139

Анонимен

преди 13 години

О, злобееш ли, ***? Вече и *** ли не ти пуска, ***? Пък и как да погледнеш съгражданите си, като си селянин, от обора навън не си се подавал?

138

1

преди 13 години

Мила моя ,Герова, каква си ти ,че да даваш квалификации и оценки за българските лекари? Какво разбираш от медицина? Бас хващам,че си или учителка или инженер или нереализиран висшист по настоящем продавачка в бутик. Хора, спрете се малко с тази злоба, не за всичко са виновни лекарите. Ако толкова мечтаете за вносни доктори поразпитайте познати от европа след колко дена ще дадат час при ОПЛ на дете с висока температура.

137

Анонимен

преди 13 години

Оплетох се! Помощ! Искат да помоля един патологичен убиец да се върне, а аз не искам!Той чичо доктор секрета от носа си не може да извади, та на мен ще помогне:) Хайде връви си цеди акнето и пусни това дето го стискаш в ръщата! Не спъвай репродукцията:)))))

136

Анонимен

преди 13 години

Е не се надценявай де! Защо да те моля! Как ще погледна съгражданите си! Все едно да моля д-р Йозеф Менгеле да се върне:))) Па доктор може да ми оправи *** само с една ***:) Ще изсмучи бялата гной:) То и без това за друго не ставате, освен да убивате деца!

135

хахахахаха до 153

преди 13 години

Оплете ли, се, мамин сладък? Май ти е готиничко да се криеш, страх те е, че утре ще те заболи нещичко и чичо доктор може да ти разгони фамилийката, а? Много си ербап, пъпчивец!

134

BD doctor

преди 13 години

Там където съм също има проблеми, показват по телевизията чат-пат някоя дивотия, станала по болниците, но в никакъв случай не се стига до такива крайности и грозни неща. Просто съзнанието и културата на хората са различни. Случват се и фалове, никой не е застрахован, но такива показни акции а ла Гестапо просто НЯМА. Да, стига се и до съдебни процеси, като просто ти отнемат лиценза. Което е най-лошото. Ставаш НИКОЙ. Това е.

133

хахахахаха до 151

преди 13 години

Боли те ***? Бягай на доктор да ти го оправи, че тази вечер няма да можеш да го начукаш на майка си! То друга няма да ти пусне! И да ме молиш, няма да се върна, брой го взаимно изгодна сделка, ако искаш.

132

Анонимен

преди 13 години

Разликата между теб и едно бясно псе е минимална. Бясното псе ходи на 4 крака. За бесните *** има изпитано лекарство - куршум в тиквата.

131

Анонимен

преди 13 години

Що бе ти явен ли си!?! Уауууу! Откога ти е това състояние, че си явен в нета:))))) Има си и медицинско название! *** нема страшно! Твои колеги твърдят, че не било заразно и се лекувало медимекаментозно:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

130

хахахахаха до 148

преди 13 години

Пък теб щото не те е срам, си анонимен! Хайде стига с тъпите ти игрички и провокацийки.

129

Анонимен

преди 13 години

149Няма значение:) Важното е че много хора останаха живи от твоето отсъствие и не се връщай:) Боли ме *** за теб:) Пък като гледам и други не са заритали за теб:) Стой си там! направи ни добро:)) Успех! И не се връщай:)

128

хахахахаха до 147

преди 13 години

За *** лаф глоба 100 лева, преведи ги на НАП!

127

хахахахаха

преди 13 години

Хахаха, ти май си ги сметнал, звездите ти го говорят! Урааа, реши ли си проблемите, ***? Като гледам, пак за смъртен случай в БГ дращиш.

126

Анонимен

преди 13 години

На теб това ли ти е истинското име и защо те е срам да го напишеш!? Да не би някой от твоя регион да го прочете ли:)))))) Е...е си м...та.

125

Анонимен

преди 13 години

Всички български лекари, ако ви гръмнат с по един патрон за всеки 100 лева взети под масата, ще свършат световните запаси от патрони.

124

ДО 139

преди 13 години

Има два възможни пътя - или се оборудват всички държавни болници спопред съвременните изисквания за диагностика и лечение, или се казва, че толкова болници са много, парите са малко и част от болниците се закриват. Но и това правителство изпадна в шок при реакцията от страна на малките общини и не посмя да извърши никаква реформа. ЗАЩОТО ЗА ТЯХ РЕЙТИНГЪТ Е ПРЕДИ ВСИЧКО, ЗА ТЯХ ЕДНО ИЛИ 100 ЗАГИНАЛИ ДЕЦА НЕ ЗНАЧАТ НИЩО!

123

:)

преди 13 години

:):):)защо на латински ???

122

Анонимен

преди 13 години

136Махна ли се! Урааааааа!Колко хора останаха живи от твоето отсъствие ако знаеш:) Благодарим ти! Благодарим ти!

121

FYI

преди 13 години

Готова е и експертизата за случая в горнооряховската болница. Тя потвърждава резултатите от направените изследвания и видеозон, че бременността е била в шестия месец.Министърът обясни, че е направена ДНК експертиза на бебето, което категорично доказва кои са родителите му. Няма как детето да е на 5 месеца или по-малко, тъй като бащата е в затвора и няма как той е да е баща, ако бебето е на под 6 месеца. Възрастта се доказва и от видеозона.++++++++

120

Анонимен

преди 13 години

Я! Че ти какво правиш в Карлуково?!?! Сняг ли вали?!?!Пари за хапчета ли нямаш! Милият! Че и ти се е отразило! Че да те вземе малко родата в къщи де! И те ли не те искат! Олее! Нищо! Така поне си общеваш по твоя начен там - нечленоразделно:)