181

az

преди 13 години

Мамичката ви чернааа....всичко освен заплатите не вдигате подли и нагли политичета....нали си Бойко нали си герой запуши я с нещо друго.....но нали няма взимаш от на хората ръцете хляба!Голям умник се извъди.......

180

Анонимен

преди 13 години

ДО 171Само *** може да се хвали с простотиите си както си направил ти. Надявам се това да е инцидентно при теб, но ако ти се е случвало вече няколко пъти е необходимо да се замислиш сериозно и да потърсиш доктор ОХ.

179

Анонимен

преди 13 години

Я ми кажи златен дали госпожа Бориславова има хотели в Банско ,и дали тези хотели не са на съвместните и фирми с Бат Бойко.

178

Цецко

преди 13 години

...мани дедото, дишал е лош въздух

177

282

преди 13 години

Много ясно ,че искаме оставката - аз съм един от тия дето го качи и ще участвам в свалянето му , защото съм недоволен и не оправда ни най-малко очакванията ми(ни).

176

Анонимен

преди 13 години

А БЕ ВИЕ С ПОВЕДЕНИЕТО И ДЕЙСТВИЯТА СИ МАЙ ЩЕ ВДИГНЕТЕ НАСЕЛЕНИЕТО, АМА ДА ВИДИМ ТАЗИ РАБОТА.

175

м..да

преди 13 години

Я кажи кога Бат Бойко е свалил ДОД на 10% че нещо не помним кога е станало.

174

Анонимен

преди 13 години

Осигуряват ме върху 2070 лева заплата(мин. за длъжността ми), реално какво вземам - няма значение. Осигурителната тежест е както следва: почти 504 лева за работодателят ми и почти 276 лева за мен. Тоест, общите данъци платени от мен и работодателя ми, са 780 лева или около 35% от заплатата ми. Отделно, всяка стока/услуга, за която си харча парите е обложена с ДДС от 20%. До тук 55% от парите отиват за данъци. А ако сложим и акцизите на определени стоки... и Боко ще ми вземе още 3%?!?Не, мерси...

173

АНКЕТА

преди 13 години

ИСКАТЕ ЛИ ОСТАВКАТА НА БОЙКО?ОТГОВОР:1) ДА - ПЛЮС2) НЕ - МИНУС

172

Дедо Гаджа

преди 13 години

Правилно, Бате Бойко! С мижавите 8% здравна каса не се прави. Ти правилно намали ДОД на 10%, но едновременно трябваше да вдигнеш процентите за здравни и пенсионни осигуровки. Браво, пич си!

171

Анонимен

преди 13 години

С неговото управление, до 2030 може и да няма вече България.

170

Връстници

преди 13 години

С г-н Борисов бяхме приети за членове на БКП в един и същи ден, като курсанти в Школата на МВР. И двамата сме синове на комунисти. Моля герберите да не ругаят БКП, тъй като оскърбяват и лидера си. И сега , години след това събитие за нас двамата, сме си запазили партийните членски книжки, комсомолските също. Знае ли се ?

169

ГЕРБЕР

преди 13 години

Бойко е вечен, той ще управлява България до 2030г.!

168

Анонимен

преди 13 години

Терминатора на България - Бойконатора! Виж как му светкат очичките!Дянков му е влязъл под кожата.

167

мими

преди 13 години

Нека служителите на МО и МВР да се осугуряват като всички нас и тогава дупката в бюджета ще се запълни,Стига с тези техни привилегии

166

Резултата сега !

преди 13 години

В момента тези които не подкрепят твоят премиер са четири пъти повече от тези които го подкрепят. Виж резултата и тогава осирай около себе си.

165

до 171

преди 13 години

Ти ли си бил тоя дето си пускал тая миризма, случайно аз съм от същия блок. Ако го направиш същото и другата година, пускаме те в кацата със зеле с главата надолу!

164

ГЕРБЕР

преди 13 години

Форума се напълни със синчета на стари куманисти с партийни книжки, Бойко ви спря далаверите и кражбите от държавата и сега ревете. Всички вие имате хотелчета по Черно море и Банско. То не може за една година да станете милионерчета без да се трудите!!!!!!

163

Анонимен

преди 13 години

много се кефя рано напролет като пекне слънцето и да стане леко готрещо да си излея чорбата от киселото зеле в тоалетната целия вход се умирисва всички се възмущават и никой не може да разбере откъде е тази воня за 2 дни се измирисва но ефекта е невероятен пробвайте го

162

оня с коня

преди 13 години

По-голяма част от българите не подкрепят Боко