234

БСП

преди 13 години

Е това вече е пално неуважение , не искам и не искам да вярвам,че точно ТИ олицетворяваш мислещото общество ! Започни да се развиваш и да четеш повече!!! УСПЕХ

233

999

преди 13 години

Ти приемай каквото си искаш. Аз не приемам нищо от теб, от такива като теб, и от хора които са предали родината си ! Как не те срам да говориш за добър тон бе лицемерино, след като вие за 20 години опустушихте живота и душите на народа.Само бой за вас, това е.

232

БСП

преди 13 години

И ти и 999 изразявате мненията си и аз ги приемам , но нека дискусията бъде в рамките на добрия тон и без ругатни и грозни определения ! Всичко това е жалко :(

231

бой за вас само

преди 13 години

Много добре си усвоил партийната школова за риторика и манипулация на хората. Ами "бой за вас" означава точно това което пише бе Ентелигент комуно-крадец !!!Не случайно Американците а и не само те са ви терминирали! Вие сте едни лицемерни лъжливи ***. И какво общо има агресията на нормален и честен човек срещу крадлив *** и родоотстъпник със детската агресия бе кравар ?! Долни манипулатори.

230

Лицемери, лъжци, мош

преди 13 години

999 ти е казал всичко.От вас мирише на гадно.

229

БСП

преди 13 години

Ами ако от раководството на БСП се оттеглят Сергей Станишев и неговото обкръжение ДА мисля и вярвам че реформите ще са факт и ще са успешни , но пак казвам това нчма да стане от днес за утре както обещават едни други богоподобни лидери :) Иначе отново апелирам да запазим добрия тон !!! Какво значи бой за вас само ... а после се чудим защо има толкова детска агресия ежедневно ... :(

228

Анонимен

преди 13 години

гледаите интервюто на сашо диков с бойко борисов и ако не ви уврът главите няма на къде

227

999

преди 13 години

Със подобни на теб индивиди, небих загубил дори минутка да кометирам каквато и да било реформа. Анадъм Бе ефенди ?...Не ми отговаряй, отвращаваш ме с лицемерието си.

226

БСП

преди 13 години

Много ли е приятно да клеветиш ? Ако си компетентен коментирай реформата в здравеопазването , а ако няма да те затрудни също коментирай стратегиите на министър Симеон Дянков за финансова стабилност на държавата !!!

225

бой за вас само

преди 13 години

Да де неса по силата на никой, само по вашите усилия. Така както ни оправихте за 20 години.....Д'ба и крадливите лицемери родоотстъпници ...

224

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Тия пак се надушиха...и *** с подвити опашки

223

999

преди 13 години

Те взеха здравето дори и живота на хората па кво остава за ГЕРБ.....Дано вземат на Бойко вувузелата...колкото по скоро, толкова по добре.

222

БСП

преди 13 години

Съгласен съм с идеята , но не изцяло пък и за президентска република не виждам да има много застъпници (в парламента и министерството) , тях настоящото ги устройва !

221

Анонимен

преди 13 години

Samiqat narod e iztormozen i vqarva na vsqakakvi izmisleni partii kato GERB -BSP -DPS -SDS------Nai dobre e da se napravi referendum za prezidentska darjava,togava pone mi6kite ako ne igraqat dobre,prezidenta 6te gi nakara da igraqat i disko

220

БСП

преди 13 години

Според мен в България оправия ИМА !!! ... но ще мине доста време и са нужни целенасочена политика и успешни реформи , които не са по силите на хора като г-н Дянков и компания !

219

ь

преди 13 години

България се превърна в нарицателен пример за проваляща се страна...Срам и позор: нима сме станали вече нация от ***?!Никога повече БИВШ КОМУНИСТ(БКП)ДС=БСП не трябва да се допуска до управлението на държавата!!!!

218

Anlatabildim mi?

преди 13 години

По отношение на този турчин дето се обади.Защо турците си мислят, че ДПС=бълг. турци?Ами много от бълг. турци не споделят политиката на ДПС и не гласуват за тях.А това: "Една Партия, една Нация" - ми прилича на комунистическите измислици, че който не е от БКП не е българин.И сега ДПС лъже бълг. турци, че който не е с ДПС не е турчин.Но много хора "прогледнаха" и научиха истината за ДПС, които имаха правителство с комунистите.

217

Анонимен

преди 13 години

V BG opraviqa nqama

216

Анонимен

преди 13 години

Всеки родоотстъпник с това се самооправдава- в България е зле, затова я напуснах. Жалко и долнопробно е да си сменяш родината заради някакви съмнителни икономически ползи. Защото който си е кадърен и в родината си се оправя.

215

Bir sen eksiktin...

преди 13 години

Глей ся бръчед. Абе шо дириш у нашио сайт?Нерде Бойко, нерде Турция.