249

кон боб яде

преди 13 години

Мого се извинявам,аз съм от провинцията кой е тоя човек ,бе?Бог да го прости!Не знам какво е правил,но нека Бог му прости греховете!!Играл в некви пиески,браво,няма да го забравят тия що са ги гледали,дано!!

248

Една българка

преди 13 години

Помълчете поне малко пред смъртта и почитайте мига, в който днес свършва, без да дойде утрото. Всеки човешки край носи много болка на близките и приятелите. Всеки човек е носил радост и удоволствие на някого - на родната си майка, пристъпвайки самичък за първи път; за думичката"мамо"; за целувката с любимия човек; за добрите думи, казани на приятел в беда... Кажете:"Бог да прости човека и актьора Баташов" и оставете душата му спокойно да премине към другия свят, ако е истина, че съществува!

247

Иво

преди 13 години

Лека му пръст. Беше уникален талант :(

246

Анонимен

преди 13 години

300 коментара и всичките еднакви "бог да го прости, лека му пръст, бог рано ги прибира добрите, замина си велик актьор". защо е нужно да напишете едно и също 300 пъти, по-добре сложете палец нагоре на вече написаното...

245

Асен Златарев

преди 13 години

Да бе толкоз гадове не съм виждал да не тачат Баташов!!!Пфу ***,ми те колко разбират от изкуство?Човека на изкуството е над вас бе,***!Вие сте торът на земята!А тия с многото роли са ....велики!!Обадете се пак след 7 -мата ракия!!

244

Анонимен

преди 13 години

Явно в тая клоака, в която сме принудени да живеем злобата, завистта и омразата към талантливите хора е водещ фактор в огромната част от тая сбирщина, наречена население. Жалки гнусни дребни душици, отровени в собствената си злоба и завист към тия, които са над тях духовно светлинни години. Жалко, че сред тая *** нормалните и светни хора са малцинство.---------------------------------------------------------------------------------Бог го прости Андрей Баташов и поклон пред светлата му памет!

243

ало ало

преди 13 години

Бог да го прости човека, никога не ми е бил симпатичен, но лоша дума за него не мога да кажа. А за всички, които го плюят, след като е починал - и вие ще идете при него, така че не се пенявете толкова.

242

баа Пена

преди 13 години

Правилно ще ги полнят!~!

241

йкккккккк

преди 13 години

Лесли Нилсен ---->НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА МЕ РАЗСМИВА КОМЕДИИТЕ МУ БЯХА КЛАСИКА КРАЙ .НЯМА КОЙ ДА ГО ЗАМЕСТИ ТОВА Е.УМРЪТ ЛИ СТАРИТЕ АКТЬОРИ ОСТАВАТ САМО ***.

240

до васко

преди 13 години

Отде накъде няма да съдя аз съм мислещ човек и разсъждавам за какво да скърбя или не ако некой иска стадото да му е върхана еволюцията успех докато не разбера какъв е човека който е умрял не проливам и една сълза за него колкото до това дали е мъртъв или не ако не е ставал отде си сигурен че сегаще става като умре или и ти като кулеков както каза слави

239

Анонимен

преди 13 години

То бива простотия, но като тази, Българската (с главно "Б") няма никъде!И да, говоря за всички тук, които се правят на много умни, че на всички живота бил ценен!Да, ценен е, но хората не са равни! И най-големия богаташ, когато умре ще го жалят ограничен кръг от хора, но хората на изкуството, които са карали всички нас на плачен и да се смеем от сцената, ще ги полнят и ще жалеят за тях всички!Бедните души като тези, които плюят тук, никога няма да познаят какво е това духовност. Жалко за БГ.

238

Васко

преди 13 години

Много хора в този форум за мнения се мислят за богове или за съдници. С кое точно право ще обвинявате (при това това мъртвец) . Откъде - накъде ще съдите??? Да не сте му давали пари за образование или да сте го отгледали??? Много сте зле , да знаете.

237

Анонимен

преди 13 години

Ти какво искаш?? Какво си направил за обществото? Какво си дал?И аз работя и аз си плащам данъците, но това е моят принос.Хората на изкуството дават от себе си на нас...това е духовно богатство и духовен подарък.А ти, ***, какво си направил, че да се изказваш така и когато умреш да пишат за теб и България да жаали??Аз познавах, Андрей и мога да ти кажа, че беше уникален!Човек се ражда, живее и умира...и друг се ражда след него.Важното е какво оставяш след себе си за поколенията! ***!

236

Баташей Андрешов

преди 13 години

Всеки ден умират хора! Съболезнованията за тях,къде са?

235

Анонимен

преди 13 години

ти като пукнеш никой няма да занимават!

234

spartak

преди 13 години

Някъв руснак пукнал, кво ни занимават?!

233

кон боб яде

преди 13 години

Е и?

232

тери

преди 13 години

Бог да го прости! Отиде си млад и талантлив.Да почива в мир.

231

Асен Златарев

преди 13 години

Днес с дълбоко прискърбие ще спомена,че почина и Петър Иларионов Щерев,мой комия и добър човек! Фаянсаджия! Не мисля,че живота му е по-малко ценен от този на Баташов!Мир на праха му!

230

Dr. Lewis

преди 13 години

Dokoga v BG shte umirat hora ot sepsis? Tova e porednoto besobrasie!Andrei mojeshe da jivee... ne e chestno...