43

parodia

преди 14 години

sho nesi bavite ministerskite zaplati ,a neshtastnici a se ebavate s horata !!!!!!!

42

Анонимен

преди 14 години

Пълен *** е всичко...

41

песионерка

преди 14 години

Не за всички.....не.Но за мен ще има ище си купя с тях подарък за Коледа със стара дата.

40

Без оправдания.....

преди 14 години

25 лв на пенсионерите за празниците отново ще бъдат изплатени след Нова година! Това какво е?Може много неща не са да вгорчават нечий живот и за празници и за делници и за години напред.

39

малко сведения

преди 14 години

Както е ясно въпросният екземпляр и е *** подметките на четири партии - БСП, ДПС, НДСВ и ГЕРБ. Същевременно е протеже на Тренчев.

38

ДО 35

преди 14 години

Тоя тип на снимката не само 6 меца на власт, а 8 години. Тоя беше в правителствата на БСП, ДПС, НДСВ, после кмет на Враца от ГЕРБ. Така че прекалено дълго е във властта. Той е неориентиран и безразличен към проблемите на хората, но е прекалено ориентират към собствените си интереси и собствения си джоб. Пък хората - кучета ги яли...

37

контрапредложение на

преди 14 години

БСП да върне откраднатото,тогава ще има за всички и то не малко.

36

д;сп;

преди 14 години

Така е ;страшно безхаберие или декадърност.И при други правителства е имало проблеми но чак талкова.....Повечето правоимащи останаха без помощи.

35

Георги Петров

преди 14 години

Интересно ми е кога ли българския народ ще разбере,че всяка нова партия се съставя от неуспели кариеристи?Може ли 6 месеца да си на власт и да си толкова неориентиран,че да вгорчиш празниците на голяма част от населението?Или PR пред евросъюза е по-важен от хората?

34

Спартакус

преди 14 години

Ахилиус, прав си, че ГЕРБ са модифицирано грахово зърно, покълнало в полетата на Монголия. Аз мисля, че един служебен кабинет от доказани експерти, ще върши по-добра работа.

33

Пак да припомним

преди 14 години

Този тип на снимката беше шеф на Главна инспекция по труда в двете комунистически правителства - на НДСВ и ДПС, подкрепено от БСП ; и на БСП, ДПС и НДСВ. После като хамелеон надушвайки поредния полъх на вятъра се прехвърли в ГЕРБ. Не се знае какво ще бъдещото му поприще, но със сигурност ще се ослушва около евентуални нови "кумири" и "спасители" на народа за да лиже поредните подметки на поредните управляващи. Да се надяваме този път да не го огрее.

32

xrisantiya

преди 14 години

sramota za bulgariq,kak ne gi e sram....

31

Анонимен

преди 14 години

Какво става днес.бг ? ... нещо няма голяма активност тук в последно време ?

30

фотос

преди 14 години

Страшна снимка!!!!Пиян поп след литургия! Скооро ще изтрезнеете,*** гадни!!!!!

29

Без оправдания.....

преди 14 години

Нищо не ги оправдава, изпуснали са срокове и хората не се вълнуват от това, единственото, което ги интересува да посрещнат, подобаващо Новогодишните празници!

28

жужа

преди 14 години

Защо не са си ги поискали по - рано след, като знаят, че предстоят празници и, че всичко трябва да се нулира?

27

Предложение

преди 14 години

Бойко да отвори трезорите на СИ-Банк и да раздаде на бедните, откраднатото от Софийското метро, докато беше кмет.

26

prepisva4

преди 14 години

Щото на Флик не му пука! Важно е, че неговите лакейчета в МФ са взели премии, а другите дето са сдухали от бачкане или им се полагат, за да свържат двата края (и това по закон им е отредено от същата тази държава) кучета ги яли! Нали му плащаме наема на вилата и прислугата в Бояна! Нали му платихме кабинет с плазми на жена му до неговия! Кво му пука другото той няма да е тук след някой друг месец, но ние си го докарахме и ние ще си го гледкаме нали е номер 1 финансист!

25

ВЪЗМУТИТЕЛНО

преди 14 години

НЕКАДЪРНИЦИ!ТОЧНО ТЕЗИ ЛИ ПАРИ ТРЯБВАШЕ ДА ЗАБАВИТЕ.

24

Ахил

преди 14 години

Започвам вече да се ядосвам ,колко пъти ви повтарям :Герб е модифицирана трансмутация на БКП.На тази държава е нужно пряко народно управление.