45

нециганка

преди 13 години

до бонка Ей, не бъркай темперамента на Обама с темперамента на Буш / от албанско потекло/! :)

44

димитър

преди 13 години

И въпреки всичко, аз им прощавам. Те вече не са фактор в Балканската политика. Само от нас зависи да привлечем заблудения си македонски народ обратно към нас. А на сърбите желая, сили и воля. Албанците вървят по техния път-показват голяма лакомия за завладяване на нови територии...Това няма да доведе до нищо добро.

43

димитър

преди 13 години

Нямам нищо против сърбите, но трябваше да си бъдат честни с нас, да не ни крадат нашето си, да не завличат българи в робство. Защото най-много боли брата ти да е отделен от теб. Сърбите разделиха нашия народ заедно с Европа. Сега тази същата Европа нарани и тях, накара ги да изпитват, даже повече болка, отколкото ние някога. Защото българите сме корав, оцеляващ народ и се събрахме след всичките си катастрофи, докато сърби не бяха усещали на гърба си такова страдание и несправедливост.

42

антиамерика

преди 13 години

САЩ са просто вчерашните победители. Утре тях ще ги расфасоваме.

41

realist

преди 13 години

не мога да повярвам,та нали са дружки с българия.то нали бюлгария ги призна като држва,а сега ги виж какво прават,този демократичен подтиснат народ

40

свободен

преди 13 години

Винаги съм казвал че сърбите имаха право а хамериканците се намесиха неправилно в държавните дела на сърбите

39

евросъдия

преди 13 години

Тези трябва въобще да са вън от Европа. Ако разследването го докаже - смърт чрез разстрел. Да не си подават носа извън Косово. Където ги открият - разстрел на място за тези изверги. Европа ще се напълни с диваци.

38

Victimized

преди 13 години

Такива вътрешни проблеми и размирици като преди с Косово и Сърбия , трябва да се оставят да се решават на държавно ниво , и работата на ООН , НАТО и така на татък е да следят дали войната се води спрямо спазването на човешките права ! Воини е имало и пак ще има въпроса е , че те вече далеч не са това което са били едно време с чест и достойнство , политиците знаят изхода на всеки един военен конфликт , и го манипулират в своя полза предимно за САЩ говоря !

37

бонка

преди 13 години

не батка, но всички *** са българи!!!А мои ром-муж е много горещ!:)))))

36

нециганка

преди 13 години

до гандиИ к`во албанците са лоши щтот са се подигравали на българите! А българите дори не са се сбили да защитат честта си - седим, мълчим и се дразним! Най убави са шефовете/гърчетата, дет ви изгърбваха и двете страни и дет рекитерат ЕС!

35

Анонимен

преди 13 години

Косово е дело на тъпанара Соломон, както той самия се хвали!Косово е касапница на хора, заради органите, организирани от Тачи и има чадър от неговия покровител Соломон.Дали допускат, че и техните деца може да минат под ножа?

34

Бъз

преди 13 години

За това в Русия има Славянски съюз-видяли са се в чудо с *** от кавказките републики и сега се прочистватнот тях!

33

Цуки

преди 13 години

мнението на албанците за мен има точно нулево отражение на емоционалното ми състояние. в швейцария, например, нямат лошо отношение към българите но асоциират румънците с *** а албанците с мафия, дрога, проституция и наемни убийци..

32

АНТИАРНАУТ

преди 13 години

на арнаута 20 грама олово в тиквата мупървобитна !

31

Срефчо софиянецът

преди 13 години

Признаха Косово!Сега да им сърбат попарата!Гадна *** са всички шиптъри!

30

до ганди

преди 13 години

Толкова ли си я закъсал...ако към на теб няма да го разправям.....ако е вярно,разбира се.

29

попа

преди 13 години

Като всяка държава, и Албания си има техния "Делиорман" или "Кърджалийско". Това е държава, където мъже между 18-50г. няма никъде по улиците (всички са в чужбина).Децата и жените бачкат по хотелите.Бачкатори като нас,глезят туристите.98% от колите в Албания са Мерцедес и само Мерцедес.Имат мафия,но тя не се показва.Ако това в статията е вярно, е много прикрито.Иначе емигрантите им в чужбина са гадна работа,рядко съм виждал някой свестен.Но ако е свестен, е свестен човек (обикновено по-старите).

28

Анонимен

преди 13 години

Трябваше да им отговориш - не всички - само тези с албански произход!

27

Стивдар

преди 13 години

Къде си полковник Дрангов?!

26

Коментар

преди 13 години

Трансплатиционната мафия е едно от най-лошите творение на 21-ви век.Опорочиха медицината и човешките ценности.И тази тема не е никак подходяща за шегички.