43

Анонимен

преди 13 години

Може да има мина на близо. Понякога като пропадат галери и стават подобни дупки. Виждал съм подобни в район на изоставена от преди 40 години мина, макар че онези дупки бяха по-малки, но там са пропадалисамо галерии на 100-тина метра под земята

42

уго

преди 13 години

баси фотошопа

41

КауБойко

преди 13 години

Да. Правилно забеляза някой, че в последните години нещо много зачестиха природните бедствия. Какво ли става. Това е резултат от човешката дейност. Ето до какво води нашето безгрижие. Всички тези земетресения, урагани, вулкани, цунамита са плод на нашето вредно влияние. Дори и дъжда. За бога братя, спрете изпаренията, затваряйте вода в буркани за да не се изпарява.

40

Анонимен

преди 13 години

Ако не е от сондажите, е от подпочвени води...

39

ИТ

преди 13 години

Строихме "пасивни къщи" в Хайделберг. Най-често те се съчетават с геотермално отопление. Правят се редица сондажи и на 50-60 м под земята се вкарва студена вода,която се затопля с няколко градуса от пластовете и със система термопомпи затопля сградите. Примамливо и екологично,но не добре проучено. Тогава,преди 2 год. в едно село доста нови къщи се бяха напукали,защото сондажите са били твърде близо. Тази яма си мисля,че е от геотермални сондажи и чакам с интерес какво ще произлезе.

38

idva

преди 13 години

2012 IDVA !! JIVEITE XORA DOKATO MOJETE

37

Анонимен

преди 13 години

Така идва Армагедон.Тук дупка,там дупка докато не потънат континентите...:)))

36

kibika

преди 13 години

do 34- mnogo si prav

35

rusnak

преди 13 години

Извиняваме се на Гватемала и Германия, заради неуспешните ни опити засега, но се целихме в страна на която името започва с буквата А!:))

34

ined

преди 13 години

Спокойно няма извънземни, няма 2012, просто къртицата Бойка се е отклонила малко от курса и е излязла на повърхността да се ориентира накъде е Перник, че да продължи с копането на метрото до там.

33

Анонимен

преди 13 години

СЛЕД ВСЯКА РАБОТА НА КОЛАЙДЕРИТЕ ВЗЕХА ДА СЕ ПОЯВЯВАТ ДУПКИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ ВУЛКАНИ ИТ.Н.

32

мелодия

преди 13 години

Току-що видях Гватемала сити - много лошо като факт, а още по-лошо е предположението за вината на САЩ ----- В коментара на 27 също има доза истина

31

Huku

преди 13 години

2012 наближава! :)

30

пулето

преди 13 години

1.) Строят ново голф-игрище за великани. 2.) Обират някоя банка, но единият от крадците се е заигарл с кангото и се е престарал. 3.) Крият златото, дето откраднаха от митницата - по-надълбоко да е. 4.) Къртиците, от околността стачкуват против глобалното поливинилхлоризиране на средата си и солидарно ръфат кабел? 5.) Данъчните са открили таен дворец и атакуват. 6.) Извънземните са сбъркали входа на тунела за паркинга на совалката .... 7.) Повреда в чипа на тестова ракета. 8.) Fantom с пиян пилот

29

pe6o

преди 13 години

След като нефта се добива от земните недра и на негово място се вкарва вода, която е с различна плътност... това са последствията...

28

Анонимен

преди 13 години

А сега тези коли, които са останали в гаража, как ще бъдат изкарани?

27

fenomen

преди 13 години

и в дупката какво ? ... дупка !

26

хлора

преди 13 години

Ей,онова нещо в ЦЕРН май заработи

25

поли

преди 13 години

Т си луд? Ония ако се измъкнат ще ни изцуцат и последните спестявания, за да си направят нов дворец? Я по-добре да си стоят там, че иначе може палат да си направят!

24

До №19

преди 13 години

Това е било грешка на езика на Кристалина Георгиева!!! Имала е пред вид "последнАтА годинА" е природно бедствие!!! Даже някой я беше и поправил, че тримата с премиера-слънце и кръщелника си Флик са измежду най-големите бедствия!!!