200

1365

преди 13 години

V BG se shiri shurobadjanashtina,na vseko nivo...toia otkri toplata voda

199

sas

преди 13 години

Че в кое ведомство го няма това????

198

аз

преди 13 години

`Комунистите назначиха само свои хора не само в данс,но във всички администрации.Във всички кметства,са тяхни хора,а това са най некадърните с пикливи образования,а способните учените млади хора са сервитьори или заминаха в чужбина.Стика сте плюли по герб,не може с магическа пръчка да се оправят всички лай..,които комунистите сътвориха за 65 год.

197

яя

преди 13 години

Яне, това ли ти каза твоят създател - трактора.Много почнахте да хапете змии.

196

Анонимен

преди 13 години

до 206;ми прати ми половинката си а ти си пии

195

Вальо

преди 13 години

Предпочитам мъже които пият и правят секс с жени

194

Спиро Картечаро

преди 13 години

13 - Абсолютно си прав . Само ,че каква промяна може да се случи след ,като вече 20 г. - тези наши "спасители " са ВСЕ едни и същи .Несменяеми - Незаменими - КОЛКО ОТ ТЯХ СА ВЕЧЕ СЛЕДСТВЕНИ .

193

Борис

преди 13 години

Какво толкова необичайно са казали РЗС ?Секс и запои има навсякъде, поне аз където съм работил досега е имало, дори в частните фирми сме се напивали и задявали секретарките.роднински назначения също винаги е имало и ще има.къде е новината?

192

Числото 7 до фил

преди 13 години

ама той и гласа му е много .... мечтателен :-))))))

191

Анонимен

преди 13 години

Хубаво е, че все още има смели хора като Яне. Пожелавам му успех. Да е жив и здрав, защото иначе тези похотливи алкохолизирани търтеи, харчещи народна пара съвсем ще се самозабравят.

190

КГБ териер

преди 13 години

A ДАЛИ НЯКОЙ ДРУГ НЕ Е 'ПОДХВЪРЛИЛ' ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ НА ЯНЕ И СИЕ ЗА ДА ОТКЛОНЯТ ОТНОВО ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ ??...ОТ РЗС ДАВАТ МИЛО И ДРАГО ДА СИ ВДИГНАТ РЕЙТИНГА И ДА НАПОМНЯТ ОТНОВО ЗА СЕБЕ СИ...МОЖЕ И ДА ИМА ИСТИНА В ТОВА,КОЕТО КАЗВАТ,НО НЕ ВЯРВАМ ВСИЧКО ДА Е ТОЧНО ТАКА...ВСЕ ПАК ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ РЗС ПРЕДОСТАВЯТ ИНФОРМАЦИЯТА...

189

rono2

преди 13 години

Ай сиктир бе, голема работа направил си е кефа човека един два пъти *** го искараха... то не може само да се работи трябва и малко кеф да си прави човек

188

13

преди 13 години

Спиро, кой избира политиците, друже? аз, ти, бабите и "антикомуниста" 177/194. 20 години все дирим "спасител". все намираме един... други :-D проблемът е в нас, приятел, не в политиците - те са наша представителна извадка, като полицаите, дилърите и убийците по пътя.

187

Анонимен

преди 13 години

Браво, Яне. Продължавай да ровиш и да вадиш кирливите ризи на тези ГЕРБ

186

13

преди 13 години

та съдейки по средната продължителност на живота на такива останки от миналото като теб поне едно още 40 години ще се наложи да ви търпим. ти дотогава още колко пъти ще се пребоядисаш? :-D пионерче стана ли, влезе ли в ДКМС? кле ли се във вярност, донася ли на дружинната? wooooooooooooohoooooooooooooo

185

Спиро Картечаро

преди 13 години

Приятел не се коси - всички проблеми са ни от политиците .

184

13

преди 13 години

@194Щом си бил ученик значи ТИ си увреденият от соца. аз съм късно издание, вредата е върху мен е само от антисоц пропагандата :-D та да казваш на мен "словоблудец", сами бидейки "закърмен с лъжА, измама, мръсотия и лицемерие" си наясно колко вАжи, нали, двуличник? излизал съм, виждал съм, и к'во - всичко цветя и рози? няма кражби, пиянство, секс, измами и далавери и семейни, партийни и други назначения? two words: Monica Lewinsky X-D

183

do 13

преди 13 години

Словоблудецо ... по време на социализма съм бил ученик, та е нямало как да съм и дисидент, иначе бих бил ..., а ти уважаеми си дърт *** ... дървен философ, непоправимо увреден от соца. Излез малко на запад и виж как живеят белите хора и тогава говори.

182

Спиро Картечаро

преди 13 години

Ха - бъзиках една колежка ,да и е готино ,ама ме изпя на жената .

181

13

преди 13 години

до 177 добавен от: Анонимен преди 10 минути ---много ми е интересно ТИ кога и къде си роден, и кога и къде са ти били първите първите 7 годинки?не си ли опитал двете системи нямаш право да говориш. ако си бил в съзнателна възраст по време на социализма като не си протестирал и не си лежал където се е полагало за това е по-добре да замълчиш. иначе ми звучиш като битуващите из форумите FYROM-ски граждани, които ни викат татари, а се движат по пътища, строени от дядовците ми.