110

анонимко

преди 14 години

говоря за не толкова отдавнашния референдум за независимост на Подгорица от Белград, а Шотландия е икономически дискриминирана през индустриалната революция от Лондон, което личи до днес. Свободата не се получава даром, но за нея човек трябва да се бие като мъж - честно и смело, а не да взривява жени и деца.

109

Анонимен

преди 14 години

Бог да ги прости невинните хора и събелезнования на близките им

108

Нищо ново

преди 14 години

Това си класически тероризъм платен от ЦРУ. На американците не им трябва обединена и силна русия та от време на време плащат на подобни групировки да създават хаос. Пак ще има отрепани терористи някъде по планините ама тея които са го поръчали пак ще останат в сянка. И руснаците мн.добре разбират за какво става въпрос, но са безпомощни. А всякакви там коментари че те сами са си взривили метрото са фантазии на русофобите. Русия не е Америка та сама да си взривява небостъргачите!

107

читател

преди 14 години

Преди години взривиха жилищни сгради в Москва , в Буйнакск , откриха взрив и в жилищни сгради в *** - набедиха чеченците , но във всеки един от случаите организатори и извършители са оказаха служители на КГБ/ФСБ . Михаил Трепашкин, бивш служител на КГБ/ФСБ го заяви публично , със съответните доказателства го подкрепи и още гине в лагери защото издал държавна тайна . Същото и за теракта в Норд Ост , същото и в Беслан...

106

Анонимен

преди 14 години

Много се лъжеш ако си мислиш, че свобода се получава даром. Колкото до Черна гора и Шотландия, те не са били под робство, доста си *** да даваш такива примери.За каква свобода се е борила Черна гора, тя си е свободна държава от векове, първата балканска държава, освободила се от турците. Не говори глупости, като не си в час.

105

Анонимен

преди 14 години

България и сега е пълна ***. Просто *** са отчасти причината.

104

Анонимен

преди 14 години

Нецивилизован и примитивен народ сме - националисти и расисти

103

Анонимен

преди 14 години

205Защо ромите да поискат независимост, скоро цяла БГ ще е тяхна. Въпросът е дали тогава българите ще поискат ли независимост.

102

До 207

преди 14 години

Много си прав.Никой нищо не разбира от международна политика, от тероризъм ,но кухи коментари колкото искаш.Цъфнахме, че и вързахме,но тръгнахме другите да коментираме.

101

Анонимен

преди 14 години

Ще ги пипнат! Бъдете сигурни! Както пипнаха извършителите на взрива на линията Москва-Петербург. Техните служби не си играят само на имена на операции.

100

до 205

преди 14 години

до 205:Ако мислиш,че не са искали - бъркаш. Но кой ще им разреши?Въпроса е : как ще се мотивират за да изглежда добре за пред ООН. Те-***, са граждани на страните в които живвеят и не знам някой да се навие да им задели местенце за автономна република...дори и да се обединят всички *** на света заедно.

99

Що за народ сме?!

преди 14 години

205 коментара за 2-3ч.За действията на съда, за новините по отношение на новите реформи в здравеопазването, за масовото пушене сред децата има-няма по 100коментара-а това най-пряко ни засяга.Страшен народ сме-гледаме и се пукаме да обсъждаме чуждия сеир,даваме акъли за Путин и Медведев, а за важните неща-нашите в Б-я,но без сеир си мълчим.

98

анонимко

преди 14 години

чеченците бяха борци за свобода, докато не започнаха да взимат цели театри за заложници, а афганистанците - докато не започнаха да взривяват самолети. ето това означава терорист. народ, който не може да се бори за своята свобода в рамките на елементарна човещина, той не я заслужава. Черна гора се пребори цивилизовано за свободата си и я получи, тази година в Шотландия ще се проведе референдум за независимост и шотландците ще заслужат своята свобода, защото по мирен път са дорасли за нея.

97

Анонимен

преди 14 години

***. Ако *** поискат независимост какво ще напишеш?

96

AaAa

преди 14 години

Всяка държава гледа за тероризма със своите очи. Например за американците и европейците многото от палестинците са терористи а за арабите евреите са терористи. За руснаците чечените са терористи а за други те са хора които се борят за освобождение. За Турция ПКК са група терористи, за други (и някои българи) те са кюрди които искат свобода. Когато в Афганистан хората воюваха срещу руснаците, за американците те бяха хора които искат свобода, днес същите хора станаха терористи защото воюват срещу американците. Затова ако ме питате терористите ли са направили това, аз ще ви попитам какво означава терорист.

95

anti-Putkin

преди 14 години

Първият разумен коментар днес...

94

ruda

преди 14 години

*** и кучетатa мy от КГБ вече празнуват съc шампанско. Oчаквайте от утре: "Операция Чечня" - 23 част

93

гошо

преди 14 години

за жалост това е цената, която всеки окупатор трябва да плати. в състава на Руската Федерация има много области, народи и автономни зони, които искат пълна независимост. Русия естествено не е съгласна с това, защото от тях "смуче" петрол и всякакви други ресурси. ако тези хора поискат независимост ги обявяват за терористи. вероятно Левски, Ботев и тн. в очите на турците са били терористи, но ние българите ги възприемаме като национални герои помогнали да се избавим от турското робство.

92

КГБ териер ;-)

преди 14 години

По моето скромно мнение, има доста сходства с атентатите в Лондон преди години,когато взривиха метрото и автобус в центъра на града. Не казвам, че извършителите са от една и съща групировка - това би било наивно - просто казвам,че стилът и почеркът е същия...Дали не са чеченци или афганци или просто местни дестабилизатори,целящи размирици - разследването ще покаже...

91

bb

преди 14 години

sega pipnat li gi rysnacite niama da stignat do gyantanamy