60

???

преди 14 години

Какво се опитва да ни каже г- н Доган с писмото си ' До мадам В. ' ?Нека да си припомним, че още през 90 - те години на миналия век Доган се обяви ЗА легализация на проституцията у нас !След като проституцията не е била легализирана, то е очевидно, че има кръгове у нас, които не желаят нейното легализиране, за да не влизат пари от тази дейност в хазната ...Нека си припомним и че един оперативно - интересен бивш вътрешен министър, почитател на белите чорапи, неколкократно се обяви ПРОТИВ легализацията на проституцията у нас !Дали чрез писмото си ' До мадам В. ' г - н Доган не се опитва да се разграничи от трактора и да ни каже, че не е част от октопода у нас ?Ако е вярно и това, че И. Кръстева и Д. Пеевски чрез своите вестници ' Телеграф ' и ' Монитор ' не са били на страната на трактора, то това още повече доказва твърдението, че Доган се разграничава от трактора !Мисля, че в случая въпросната журналистка от в - к ' Труд ' е само един хипотетичен обект в цялата схема !?Понякога политици като Доган се изразяват доста сложно и затова ние трябва да схващаме скрития подтекст на думите им !

59

Анонимен

преди 14 години

По-лошото в случая е,че вестник Труд беше разобличен като продажна медия,обслужваща властимащите.На практика Доган разобличи вестника с най-голям рейтинг в обслужване на интересите на властта.Как ги боли сега самооо.Четете уважаеми българи вестници и ще разберете истината в управлението на страната.

58

yann

преди 14 години

Тази комисия, с това изявление, просто прави ПР на Догани нищо повече.т.1 - неуспорими факти?!? Да не искат разписка срещу рушвети? Може да бъде и нотариално заверена...Не понасям Доган и политиката която води, но защо в таз държава и журналистите за нищо не стават? Как може да му правят такава голяма услуга?Автогол.

57

Анонимен

преди 14 години

Независима журналистика? Нема такова животно!

56

до 64

преди 14 години

Хаахха!Малииии,Доган сега как се е притеснииил ,че журналята са срещу него.Целият е изтръпнал.Човека си врътка политици и цялата държава както си иска,ти за кви смешки приказваш.

55

смешно

преди 14 години

Къде е марала на Велева и защо се прикрива с някаква си комисия,чиито заместник е,за да прави опит за покриване на алчността и нагаждачеството й към силните на деня.Стига пантофи.Дайте да разберем истината.

54

Анонимен

преди 14 години

PO TOZI VAPROS AZ SAM NEUTRALEN

53

читател

преди 14 години

Какви доказателства, като Мадам В. е заработвала по линия на сивата икономика. Да не е луда да взема пари от Доган и да се разписва. Обадета се в Труд и поискайте да си платите за интервю и ще видите, че няма проблем. Въпросът е на коя страница ще го искате и да се споразумеете с редактора. Плащате си. Парите потъват в касата на главния. Няма документ, няма доказателства.

52

Дзержински

преди 14 години

Хвала на такава комисия! Точка 3 е шедьовър на българската журналистическа мисъл от началото на ХХI век. Само в две изречения успява: да даде препоръки; да разясни темите на деня; да разграничи ясно правиността он неправилността на журналистическата мисъл. Такъв къртовски труд тряба да бъде овековечен върху камък някъде около "тезисите на априлската линия"...

51

Анонимен

преди 14 години

Много правилно. Доган трябва да доказва. Да докяже например кога е станал хидроинженер за да прави консултации. Крадлива *** ***.

50

:)

преди 14 години

Продажни непродажни, аз се радвам че тоя успя да настрои и журналистите с/у себе си :)

49

Анонимен

преди 14 години

като СДСтата ли?

48

Roko

преди 14 години

Тая мадам В става даже вече нагла

47

Анонимен

преди 14 години

Смях! Журналистите си пишат каквото си искат и за когото си искат но ако някой каже една дума срещу тях веднага пищят като ... !

46

bate

преди 14 години

bravo SOKOLE ti naisina sı istinski SOKOL ,PRODALJAVAY PO SAŞTİYA NAÇİNgrabni kakvoto ti padne .posle si jivey v saraite sas mladi momiçeta balgarki

45

edno kuni

преди 14 години

За Мадам В ти вярваме, Сава, ти потърси обяснение за консултантските милион и половина....

44

мари

преди 14 години

Никак не ми е приятно, че Доган е прав, но истината е такава, затова сме на тоз хал. В другите държави поне 50% от действията на политиците са за благото на държавата и хората в нея, а тук и политици и журналисти (с някои малки, за съжаление, изключения) мислят как да спечелят повече пари за себе си и нищо друго не е от значение!!!

43

Nasko

преди 14 години

В Българските печатни медии, само датата е верна:)))))

42

Gio

преди 14 години

...доверие в медиите? Това ще да е смешката на деня...

41

varg1

преди 14 години

аи стига ни занимавахте с глупости *** си ходят амуджите в анадола и толкова