60

Моню Соята

преди 14 години

Монсанто в България от известно време ги няма , а ти прасе си виждал само на снимка и на видео от Твоята Туба. Много важно.... че 18 човека от обяд са сърдити, че никоя медия не ги е показала... Бря, тез гени били заразни като вирус бе!От утре почвам да си търкам ... с краставица, дано прихване...

59

Гъбарко

преди 14 години

Хранят предимно бройлерите и кокошките. В диетата на прасетата е ГМО царевица. Не са простотии. Ти да не си от АГРОБИОИНСТИТУТА или си представител на Монсанто или Сингента.

58

Моню Соята

преди 14 години

Същите простотии се говориха 2004 г., недоволните доста бързо забравиха това, и нещо не им се протестира, а плющят пържоли от прасета хранени с ГМ соя от бразилия, отгледана от алергичен към полените на ГМО индианец.

57

Гъбарко

преди 14 години

Край със мечтите за чиста природа, биоземеделие и селски туризъм. Застрашено е биоразнообразието на България. Застрашено е нашето здраве, защото всички знаем балканския маниер да се крие истината. Не намесвам политиката, но ако се приеме на второ четене ставам политик. Обявявам гражданска нетърпимост към послушниците гласуващи това безумие.

56

Анонимен

преди 14 години

бъдещето се очертава кошмарно...

55

Moню Соята

преди 14 години

Всичките глупости писани в новината са простотии и фантасмагории копирани от форуми.Нека да протестираме- без значение за какво....

54

Гъбарко

преди 14 години

Не на ГМО организмите! За да бъде осъществена рекомбинацията се използват маркери - бактериални гени., обикновенно. За да не бъдат отхвърлени се добавят гени за устойчивост към антибиотици. цТака организмът става резистентен към антибиотици, респективно и хората които консумират такива храни. Цели провинции в Китай са с алергични реакции от полена на ГМО. Най-много се модифицират царевица и соя. Соевият протеин в колбасите и каймата е 99% от Китай и Бразилия, положително от ГМО соя. НЕ НА ГМО!

53

sev

преди 14 години

Невероятно безумие е приемането на закона.Въобще знаят ли какво правят тези *** в парламента.Това извращаване на природата -ГМО има тежки,вече доказани последици върху здравето,да не говорим за това че веднъж започвайки да се отглеждат,те унищожават и съседните засети площи,принасяйки мутации и там.Ще бъдем превърнати в затлъстели безмозъчни зомбита като американците,въпрос на време е .

52

Анонимен

преди 14 години

гледайте филма ``храна оод``

51

Бранич

преди 14 години

Яловите семена нТЕРМИНАТОР на МОНСАНТО са огромна заплаха за всики живи същества на земята.Те са голям риск за растителния свят в т.ч. и дърветата Можем да останем без гори а хората да измрат като мухи.Разобличавайте ги и се борете с каквото можете и разобличавайте тези маскари които мислят само за печалби.

50

Анонимен

преди 14 години

След 25 години децата ви като са ялови си спомнете за този ден

49

Аз

преди 14 години

Това е една много добра и задълбочена статия, с анализ на информацията. Поздравления на автора!

48

very anoyed

преди 14 години

RE-FE-REN-DUM !!!

47

Аз

преди 14 години

до: Епруветка"мъжки ***" - хехеее :>

46

Епруветка

преди 14 години

Тва ще стане и с хората. Решава някакква негърка да ражда, ако вече не се е разпространил някакъв напълно изкуствен метод за множене и я питат в началото на бременността: Какъв цвят искаш да е детето? - скандинавски.Очите - синьозелени, способности - информационни технологии, пол - до 25 г. да е бяла жена, след това черен като въглищар мъжки ***.Може да се каже - чиста еволюция и божа работа, хаха.

45

mitko

преди 14 години

Писна ми с тези фермери, земеделци и т.н.То не бяха субсидии, стачки! Какви субсидии, какви 5 лева! Нормално е катоси нерентабилен да фалираш!Дай и строителите да искат субсидии от държавата и всеки, който не му върви бизнеса! Уж пазарна икономика! Естествен подбор, като си на загуба, фалираш и ще се появи друг, който ще дойде на твоето място! *** сплескани! Иска с 3 крави и осраната си кочинка да не фалира!Алоооооо, фермерчето!!! Ама тея *** карабини са виновнии!

44

Анонимен

преди 14 години

Ами ставай от компютъра и фащай гората - революция така се прави, а не с форумни коментари. :-)

43

Анонимен

преди 14 години

самият факт да има разискване дали да бъдат допуснати такива храни е безумен!

42

ШОП

преди 14 години

АЛО,, ДЕПУТАТИТЕ ,СПРЕТЕ РАЗМИСЛЕТЕ СЕ!!!!ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО.

41

Анонимен

преди 14 години

Доживях и това да го видя. Не, сериозно, тази държава си плаче за революция, преврати и публични разстрели на политици.