45

Анонимен

преди 14 години

Нищо няма да направят, защото ги е страх от Бат Бойко.

44

Анонимен

преди 14 години

ami nie deto izkarvame parite v darjavata kade da rpotestirame vie nemoje da razberete kade e problema ako si biqhte na maiqstoto i ne davahte vazmojnost da se krade tolkova ot darjavata moje bi 6te6e da e po razli4no prosto tezi koito izkarvame parite v darjavata sme mnogo malko a tezi koito raz4itat na parite ot darjavata ste dosta pove4e iq se postavete za moment na na6e miqsto i gerb triqbva da razberat za da ne stava kato garcsiq i latviskite darjavi 4e triqbva da se reje har4eneto

43

Ъъъ, какно било ?!

преди 14 години

Милиционерите мръзнали на студа ?! Да да, пръцкат из патрулките докато си издушат. Няма наркоорганицация без милицинер в нея, а пък за това дето ни `пазели да не караме пили` - беше върха на простотията. От години убитите по пътищата са константа със или без КАТ. Само дето с КАТ е малко по скъпо.От години хората даже не си правят труда да се обаждат на МВР. Просто е безмислено.

42

Наблюдател №1

преди 14 години

хазната е празна. Не трябва да забравяме, че на 30 произвеждащи и безработни, се падат 150 човека чиновници, освен това на техен гръб са и пенсионерите. За да се увеличат нечии доходи, ще трябва да се вземат от парите на други.

41

Анонимен

преди 14 години

Хората, които плюят срещу полицията просто нямат реална представа, за това което реално се случва с всеки един от тях. Заплати от по 400 - 500лв за това, че мразнат на студа цяла зима за да пазят вас да непиете когато карате кола, да пазят вас и децата ви от престапления, а вие пак ги плюете! Разправят се всеки ден с най-големите *** в БГ и рискуват да бъдат убити. Колкото и да ги плюете на тях ще се обадите, когато ви насилят, ограбят или пребият и тогава ще искате помощ и добро отношение.

40

Наблюдател №1

преди 14 години

По принцип съм съгласен с това, че заплатите и условията на труд са неприемливи, да не кажа крайно недостатъчни. Но как да процедират например пенсионерите, които са работили по 30 и 40 години, а сега получават нищожни пенсии, които не покриват сметките за ток и вода, и имат стотинки за хляб и кисело мляко, защото са си спряли парното? Какво да направят работещите в останалите сектори? И да се вдигнем да стачкуваме всички до един, не виждам как ще ни увеличат възнагражденията, при условие, че

39

Анонимен

преди 14 години

Всички утре в 12:00 пред Народния Театър.

38

Иван

преди 14 години

*** милиционер :))

37

Егер

преди 14 години

Айде насери се от яд бе *** ;) Всеки има право да си отстоява правата за нормален и добре заплатен труд. Ти като си мишок, стой в интернет форумите и пръскай злоба навсякъде. Обаче има хора за които не е нормална заплата през 2010 година 590 лева, нито пък живеят за едното парче салам и Биг Брадър. Има ли някой да не е стачкувал и да не е оплют ? Даскалите, лекарите, шофьорите в София, всички се пробваха и всички бяха засрани от такива като теб. Обеси се на село и спри да се мъчиш бе ***..

36

Юри Галев

преди 14 години

Хехе, няма такъв случай мен. На лифта преди месец - дойдоха, видяха и с нежна стъпка се изнесоха. А нежна, защото долната част от гордата униформа на български полицай бе изцапана :-)

35

Обективен

преди 14 години

Обесете се вие бе просяци. Вие освен да просите пари, друго можете ли ? Май не.Всеки нормален човек ще вземе живота си в ръце, ще осигури добър живот на семейството си и престижно образование на децата си, но вие сте прекалено кьопави и принципно мързеливи за да свършите нещо полезно. Егати мрънкалата в униформа.

34

Анонимен

преди 14 години

Не го карай да се беси,че ще отвориш още работа на колегите:))

33

Анонимен

преди 14 години

оди се обеси -няма да липсваш на никой

32

Обективен

преди 14 години

Стига ! Писна ми от протестите на торбите !!! Едни от най добре платените държавни служители са, пенсия на 45, 20 заплати на куп, добавки всеки месец, е стига !!! Напускайте бе торби. С топ ли ви държат в МВР ?! Една от най безопастните професии в България - това показват цифрите за МВР, а не вайкането ви. Когато вече няма по девет кандидати за едно място в МВР, тогава вече може да се мисли за заплати. Сегашните ви са прекалено щедри !!!

31

фаитонджия

преди 14 години

Чудя се?-един таксиджия които няма право на орьжие вози 4-*** бандити които са му махна ли.10-тежко въоражени полицаи атакуват с изненада бандит.--на кои е по-опасна работата?

30

Stenly

преди 14 години

TOVA SA NASHATA GORDOST---- youtube/user/ElizaNik?feature=mhw4#p/f/6/Hd4cBr5gr-g ZA TEYA KOITO MI PLACHAT ZA SMESHNITE POLICAI---KAJETE MI EDIN SLUCHAI V KOITO POLICAI BIYAT MUTRI A?????? POLICAITE DA NE SA PO GOLEMI OT UCHITELITE, MINIORITE, BDZ RABOTNICITE TA ISKAT GOLEMI ZAPLATI. EBAH TI NAGLOSTTA!!!!!

29

Анонимен

преди 14 години

Дано се намери някой заинтересован журналист да попита след протеста Ц.Цветанов,бат Бойко и компания,какво обещаха този път на полицаите и ще го изпълнят ли? Ако изобщо някой от тях обърне внимание на този протест и благоволи да се покаже.

28

Анонимен

преди 14 години

Преди години реших, че не искам да работя при такива условия и в такава система и напуснах доброволно МВР. Без да стачкувам. Тогава разбрах колко е приятно да ти кажат на пътя "И КВО ПРАЙМ СЯ?" или "АМИ АКО НЕ ИСКАТИ ДА ВИ ОБЕРАТ КЪЩАТА ЩЕ СТОИТЕ ТАМ ДА СИ Я ПАЗИТЕ!", или ..... Да не изброявам. И въпреки негативизма ми към бившите ми колеги мисля, че протеста им до голяма степен е основателен.

27

Така е

преди 14 години

Че има крадливи и корумпирани - има, но че си носят и консумативи е вярно. Каква силна и авторитетна полиция очакваме, като по управленията няма една стая да е ПРИЛИЧНО обзаведена, да не говорим за лаборатории, техника и други.

26

тттт

преди 14 години

до 24 не всички обаче !!!!!!!!!!!!! са крадливи и неграмнти !!!!!!!