155

Софиянец

преди 14 години

Какво си мислите, че ченгелите не са си взели по 1 CD да прегледат осмокласничките ли ;) Блажени са вярващите дааа , те затова *** на Орлов Мост все не са задържани - всеки знае таксата пред МВР (безплатни услуги на патрулиращите нощна смяна) + някой стабилен лев всеки месец на шефовете. Едва ли има друг случай в Европа непълнолетни *** да проституират на 10 метра от РПУ-то и никой да не ги закача !

154

Да или Не

преди 14 години

Забранете на всички малки пикли да качват такива снимки по такива сайтове, и част от проблема ще изчезне. Абе направо забранете такива сайтове за запознанства.

153

Темида

преди 14 години

Изключително неприемливо поведение на ГДСБОП. Кой и дали е педофил решава ЕДИНСТВЕНО съда !!! Нито имате квалификацията, нито правото да правите нескопосан PR !!!

152

lol

преди 14 години

леле мале

151

Анонимен

преди 14 години

Porednata drebna riba. Da se ot4ete deinost ''Vijte hvanahme golqm prestapnik''. Dragi roditeli sled kato da6terq vi e na 13 i ima navika da se sabli4a pred kamera mi vzemete i komputara...I neznam kak se bludstva ot desetki ili stotici kilometri razstoqnie...Are leka vi no6t!

150

Видимо Невидим

преди 14 години

АБЕ ГОЛЯМО ГЕРОЙСТВО Е ДА ЗАЛОВИШ ЧОВЕК КОЙТО ГЛЕДАЛ СНИМКИ НА КОМПЮТЪРА СИ - СВАЛЕНИ ОТ САЙТОВЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА !! А ТОВА ЧЕ *** ИЗНАСИЛВАТ НАРЕД МОМИЧЕТА, ЖЕНИ И БАБИ И ГИ УБИВАТ ? НЯМА НИТО ЕДИН ЗАДЪРЖАН , КАМО ЛИ ОСЪДЕН ! *** ЖАЛКИ, ДОРИ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ИМ ДАВАТЕ - КОГАТО 12 *** РОДИ ОТ ХАСАН НА 19 ГОДИНИ ЗАЩО НЕ ГО ВОДИТЕ ИЗНАСИЛВАНЕ ?! ДА ВИ ПИКАМ НА МВР-ТО И НА ПРОКУРАТУРАТА !

149

.............

преди 14 години

голям смех!горе ръцете и долу гащите да заснемем виртуалния член за доказателство в съда!фанаха баш бандита.........уратааааааааа

148

Анонимен

преди 14 години

Aбе и аз това се питам ;) Комичен беше случая преди 2-3 години когато разбиваха поръчково торент сървърите на замунда. Замунда-та веднага изкара едни тънки данни на част от IP адресите от които е теглено и какво се оказа - о боже , терабайти извратено порно с и, животни и т.н. беше изтеглено от министерски служители докато са на работните си места ! Да се чудиш кога са работили ;) И какво е виновен човека че седмокласничките ги сърби и се 'почесват' ?! Може би мама не знае ? ХАХА

147

.........

преди 14 години

голям смех!тези на умрело куче ножове и пищови вадят!май имаше и с базуки няколко!тоз ли е най-големия бандит на БГ с компютър правец от миналия век?

146

Machiavelli

преди 14 години

Клипа е пример за това как се опитват да преместят вниманието от по-важни неща и от проблемите на власта и от това колко е зле полицията. Дали за убийство влизат по този начин в апартамент? Що не снимат същия клип като влизат в апартамента на мутра за да го опандизят? Глупави са полицайте, самия клип е пример за това. Можеха да си спестят подобна акция, щото е повече от неуместна, при положение че я правят само за арест на крадци на дъвки или дребни джебчий.

145

някой

преди 14 години

Само от любопитство и риторично към написалия заглавието - как се блудства виртуално?

144

ЕСЕНИН

преди 14 години

Да се последва моментално законодателната политика на Полша-КАСТРАЦИЯ!

143

Катерина Дилмишевa

преди 14 години

NE E SAMO TOZI 4OVEK..STOTICI SA KATO NEGO NO EDIN OBIRA PESHKIRA ZARADI VSI4KI OSTANALI

142

Ихааа

преди 14 години

Крясъци `полиция, никой да не мърда`. Втори план - човек по лице на пода, с белезници на гърба, а смели български полицаи - трима на брой седят със свиреп вид около него и са насочили оръжие. Следващ план - експерти от МВР, ползват Win Explorer за да съберат улики за кошмарното престъпление. Намират потресаващи неща - две цици. Ужас !!! Тук публиката трябва да ръкопляска. С един замах - решихме проблема с престъпноста !!!

141

rokambol до ccc

преди 14 години

съгласен съм със теб

140

CCC

преди 14 години

Какво насилие бре??? Как може да насилиш някой по интернет...Тези "деца" сами са си правили снимките и са ги пращали...

139

Copy And Paste

преди 14 години

Буквално за две голи цици ти влизат в жилището с каски, автомати и лазерни мерници. Да бяха се спуснали с въжета от вертолет та да има повече екшън. Толкова елементарни постановки разиграват тия ченгета, че няма накъде.То бива опит за демонстрация на работа, но тези просто харчат пари за глупости.

138

Петрол

преди 14 години

Този мъж се е побъркал. Толкова самотни жени има по света. А, в нета все щеше да се намери, поне една, сред много хилядите. За какъв дявол са му били тези неща? Но така е, като се нагледаш на екшъни и трилъри и после хукнеш да повтаряш в живота всичко това.

137

...

преди 14 години

Полицайте са супер балъци ! ; )

136

рокамбол

преди 14 години

ами сега . винаги съм смятал че най големите престъпници са българите и винаги реват ,че ромите са най-------- .сравнение с бг.престъпници сме гола вода.