49

55

преди 13 години

Супер идея, врема беше! НО: какво обслужване ще им предложим тук.... чак не ми се мисли...

48

hallo

преди 13 години

ne se sardete na boiko, 4e iska da opravi pati6tata. 4uzdenzite ina4e 6te polu4at satresenie na mozaka ot dupkite

47

Георги

преди 13 години

Не съм сигурен че тук му е мястото , но ще ви разкажа епизод от моя живот . Та годината беше 1987 , и мечтата ми беше да избягам от България . Плана ми беше да отида до Югославия и после да мина границата около Италианският град Триест . С Българският паспорт влязох в Югославия без проблем . Преди никога не бях ходил в Югославия но ми направи впечатление че си беше същото като в България . От Белград взех влака за на север към Словения , докато пътувах започнах да забелязвам че колкото по на север отивах толкова по-добре изглеждаха къщите , и дворовете по-нагласени и подредени . Не си спомням вече коя беше последната гара , но тя беше сякаш в друг свят . Нямаше ги *** , чисти улици , магазини заредени с всичко . Там си взех и локална карта , аз компаса си го носех от България и хайде през чукарите към границата . Като наближих самата граница видях табели че има минни полета и аз се поуплаших , но за връщане назад дори не си и помислих . Та почнах да се катеря по скалите , там мини не могат да поставят . Където нямаше скали се придвижвах от дърво на дърво , понякога и това не беше възможно , та вземах камък и го хвърлях където ще стъпвам и правех огромни крачки . Изведнъж всичко наоколо се промени , нямаше ги повече драките и храсталаците , тревата беше сякаш подрязана с ножичка . Така разбрах че съм вече в Италия . Когато стигнах до някакъв път се оказа че той е патят който свързва пристанището на Триест с вилната зона на града . Та тръгнах надоло по пътя и на мен ми се стори че съм пристигнал в рая . Всичко беше толкова добре нагласено като в приказка . Ще кажете , какво общо има тази история с клиповете за България ? Общото е че и България може да бъде тази приказка , че и по-добре . Имаме си всичко което е необходимо , само трябва да си променим мисленето .

46

Бачкатор

преди 13 години

Егати, искам и аз реклама !!! Що за хотелиерите да може да се рекламира с държавни пари, а за мен да не може ???Оправихме пенсиите, здравеопазването ни е чудо, а майките с деца просто не знаят къде да харчат парите си, а ?!Всичко ни е наред, само реклама за стотина милиона ни липсваше ... егати цървулите дето сме.

45

Анонимен

преди 13 години

Жалко че пистата за Формула 1 която арабския шейх на Абу Даби ще ни строи няма да е готова и да влезе в рекламите още тази година

44

Spas

преди 13 години

българия на три морета

43

някой си от БГ

преди 13 години

do MarabaТака е. Понякога нещата се поизопачават...Честит празник! ;-)

42

Maraba

преди 13 години

Разбирам,но ми се струва преекспонирано.Това пък имах аз предвид.Имаме особеност на националния ни характер-преекспонираме всичко.Честит празник!

41

хаххаа до умника

преди 13 години

Имам бегла представа за икономиката. тия пари са веропейски ама друг път има условия който ние си плащаме за да членуваме там. За членуващите в Бранша не отива нищо освен в някой бордове като стюардесата ПОЛИ незнам каква си любовница на еди кой си.То от толкова туризам АТИНА ИМА 10 МИЛИОНА ТУРИСТИ А *** ИМА 9 МИЛИОНА ОТ КОЙТО ПОЛОВИНАТА ТРАНЗИТ:)))Вместо тоя Бетонен туризъм може да се развива Селският за който не устанаха хора ,но ЛАПАЩИТЕ В БОРДОВЕТЕ И МИНИСТЕРСТВАТА унищожиха всичко

40

някой си от БГ

преди 13 години

do MarabaMaraba, знаеш ли,че май се оказва,че клекалата дори са по-хигиенични...Аз нямах в предвид дали клякат или сядат в тоалетната... Имах в предвид каква свинщина оставят след себе си някои хора след едно 'рутинно' ползване на тоалетната. да споменавам ли,че някои дори 'забравят' да си пуснат водата? Или че други рисуват с...лай-ната си по стените на ***?... Искаш ли още примери? За това ме питаха чужденците,Maraba...

39

хахха

преди 13 години

идва една приятелка от централно европейска държава на гости на черноморието и я водих до нос Калиакра ДА ХАПНЕМ в ресторант ми долу ходи до тоалетната и там една българска *** ядеше семки вътре--и тая чужденката ме пита --КАК МОЖЕ ДА ЯДЕШ НЕЩО В ТОАЛЕТНАТА ;))))повтори ми го поне три пъти:))))

38

Анонимен

преди 13 години

ТОВА СЕ ПРАВИ ОТ ГОДИНИ! ОТ ГОДИНИ СЕ ИЗЛЪЧВАТ РЕКЛАМНИ КЛИПОВЕ ЗА НАШИЯ *** ПО ВЪПРОСНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ. В ЧУЖБИНА СЪМ ГИ ГЛЕДАЛ И ДО ПОСЛЕДНО НЕ СЪМ СХВАЩАЛ, ЧЕ ЗА *** СТАВА ДУМА. ЗАЩО ИЗОБЩО ГО ВОДИТЕ КАТО "НОВИНА"?

37

Криста

преди 13 години

Прекрасна идея!Браво,че е решено такова нещо!Рекламата се прави по всяко време,а не само в туристичестия сезон - още веднаж,браво за идеята!!!

36

Дражко

преди 13 години

Достатъчна реклама тази година беше спирането на тока,автомобилните катастрофи,грабежите,мръсотията и мангалта продаваща царевица по плажовете!С който и чужденец съм говорил ми е казал,че това е последната му почивка на българското черноморие!Включая и пияндета англичани!

35

Maraba

преди 13 години

Защо пишеш глупости?Отиди да видиш в Гърция тоалетни-още са клекала!Синът ми като се върнахме в България влезе в тоалетната на една бензиностанция и каза-УУ,колко хубава тоалетна.За 10 дни бе "забравил" как изглежда нормална тоалетна.

34

Точилка

преди 13 години

Чудомир е велик. Ако някой каже, че няма отношение към статията,да прочете разказа му "Критик".

33

ДОБРЕ, СТАВА

преди 13 години

Браво, добре! Да побързат с оправянето на пътищата, щото те ни правят антиреклама! Браво на управляващите, до сега това не бе правено в такъв мащаб, дано успеят!

32

ЗЛОБЕН

преди 13 години

ПРЕДИ 1 ДЕН СЕ ВРЪЩАХ В БГ. С АВТОБУС ОТ ВЕНЕЦИЯ, И РАЗБРАХ КОЛКО СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ ПО ПЪТИЩАТА. КОНКУРИРАМЕ СЕ С ИНДИЯ , НЯМАМЕ СИ ПРЕДСТАВА КАКВИ ЦЪРВОЛАНИ СМЕ

31

1

преди 13 години

точно сега започват записванията за догодина бе отворко,понаучи ,попрочети малко тогава се изказвай неподготвен

30

Бравос !

преди 13 години

Реклама след туристическия сезон... една "гениална" идея :)