385

IND

преди 13 години

Не може да се смята, че заради това, че съм съпричастен към създаването на правителството, завинаги е решен въпросът за моята подкрепа. Но никой не бива да очаква и че заради рейтинг ще тръгна на самоцелни битки с кабинета. Още повече че на мен рейтингът никак няма да ми трябва оттук нататък. - Гоце след спечелването на втори президентски мандат.

384

Анонимен

преди 13 години

Този зализаният, Първанов демек, дето по час прекарва пред огледалото да си реди прическата, търси начин да остане на всяка цена във властта. Еееех, толкова години яде на гърба на народеца, дето и кожата от гърба му свалиха Първанов и "социалните" му съмишленици. Ама е чудно във властта - жените твои, коктейлите, дворците, парите, колите, страните дето обиколи ...

383

dedo

преди 13 години

Новата партия ще се казва "Мафия завинаги", тъй като идеята е държавата никога да не успее да се освободи от зависимостите на пипалата на мафията. Активно участие ще вземат както политици, така и симпатизанти с автомати в ръце, които ще бъдат разпределени по пътищата на всеки километър. Самото събитие пък ще се състои на 4-ти километър в тиха и спокойна обстановка.

382

Анонимен

преди 13 години

пресилваш. не могат да го вкарат в затвор. той е обигран и има железни съветници.

381

човек от народа

преди 13 години

Единственото, което ще реди Гоце е пасианс и то в ЗАТВОРА !!!

380

liolio

преди 13 години

гоце тоя проект си го направи с който искаш ама се скрийте в някоя гора и не се показвайте не ни занимавай с твойта селска особа НИКОГА ПОВЕЧЕ

379

До тарикат Гоце

преди 13 години

Гоце лошо много лошо готвисе за панделата Бойко гони до дупка

378

234

преди 13 години

Мноооого си умен Първанов

377

Анонимен

преди 13 години

снимката е по добра от текста. сложете си я в рамка.

376

как вървят тиквите ?

преди 13 години

Бойко, как вървят тиквите на пазара? Какъв им е рейтинга?

375

IND

преди 13 години

Аз лично харесвам Слави, но само като шоумен. Както например харесвам Ицо Стоичков, но само като футболист. А Гоце не го харесвам като никакъв :)

374

Анонимен

преди 13 години

гоцето е бита карта

373

Пловдив

преди 13 години

Ква нова партия? "Огледал се Илия, па в тия" Първанов и хората му срам нямат. На 1 май тази година бяха организирали манифестация в центъра: напред върви Баташки- дебел, охранен, червените му напращели бузи ще се пръснат от напиращата лой. След него стотина манифестиращи от петата възраст - пригладили вехти дрешки за празника, бледи, измършавели, средна възраст 70-80- годишни и с огромни луксозни плакати в ръце, на които пишеше"Дайте ни работа!" Е на това може да заложи Първанов-"Благодетелят"!

372

ego

преди 13 години

А и още нещо "Кажи ми харесваш ли Слави Трихонов, за да ти кажа кой си"

371

smoke_chiba_chiba

преди 13 години

Какъвто народа такива и управниците.

370

ego

преди 13 години

"младежкото крило" във формацията. ХА ХА ХА Че какъв младеж е Слави? Това, че е вечния ерген не го прави младеж. Прилича повече на изпарцуцан чичка. Абсолютен ***! И тези които го харесват са същите безмозъчни същества.

369

Пловдивчанин

преди 13 години

Ква нова партия? "Огледал се Илия, па в тия" Първанов и хората му срам нямат. На 1 май тази година бяха организирали манифестация в центъра: напред върви Баташки- дебел, охранен, червените му напращели бузи ще се пръснат от напиращата лой. След него стотина манифестиращи от петата възраст - пригладили вехти дрешки за празника, бледи, измършавели, средна възраст 70-8- годишни и с огромни луксозни плакати в ръце, на които пишеше"Дайте ни работа!" Е на това може да заложи Първанов-"Благодетелят"!

368

TPE3BEH

преди 13 години

Политическият проект на пърдянов - нов бардак със стари*и!

367

Анонимен

преди 13 години

слави може и да е *** но уважава интелигентните хора на българия, лично на мен не ми допада

366

25

преди 13 години

ей не се наяде тоя и той, как не го хвана срам един път поне, егати ненаситния човек, не им ли омръзна бе, сега нова партия щял да прави, е нали уж си с бсп, сега изведнъж пък друго мислил да прави, луди хора , ненаядени, вместо да гледа да помага с каквото може на хората и държавата поне малко да се пооправим, той пак гледа откъде какво да придърпа да открадне!