208

фен

преди 14 години

аз съм си много добре и с това мислене!

207

Анонимен

преди 14 години

Теб живота ще те изгони! Вервай ми! С това мислене!

206

Анонимен

преди 14 години

Всеки филм си има сценарий и артисти, накоито се плаща за работата, не само порното.Не е нормално да гледаш порно за вечеря, заедно с децата си нали.Така не искам да си развалям вечерта, докато местя каналите , децата ми да гледат как един селянин плюе жена си и я нарича *** или няква подобна сцена на човешко падение.За такива като теб, които харесват ББ, да си го гледат след полунощ, както и порното.

205

Анонимен

преди 14 години

Ами, пич..аз си гледам порно, но на компа, а не по националната ТВ в 20ч. заедно с децата! И след това по всички медии да чета коментари за позите от серията предната вечер?! Прави малко разлика!

204

Анонимен

преди 14 години

Никой не гледа ББ а всеки се надпреварва д апише коментар,аджеба как става тоя номер да не си гледал нещо а да го коментираш и да даваш оценка.Ей ЛИЦЕМЕРИ гадни много тука има май

203

фен

преди 14 години

тоя е най-якия ББ досега, голям фен съм му, жалко че вчера не изгониха дъртите урунгели!

202

Анонимен

преди 14 години

МИ той и порно филмите със предварителнио измислен сценарий и и продажни артисти но ги гледате,или сега ще викнете всички пак във един глас че не е морално и порно да се глледа

201

Анонимен

преди 14 години

време беше

200

Анонимен

преди 14 години

Vseki negoduva s/u 4alga i Big Brother,no v sa6toto vreme cqlata darjava se nadprevarva da slu6a i gleda......

199

Бай БЪЛГАРИН

преди 14 години

Тез палячовци от СЕМ Да почнат да си вършат работата.Щото времената вече не са каквито бяха ,сега или вършиш това за което са те наели или шут в гъзъ и си без работа.

198

Анонимен

преди 14 години

Шоумен, но морално се изхаби, което не означава, че всяко едно по отделно взето предаване не е добро. Просто вече е остарял медиен образ. А и все пак каква друга алтернатива остава? Изобщо да не гледаме ТВ заради някакви простаци!?? Малко пък да потърсят нови лица тези медии! Нови идеи!

197

Анонимен

преди 14 години

до 197 хахахах много лесно се манипулираш,стига с това мислене.Било представителна извадка глупости и тъпотии,всичките сцени са предварително измислени и зададени,повечето участници са продажни *** или поставени лица.Това предаване е за ***!

196

Анонимен

преди 14 години

Взаимстваха от Цената на истината и направиха ББ ,още по-уродлив и гнусен от всякога.Гнус ме е от участниците, но по ме е гнус от тези,кото правят пари на гърба на тези жалки хора.

195

MURDOC

преди 14 години

Не , РЕД гнусна телевизия !!!!!!!

194

до 197

преди 14 години

супер прав си наскоро преди някой и друг месец нали имаше извадка на фондация за домашното насилие и какво сочеше тя ,че 80% от жените във българия са малтретирани физически и психически

193

Анонимен

преди 14 години

Това, че на някои като теб им харесва да са простаци не означава, че трябва да си рекламирате простотията публично. Затова има и малко по-интелигентни хора, които да определят кое е полезно за обществото и за възпитанието му. А като ти харесва толкова много ББ отиди да те нацелува хубаво онзи русенски ***. И ако ти си като тях да не се целуваш така всяка вечер със съседа ти?

192

варна

преди 14 години

Наистина Нова лети главоломно надолу.Но да не ги мислим- Те са продажни и за пари са готови на всичко.Няма по големи тъпизми в родния ефир от техните предавания.Слави може да е всякакъв, но е роден шоумен, в шоуто си контролира нещата, а двете опусумчета само тичат насам-натам и само лапсуси и гафове правят.

191

РЕД

преди 14 години

гнусно предаване

190

Анонимен

преди 14 години

Така е , ама в това време ,по което се излъчва не може да седиш все до децата си.За нас големите не е проблем,щото няма как да ни повлия е , но при децата е различно.Ами като ще дават простотии, да ги дават след23цаса и толкоз.

189

Анонимен

преди 14 години

Абе кефи ме тоя Биг Брадър,все едно не гледам телевизия щото и навън си е същото.Това си е представителна извадка за България с участниците в къщата.Поздрави на екипа който ги е избирал,добре са се справили.А по темата,не знам СЕМ кво се дърля толкова,да пообиколят да видят малко в държавата как са се увълчили хората,и ще разберат че тия по ТВ с нищо не нарушават психиката на децата,а някой друг им го уврежда вече 20 години