79

галактика

преди 13 години

до 75 - Анонимен - Мнението ми има връзка с член от Конституцията ---- Не съм споменала Бойко, не съм споменала и Първанов ----- Връзка с Конституцията имат ВСИЧКИ бивши, настоящи и бъдещи политици

78

....

преди 13 години

Така е, млад човек със заплата 330 лева от университет, живот на село с майка си, безпаричие, глад студ и мизерия, навън мъгла и тишина.. Миналата година по ОФИЦИАЛНИ данни Цветелина Бориславова (БойкоБо) е забогатяла със 120 000 000, Вие с колко забогатяхте ?! Народа тъне в мизерия и това не води до нищо добро..

77

Анонимен

преди 13 години

Убиецът е вманиачен боди билдър. Всеки ден помпал мускули под тежестите в пловдивски зали и се зобал здраво с анаболи. От известно време станал агресивен, тъй като почнал да злоупотребява и с алкохол. А комбинацията между двете е страховита. Най-вероятно преди убийството Крумов е съчетал анаболи с алкохол и пердето му е паднало, смятат специалисти.

76

Анонимен

преди 13 години

Мозъка е единствения орган в човешкото тяло,който ако при най-малкото отклонение може да коства живота на десетки хора,а ако е пилот на самолет с ядрен товар,отклонението може да коства живота и на стотици хиляди хора. Ако сърцето ти спре за кратко,най-много да загинеш само ти или пък в най-лошия случай ако си шофьор и се блъснеш да пострадат пътниците,но мозъка ни ако само за миг спре да функционира нормално и последиците може да са фатални и ужасни.Може мозъка на този да е блокирал за кратко.

75

14563

преди 13 години

прав си че сигурно преди години сигурно е покривал изискаванията и са го наели, просто самата случка е нелепа, говорят за човека е че психично болен, а не е освидетелстван и тепърва ще се правят изследвания, и в същото време е нелепо че ако се окаже психично болен никой не е забелязал и че е преподавател -това е нелепото в случая

74

реалист

преди 13 години

Случаят е показателен за това колко добре живее българина. Да, никой не полудява току тъй.Причините са в безпаричието, безработицата и реформите, които за 20 години не ни доведоха до никъде, но генерират ежедневно страхотен стрес. Жалко за това момче, жалко и за майката. Жалко за всички нас, които утре може да се окажем в аналогична ситуация. Никой не е застрахован. Време е да се замислите за това господа управляващи от всички политически сили - сини, жълти, червени, " бойковени" и каквито там

73

Анонимен

преди 13 години

Не, не означава. Има си много ясни и конкретни условия за кандидатстване за асистентско място, със конкурсен изпит и тн. Това, че е завършил в същата катедра е предимство, но не и достатъчно условие. Към тогавашния момент (преди 10г.) явно е покривал условията и са го наели. няма как тогава някой да е знае какво ще се случи след 10 год. Той не е освидетелстван, не е проявявал и видими признаци на лудост, като изключим че пиеше и му липсваше всякаква амбиция да расте в сферата на науката.

72

Анонимен

преди 13 години

Няма нужда от коментари - случаят не е първи, няма и да е последен ---- Има нужда НЯКОЙ да се замисли над ПРАВОТО на българския гражданин да живее достойно ---- Никой не полудява ей така, от нищо-------------------- Когато на някой му е виновно обществото, трепе чужди хора. Когато му е виновно семейството, трепе родителите си. В случая Бойко няма вина.

71

реалист

преди 13 години

Ако си лош родител или си имал лоши родители не прехвърляй нещата на всички. Децата се нуждаят от родители. А родителите се нуждаят от деца. Взаимна обич. Това, че хората често отглеждат децата си по начин, който ги прави незрели за живота не означава, че от три годишни трябва да са сами. Самостоятелност се постига тогава, когато човек може сам да си плаща сметката. Това е. Докато някой друг му я плаща, най-добре е да се научи да живее хармонично с него.

70

левскар

преди 13 години

"Всички сме луди само,че малцина ни оценяват" Фройд или Юнг не съм сигурен.А за правото то е на всеки засъжаление правото не се дава а се създава,и не се взима а се ползва до доказване на противното,след което се отнема.Или и ти си като,бакшишите "ами нас кой ще ни защитити...."ами никой Държавата създава строг закон,съда го прилага и гражданите го спазват,а като него спазват ,съдът го прилага.ШЕНГЕН В ДРУГИДЕН със тези закони и този съд.и високо интелигентните Бг-граждани.

69

Анонимен

преди 13 години

Абе незнам кви изисквания има, знам само че от моят поток, теси които останаха бяха най-здуханите зубрачи и след години когато вече трябва да приложат наученото се оказа че просто са си били лузъри..

68

14563

преди 13 години

това че е завършил същия университет и веднага след това постъпва на работа не означава че няма изисквания при постъпване на работа и че тези изисквания не важат в този случай?

67

Анонимен

преди 13 години

Сами си го избрахте :) ...Нали Тодор Живков е бил касапин, убиец, хейтър , унищожител за Българите....Е, сега предполагам се чувствате по щастливи и по добре...Нали си имате гСМ-и...Аааа то тогава нямаше ГСМ-и ама на кой му пука..

66

Дени

преди 13 години

А в една песен се пее -"Родната полиция ни пази "! Един психолог каза вчера -"Народът е на"Бойкоуспокоителни".

65

галактика

преди 13 години

Няма нужда от коментари - случаят не е първи, няма и да е последен ---- Има нужда НЯКОЙ да се замисли над ПРАВОТО на българския гражданин да живее достойно ---- Никой не полудява ей така, от нищо

64

Анонимен

преди 13 години

абе и по-учени от Aс. инж. Крум Николов Крумов има, обаче далеч от психическото му състояние. То малко му личи..

63

lewskar

преди 13 години

Без да има страх от съд ,полиция ,строги закони не хорър ами в България ще стане ,като в Десперадо.Така е докато се пишат закони само за попълване на бюджета демек джоба,а не за ред в обществото,и докато съдии строят вили ,като безимотни,нищо добро не ни чака.

62

Анонимен

преди 13 години

Ето до какво води слушането на бездарни естрадни певци .Тоя явно много си е падал по парчето ,, Ако имах чук" на Емил Димитров пеераза.

61

Анонимен

преди 13 години

възможно е, защото човека не е освидетелстван, още повече, че той постъпва на работа в университета веднага след завършването си в същия университет. Човека ми е водил упражнения в продължение на две години, последно преди няколко месеца и знам със сигурност. факт е обаче, че имаше проблеми с алкохола, влизал е в упражнения пил, а и цялата катедра го недолюбваха и се опитваха да го изгонят по всякакви начини. Беше затворен и саможив, но не е показвал никакви форми на лудост. Жалко за жената.

60

lewskar

преди 13 години

"Психичноболен 33-годишен мъж уби майка..."...,"Мъжът е преподавател в Университета по хранително-вкусови технологии".Е това вече е върха ,класика в жанра,горките студенти ако имат такива преподаватели значи те трябва да станат Ханибал Лектър.Ако има 1 психотест за таксиметровите ,то за преподавателите трябва да има 10 теста,ало Игнатов спешно промени закона си или скоро ЖороПавето ще преподава в Техническият в София