499

Анонимен

преди 13 години

За адвокатите на ГЕРБ:В държавните учреждения бившите номенклатурни кадри на БСП, сложиха календари на ББ и ГЕРБ по стените на канцелариите си.Едно време Г.Димитров и Т.Живков стояха по стените им. Не ме интересуват "кирливите им апартаменти" както един тук пише.Интересува ме манталитета им-а той е комунистическо-милиционерки.Затова младите бягат и не искат да работят в България.Когато кандидатстваш за работа в ДАНС,сигурно ще изберат дъщерята на милиционера.Нищо че можеш да знаеш 2 западни езика и да си достатъчно образован за да знаеш че престъпници не се ловят по улиците, а по доходите.

498

za 527

преди 13 години

Ako tova sa mu silicite na traktora, to toi naistina e caca, a ne oktopod :))

497

Анонимен

преди 13 години

Алексей ще разплаче майките на ББ и ЦЦ - и това е само началото. Тия пъзльовци си намериха майстора, въпреки че се опитаха да го елиминират, вкарвайки го без никакви доказателства за почти година в затвора. Развръзката предстои - чака ни интересна зима.

496

za 523

преди 13 години

ProZT narod.................onzi levia koga e kazal edna istina................traktora mu davashe ideite, a koi e traktora...................haide znaem

495

Анонимен

преди 13 години

Kakvo da komentira...................pendela dosega ne e kazal edna istina

494

Анонимен

преди 13 години

Когато фактите говорят, и Бойко Борисовците мълчат!

493

Анонимен

преди 13 години

Ами защото Румен Пикливи и БСП народът ги задраска на изборите. Нали затова избрахме тези, заради новия им морал и да променят нещата, а не да продължават да лапат и да пият народна кръв като старите.

492

Спонги

преди 13 години

516. Ха ха ха ха . 250 кв.м по 2500 евро прави 625 хиляди евро. Чудя се как не се задавят тези хора като гълтат без да дъвчат.

491

Анонимен

преди 13 години

Zashto ne proveriat vilata na Rumen Piklivi v Ispania - struva pone 600 000 evro ?!

490

Анонимен

преди 13 години

Я кажи защо купува два апартамента наведнаж ? Нали има един наследен и после, сиромах, тегли кредит и купува ДВА ! Сега трябва оня бързият прокурор да му насочи патлака и да ревне : " Понеже си отявлен престъпник, на колене, твойта мама, и по корем ! " Па да му тури прангите и да го подкара с шутове към полицията ! Е , после може да го пуснат и да му се извинят даже.

489

Анонимен

преди 13 години

- Г-н Райдовски, през последните дни много наблюдатели започнаха да твърдят, че България се превръща в полицейска държава. И вие ли смятате така?- Каква полицейска държава?! Всеки ден вашите колеги вадят случаи на корупция и далавери. У нас не се случва нищо друго. Всяка държава по света, която уважава себе си, има силна полицейска машина. Не го казвам, защото съм работил това, а защото такива са даденостите. Другото е анархия. Не, че в другите страни не се краде, но там има закони и когато крадеш, те удрят през пръстите.- И у нас в момента се случва такива неща.- Случват се, но сега. Но онзи ден пропищяха, че се давали повече пари за МВР, отколкото за култура. Само че за да има пари за културата, трябва да има сериозно вътрешно министерство. Единственото министерство, което върши някаква работа в момента, макар и не чак толкова ефективно, е МВР. Обачемоят кумир Кънчо Стойчев нададе вой, че се давали пари за подслушване- и че България била полицейска държава. България не е полицейска държава, макар че с такива крадливи хора като нас би трябвало да бъде.

488

Анонимен

преди 13 години

Що мълчиш е ? Или то не е като да казваш колко велики неща правиш - магистрали. А в същото време народа загива ама то това ви е плана да изтрепете по легален начин старите хора, че да не им плащате пенсии. Чудя се какво правите с толкова много пари? То вече се обезсмисля живота ви... скоро и няма да ви става.. ама то с виагра вече и много рисковано.

487

Анонимен

преди 13 години

Сутринта го гледах този и какво да разбера.Има нашия 4 апартамента през 2008 , когато е зам кмет в общината, в този момент решава да си купи още 2 апартамента , в които няма намерение да живее, защото нали има вече 4 и логично взима и два гаража. Според него ги изплаща с по 900 лв на месец 30 год. ( тоест това е около половината му заплата към този момент) и аз почвам да се чудя дали ако имах 4 апартамента щях да се заробя да купя още 2 с 2 гаража? А и 900 лв на месец за 30 години е около 70000 евро а това дали е = 2 апартамента с 2 гаража в Изток??????? И ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ ПОЧВАТ ДА ПРЕКАЛЯВАТ И ТОЯ И ББ С МИЛИАРДЕРКАТА СИ ЛЮБОВНИЦА

486

Анонимен

преди 13 години

Цветанов като плюе по комунистите защо не върне на държавата апартаментите наследени от родителите му и придобити от тях с разрешението на БКП. Цветанов е долен *** и алчен мошеник като Бойко Борисов, който ще се опита да открадне поне още 5 апартаменти на ниски цени в София, докато е на държавен пост. Чистата печалба от спекулата с апартаментите ще е най-малко 500 хиляди лева.

485

Анонимен

преди 13 години

под мъдрото ръководство на Вожда живота в абсурдистан от ден на ден става все по-непоносимо хубав. толкова е безпределно прекрасен, че на някои почва сериозно не им понася - едни умират, други емигрират. а иде зима и ще стане още по-хубаво.

484

ВЕСЕЛИН АНДРЕЕВ

преди 13 години

НЕ ЧОВЕК ,А ЖЕЛЯЗО

483

Анонимен

преди 13 години

Скандален обир е извършен от митнически склад на летище София тази нощ. Откраднати са над 340 кг злато, 20 кг сребро и 1 кг платина, конфискувани при акцията на МВР "Леярите". Ценните метали са съхранявани в склад на Терминал 1 на столичното летище, съобщи БНТ.Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че по неизяснени засега причини СОТ-охраната на склада е била изключена.Нашата полиция ги пази

482

Анонимен

преди 13 години

ко да коментира съдът...как може целия свят да му ...задните части (да не говорим че какъв банкет се дигна за ония машини за пари...суматии народ дойде ..) и аз да съм ко да кажа за Доган - ми експерт ..няма конфликти........или пък ония дето похищават...значи намерили днк в къщата на 1 от похитените лица,суматии показания какво ли не и ко стана...не че МВР е супер ама съдът....ми иде с камъни да ги линчувам тия там

481

Анонимен

преди 13 години

Довиждане, г-н бивш Премиер!

480

АСИ

преди 13 години

ЕМИ ЩЕ МЪЛЧИ БОКО ,КАКВО ДА КАЖЕ ,КАТО ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ.