47

Рт

преди 13 години

За съжаление капитализмът е устроен така, че може да си позволиш такива удоволствия чак като остарееш и не може да се движиш! Аз лично много мразя подобни кораби точно поради средната възраст на публиката!Много ми е по кеф да посещавам евтини барове пълни с млади мацки :-) Като пенсионер вероятно ще правя същотото :-)

46

Анонимен

преди 13 години

Нашите депутатаи да идат да видят това, а не Бочко да се хвали, че няма да намалява пенсиите на хората, където не им стигат за лекарства даже.Като гледам този лайнер ми идва люто да кълна и проклинам...

45

Наблюдател

преди 13 години

При предишния кабинет подобни луксозни кораби заобикаляха България. Сега взеха и да акостират. Браво!

44

хмм

преди 13 години

бил съм още през комунизма по такива кораби по света като екскурзовод. Леле пожелавам на всички такива преживявания , не с пенсионери де :)

43

Анонимен

преди 13 години

Само добавете ....., че не ги възприема...

42

бай Ганьо

преди 13 години

Всички червени във форума се разплакаха,защото бившето правителство,начело с г-жа Масларова им беше обещала че ще ги води на море ,поне да видят кораба,а то какво стана сега си искат обещанието от Борисов...

41

timo

преди 13 години

do 39 da no te sa vidjali sveta a ti samo na kartinka? po-dobre star i bogat otkolkoto beden i bolen.....

40

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Богат и пенсионер?!?!?!?Това възможно ли е?

39

БОТЕВ

преди 13 години

500 долара за ол инклузив не е много за световен круиз на луксозен кораб.Вижте колко струва лукзозен апартамент в наш хотел.В щатите има много хора които печелят без да се напрягат.Чрез акции,облигации,ценни книжа.Преди 4 века докато нашите са вдигали възстания и бунтове,други са завладявали и крали.Сега внуците им живеят от лихвите.

38

Анонимен

преди 13 години

Хахахаха, снобарска радост. Крали цял живот и сега си лашкат кокала. Няма честно забогатяли хора, това е ясно на всеки. Тези са капиталистите които са давали жйлти стотинки на персонала си за да богатеят, но старостта пак ги е натиснала. И милярди да имаш и цял свят да обиколиш пак идва края какъвто е случая на Несебърските гости.

37

баш Майстора

преди 13 години

Баба ми слезе вчера от тоя кораб каза,че не е нищо особенно.Нямало една свястна ракия къде да изпиеш само някакви ментерляци по 1000 долара бутилката :))

36

timo

преди 13 години

do 21 pak tasi savist i zloba ne moze6 li da se saradva6, 4e niakoi hora sa bili po-umni ili po-kasmetlii ot tebe

35

bulgarin

преди 13 години

POREDNOTO NASIRANE

34

stanly

преди 13 години

съгласен съм астероида дано да е по голям .....

33

Анонимен

преди 13 години

"Интериорът на лайнера е в стила на 30-те години на миналия век"нормално повечето от пасажерите са били в младините си по това време :))))))

32

Анонимен

преди 13 години

язе съм пенсионер.........и мога да се кача на еднодръвка само........ама требе да откраднем едно дърво от царската гора и да го одялам първо........ама ще ми е лукс оти ке ми мирише на дърво...........

31

Анонимен

преди 13 години

Най-пристрастените прекарват на този кораб по 5-6 месеца . По $ 90 000 на пенсионер за 6 месеца . Тези са супер бедни пенсионери . За по голямата маса население на земята криза , за определени индивиди лукс ! Трябва да се промени нещо в този свят като за начало да падне един огромен астероид !

30

гошо

преди 13 години

Има и един българин който е в Америка от много години,собственик е на фабрики,женен за американка ,сега е пенсионер,той пътува с него,от село до Троян е ,ходили са негови роднини да го видят,тъй на 80 години изглеждал по-добре от племенника си който е на 60 години,вярна е цената,евала на хората които са на кораба,ние сме големи нещастници,в к-ва държава живеем

29

az

преди 13 години

samo razbirateli,koito 4udno sa jiviali poslednite 20 godini,i za edna raia im propadna.parvo 4etete a togava pi6ete

28

Анонимен

преди 13 години

Питай Боко Тиквата! СерГея вече не е във властта повече от година. Но пък за тази една година слушаме само гръмки обещания, обвинения, които в повечето пъти са насочени и към Галактиката като цяло и нито един полезен ход - политически или икономически. Галфонът от Банкя трябва да събира розовата сергия и да си ходи.