524

ined

преди 13 години

Нищо не казват за "Македоската наденица" - тя сигурно точно копие на наденицата на бог Македон - също толкова крива и миризлива.

523

wwb

преди 13 години

Към шопската етнографска област спада и Бобов дол и Кюстендил. Както и североизточната част на днешна република Македония. Колкото до района на Разлог, той в диалектно отношение спада към меките източнобългарски говори, и по точно тракийският. Към тези говори са спадали и диалектите в Драмско.Не че това има кой знае какво значение, защото навсякъде е България, но все пак да бъдем прецизни.Бг трябва да разпространи в ЕС тези идиотщини. Защото не всички там са наясно какви са на власт в Мк.

522

wwb

преди 13 години

Хвърлих око върху някои от последните постове. Където лица със психически проблеми са се упражнявали в словоблудство. Едва ли си заслужава човек да си губи времето за да коменира такива, но все пак искам да отбележа-президента е от Косача, община Ковачевци, Пернишка област. От Тютюнджийската махала, и родът му е чисто български, и няма нищо общо с *** и тем подобни. И този край спада към шопската етнографска област. Банкя от където е Бойко Борисов също спада към тази област. Също и Самоков

521

wwb

преди 13 години

И ето ви поредният мотив Бг да не подкрепя априори членството на Македония в ЕС. Не и преди това общество да се освободи от фашизоидите-македонисти, и възможността им да имат някакво участие и въздействие върху обществено политическият живот там. Това са болни хора, и тяхната омраза към българите и всичко българско е паталогично, подобно на омразата на хитлеристите към евреите. Такава държава няма място в ЕС. Та всичко там е в пълно противоречие с това, което се нарича европейски ценности.

520

wwb

преди 13 години

В тази страна има доста хора с промит мозък. Промит както никъде другаде. Там има и власи, гъркомани, хора със смесен произход. Които подхранват македонизма, и по точно неговият антибългаризъм. Но не мислете че там няма нормални хора. Има, и те се срамуват от подобни изцепки. Но се страхуват да изразят мнението си за да не ги репресират. Постоянно сме свидетели на подобни репресии. Та спомнете си че самият им министър председател бепринуден да избяга в Бг.

519

Whisper

преди 13 години

Бойко Борисов е с еврейска кръв. Произхожда от рода Бехар.

518

Copper

преди 13 години

Цитирам " .. на всички челни места в българската държавна администрация са Македонците .. винаги Македонците са управлявали България .. вашите шефове и началници са с корени от Македония - Македонци"Втори цитат " .. веднага ставаш жива мишена на българската полиция .. Започват репресии и малтретиране върху Македонеца и неговата фамилия, уволнение от работа на него и на неговите близки ,заплахи и малтретиране ..Последно управлявате ли или сте репресирани .. или може би сами се репресирате

517

Анонимен

преди 13 години

...щото първо не сте достойни и второ не сте толкова умни, че да разберете. И за да бъда малко в твоя тон ще ти кажа, че ние от македонският дЯл на България сме горди да се наричаме БЪЛГАРИ и прадядовцитени са били горди да се наричат БЪЛГАРИ и още преди това техните дядовци са умирали за свободата на МАЙКА БЪЛГАРИЯ. А днешна македония е продукт без стойност, без ценности и без история. Всичко дето го имате от БЪЛГАРИЯ сте го преписали освен Александър него го взехте от гърците! Айде сполай ти!

516

Whisper

преди 13 години

Вчера не бях сигурен, че си платен писач, но вече съм. Ама поне кото говориш глупости се информирай малко, чети ако можеш. България я има не от 1878 дори не и от 681г.България я е имало много преди това.И колкото и да ви е тъжно на промитите мозъци македония винаги е била провиция.Гръцка, Римска, Ромейска и Българска. И това е написано в книги от онова време.Колкото до славяните това е изключително спорна тема и произхода на българите това е тема по която ти и такива като теб не бива да говорите

515

Анонимен

преди 13 години

На тия "умници" цял свят им се смее на глупостите...

514

Анонимен

преди 13 години

Страшно си ***, ако това не е шега, а го мислиш сериозно :)

513

Анонимен

преди 13 години

Abe vie ste....umni4ki ina4e Ama ne stava samo s mislene tryabva i moza4ec malko.

512

Анонимен

преди 13 години

smesno e bate pa na tebe 4e ti e tajno si e tvoy problem.

511

Анонимен

преди 13 години

Аbe az byah 4uval nyakade 4e rambo bil make.Moje

510

ananas4o

преди 13 години

dolna pasmina izlyazoha tiya.Bravo ягодке.

509

Qgidka

преди 13 години

до Благоевград ти член на омо илинден ли си или онези с белите престилки те изпуснаха докато ти носеха храната!?

508

Анонимен

преди 13 години

Днескаджиите си намериха нова универсална тема, ще ни заливат периодично с нея.

507

Благоевград

преди 13 години

Та в Пиринският дел на Македония и до днес има обичай още при раждането на Македонско бебе, неговата майка Македонката, да го плесне нежно отзад по темето, и му казва "- Айде сине ,бегай сега да управляваш глупавите българи! На България - Цар да и бидеш !" Не случайно, още от създаването на България през 1878 год ,та чак до днес ,на всички челни места в българската държавна администрация са Македонците, и винаги Македонците са управлявали България. Огледайте се окола себе си в сферата в която работите, и сами ще се убедите, че вашите шефове и началници са с корени от Македония - Македонци.

506

Благоевград

преди 13 години

За какво "българско" гражданство бълнуваш, като ние сме Македонци родени и живеещи в Пиринският дял на Македония. Умирате си на мъка, че в Пиринският дял на Македония живеят хора с Македонско национално съзнание, но така е, Пиринският дял на Македония е дял от целокупна Македония, който по стечение на обстоятелствата е окупиран от България през 1912 година. Ние Македонците от Пиринският дял на Македония имаме само една Родина и това е Македония. България е само един окупатор и една мащеха за нас. Камо ли пък да се пишеме или да станеме "българи". Македонец - това звучи гордо, а "българин" е подигравка и обида. Българин = Монголо-татар.

505

Благоевград

преди 13 години

А това, че ние Македонците по националност, родени и живеещи в окупираният от България Пирински дел на Македония пишеме тук (и във другите български вестници) е съвсем нормално. Или искаш да кажеш, че ние Македонците не трябва дори и да още си изказваме нашето мнение на страниците на вашите български вестници ??? Нали казвате, че днес в България е Демокрация ??? Ние Македонците от Пиринският дел на Македония много добре знаем какво е вашето отношение към нас Македонците .В Пиринският дел на Македония е пълно с хора с Македонско национално съзнание, но на повечето от тях за жалост все още ги е страх открито да се обяват за Македонци по националност, поради страх от репресии. И днес ако кажеш в Пиринсият дял на Македония, че по националност си Македонец ,веднага ставаш жива мишена на българската полиция. Започват репресии и малтретиране върху Македонеца и неговата фамилия, уволнение от работа на него и на неговите близки ,заплахи и малтретиране. Само допреди няколко години( преди 1989 година), Македонците от Пиринският дел на Македония бяха затваряни или интернирани в различни далечни краища на България ,само затова, че се декларираха като Македонци. Това е вашата българска "Демокрация" ??? Сам ще се убедиш във вашата "Демокрация", когато до края на деня на страниците на този вестник ще останат всички АнтиМакедонски коментари, а коментарите на Македонците ще бъдат изтрити од админите.