288

Дедо Мраз инвертор

преди 13 години

Бойко забрани на снежинките да кацат в България и сега в Турция им трябват подводници заради него. Много ми е интерестно дали и в другите страни пострадали от природни катаклизми има *** които обвиняват правителствата си за наводнени пътища и искат оставки за щяло и нещяло.

287

костов

преди 13 години

ДО НЯКОЙ СИ ЧОВЕК: НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ***.ИСКРЕНО ТИ СЪЧУВСТВАМ!!!АМА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИШ "СПЕЦИАЛИСТЕ".

286

Всезнайко

преди 13 години

Наври си солта в ***...да почне да втасва :) Нали си умен !!! Затова си на това дередже...щото си супер умник! Яж му главата *** и бутай колата в преспи от снег на неизрината България....и след 30 години ще сте на тоя хал докато има такива плондири като теб!!! Е сега вече моеш и да се храниш..нали го беше лапнал ?

285

Анонимен

преди 13 години

СТИГА ВЕЧЕ С ТОЯ БОИКО ,ЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ НЕГОВИТЕ ПРОСТАШКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ.НЯМА ДЕН ДА НЕ СИ ПОКАЖЕ ПРАЗНАТА КРАТУНА НА ЕКРАНА.

284

Борисов

преди 13 години

Дал съм нареждане в петък да вали сняг и да се стопи до неделя!Пък оня горе ако забрави,лично ще се разправям с него и ще го карам да рине!!!

283

Бай Гечо

преди 13 години

Димитринке, никой не реве за това, че правителството обсъжда подготовката за зимния сезон. Това е нормално. Майтапите във форума са предизвикани от приказките на Боко. Ама ние наистина не сме имали толкова самобитен премиер. Да не кажа друго. Няма *** да не го разбира още от първата дума. Да е жив и здрав, да му се радваш. Да живее ГЕРБ !

282

сол

преди 13 години

много си ***

281

някой си човек

преди 13 години

Бойко е изтрещял! Те снежинките да ги ловят във въздуха ;пак не ще да спрат снегът да задрупа и техните кухи глави.Снегорини ,пясък и работна ръка е нужна, както и организиция- за да не се пречи на движението и да не стават инциденти. Ами хората от затънтените села? Ако някой се разболее как ще стигнат до тях? Повече снегорини трябват това са Балканите. Дори при глобално затопляне и по кратките зими, винаги има зимен ад. Даже само за седмица или две стига частично да се блокира живота в страната

280

Анонимен

преди 13 години

Чета коментарите и отбелязвам ,че все още има червена *** по форумите !Дано гушнат букета скоро и да ни спестят спама в нета !

279

СНЯГ

преди 13 години

Да падам или да не падам?В това е въпроса...

278

балбук

преди 13 години

Силни виелици и обилни валежи блокираха днес Истанбул и големи части от Турция, пишат турски медии.Силните валежи в Истанбул превърнаха в реки много от улиците на града. Пороите създадоха големи проблеми в трафика и затрудниха шофьорите. Абе тоя Борисов неможа ли да сложи дренаж у родината на Гоце , че се задръстило околовръсното на Истанбул с кораби от Босфора. Ууууууууууууу

277

Диди

преди 13 години

Аз не мога да разбера какво искате - като не беше изчистен снега-ревете; Като се подготвят за него - пак ревете! Аман! За това сме на тоя хал - все недоволни и недоразбрали.

276

Всезнайко

преди 13 години

Нали прочете кво хвърлят камионите??? С О Л !!! Ти да видя някъде да се хвърля сол в Скандинавията...щото аз съм в Италия и не видях...а съм обиколил цяла Европа и такова животно снег да се чисти със сол НЯМА !!! Има едни лъскави люспички БОКО...ама нали си ТИКВА проста затова нема как да го знаеш...а тия селяни около тебе къде ги насъбра от палканките по БГ па хептем и не са чували за кво иде реч!!! Хвърлят пясък като "прах в очите на хората" и крадат пари за луга...е това е БГ.

275

анонименс

преди 13 години

БАН-аджиите ли дадоха прогнозата за снеговалеж и виелици...мхм май само за пред парламента ставате да ревете как нямало пари...за невероятно точни прогнози в рамките на до 10 часа...не дай боже да познаете някой път край !Бойко трябва да ви изпише 2 млрд.лева само за една прогноза :)

274

Питам ?

преди 13 години

А вие които плюете по Тиквата какво очаквате да каже ? Лошото е , че Плевнелиев започна да говори като него, с г*зъ си. А той не беше такова момче.

273

SDS 1997 BG DEMOKRAT

преди 13 години

IVAN KOSTOV NA VLAST NEZABAVNO!!!!!

272

граф Съри

преди 13 години

Бате Бойко този път се изсили ...ама много!Наистина е прав, че е тъпоумие да се повтаря всяка година,че зимата ни е изненадала. Обаче ако ни застигне същото зимно чудо каквото в Европа ,няма да се справят заради слабата организация. Иначе не е изненада! Щом зимата е заиграла в едната част на Европа ще стигне и до нас. Тук изненада няма нужна е готовност. Сега ви е смешно на всички, но утре като ви скове студа по софийските улици само ще псувате.С псувни и ругатни никоя работа не се оправя!

271

молитва

преди 13 години

Негово светейшество Максим патриарх български и митрополит софийски:Ангеле Божи, пазителю мой, аз, който по Божия милост съм поверен на тебе, моля ти се,прати SNS на шефа бат Бойко ако решиш сняг да пращаш!Ако снега го изненада ще ни прати сняг да ринем и после ще ни уволни и двамата с теб!АМИН.

270

Анонимен

преди 13 години

Чета коментарите и разбирам,че този човек стана вече за подигравка!

269

Анонимен

преди 13 години

Ха ха ха ха ха ха !"Боже,колко мъка има по този свят,Боже!"