души. Като доста цинично се правим на "недоразбрали", че "не са наши поданици" и какво ще им се случи на тези след това.

40

Анонимен

преди 13 години

ТРЯБВА ДА СЕ МРАЗЯТ МНОГО ПОВЕ4Е ОТКОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО.ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ЕВРЕИСКО ИЗ..РО.ДСКА ПАСМИНА МРАЗИ ЦЕЛИЯ СВЯТ .ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ГРАБЕЖИТЕ-КРАЖБИТЕ-ИЗМАМИТЕ-ЛЪЖИТЕ -ВОИНИТЕ НА ТОВА ИЗРОДЕНО ИЗРОДСКО ПЛЕМЕ.

39

xph

преди 13 години

Господа макета, моля Ви наистина прочетете малко световна история, също така прочетете кой е Димитър Пешев. Кои евреи е депортирала България и къде?!!! Дайте факти, дайте доказателства!!! Сета отдавна е признал че БГ не е дала нито един еврейн в лагер, въпреки че е съюзник на швабите във войната, и това е точно с голямата заслуга на Димитър Пешев. Хайде и без това родната му къща е близо до вас, отскочете до Кюстендил, научете нещо ново и вие бре, проклетници долни!

38

Паисий

преди 13 години

Преди да мразиш евреите (което е недостойно) научи се да пишеш правилно на български език, и научи къде се слага "и" и къде " й"! Това, да не можеш да пишеш правилно на майчиния си език, и да не го почиташ с неграмотността си, е също толкова недостойно. Защото дедите ти са спасили евреите в България, и са знаели да пишат правилно по българския език, и са го почитали с това, както са почитали и човека, независимо дали е такъв или друг. А ти мразиш, без да знаеш защо и не знаеш своя Род и Език!

37

Анонимен

преди 13 години

"В контекста на въпросната дефиниция Иванов и Шкарич обясняват още, че антисемитизмът е получил пълен израз и в Македония по време на българската окупация през Втората световна война, като тези сили насилствено депортирали евреите от Македония в концлагера в Треблинка на 11 март 1043 г. " Тези хора наистина се опитват да извратят тотално историята. А защо, след като има неуспорими факти, и цял свят вече е признал че България е запазила евреите си, и не е дала нито един в лагер. МАКЛАЙНОВЦИ!!!

36

България

преди 13 години

Македония е Българска !!!

35

ана

преди 13 години

Малко им е да мразят всичките си съседи,мразят и евреите!!!!!! СТРАШНИ *** СА МАКЕДОНЦИТЕ! ДА МРАЗЯТ Е КУЛТИВИРАНО ,,КАЧЕСТВО!

34

оффф

преди 13 години

"В контекста на въпросната дефиниция Иванов и Шкарич обясняват още, че антисемитизмът е получил пълен израз и в Македония по време на българската окупация през Втората световна война, като тези сили насилствено депортирали евреите от Македония в концлагера в Треблинка на 11 март 1043 г."Я пак ... Кога точно сме депортирали евреи в Треблинка ? Тия най добре да се гръмнат всичките с измислената си "държава".Ако им слуша глупостите човек , ще излезне ,че сме виновни и за робството в Америка.

33

venom

преди 13 години

gadni i mrasni

32

SSOS

преди 13 години

В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ВСИЧКИ СГРАДИ ПО МАРИЯ ЛУИЗА са на еврей , халите също държат еврейте ,много хора който ни управляват се еврей , явно умствения им капацитет е по-голям. най-важното нещо е ,че всички еврей се подържат , помагат си .Кандидатствах за робота при раб.дател еврай с българско име и една еврайка познайте кой предпочетоха !!!

31

Анонимен

преди 13 години

НЕМЕЦА НА ВРЕМЕТО СИ Е ЗНАЕЛ РАБОТАТА.

30

187

преди 13 години

колкото и да ги мразим, малко им е... имал съм, имам и предполагам че ще продължавам да имам вземане - даване с тия гадове и такива просто няма в целия свят...

29

Анонимен

преди 13 години

след реакция на еврейската общност в страната скандалното твърдение е било извадено от второто издание на учебникаKAKVO TARSAT EVREITE TAM..MRASNA EVREISKA SGAN

28

asen

преди 13 години

Антисемит е човек, който мрази евреите повече от българите ....Те това е истината за антисемитизма в FYROM.АМА НЕМА ЛОШО ,ЩОМ МРАЗИШ НЕКОЙ ЗНАЧИ СЕ СТРАХУВАШ ОТ НЕГО ......

27

Анонимен

преди 13 години

Всеки македонец, който мрази българите по-малко от необходимото е предател! На такива македонци, които не мразят достатъчно трябва да им бъдат взети децата и дадени за осиновяване от сръбски родители, които да ги възпитат в омраза към българите.

26

Асен Златарев

преди 13 години

Аз днес съм след нощно,а колко от пишещите тук са на работа??Ако са на работа,това ли правят?А ако не са.......

25

до 20

преди 13 години

нищо чудно да си и след албания

24

***

преди 13 години

"Колко трябва да се мразят евреите"Evreite gi mraziat ne samo v Makedonia a v cial sviat. Te sa vid choveshki sashtestva koito se vpisvat kato hora s nai dobar um i nai losho ime. Tova e taka zashtoto te shte te nauchat kakvo da napravish taka che da ima rezultat, no v kraina smetka shte te nakarat da se pochuvstvash izmamen.Evreina ceni svoia jivot i se saobraziava s tvoeto mnenie dokato te nakara da mu rabotish

23

Чукундур

преди 13 години

БЮРМ е под ТУРСКО влияние, как искате да не мразят евреите!?

22

KALT

преди 13 години

До 8:Много добър съвет му даваш, докога да работи за чифутска сметка, точно евреите са проблема на света, скоро ще се разреши. Unter.