26

PRINZ KIRIL

преди 14 години

TOVA SA ZASTITE KOMSOMOLZI i KGB-AGENTI NAFARLIANI kato BOKLUZZI iz MEDIITE,TOLKOVA NESTASTIA DONESE tazi smotana republika na Zloto...TRABVA da VASTANOVIM TARNOVSKATA KONSTITUZIA i ZARSTVO BALGARIA,HIMNA SHUMI MARIZZA i N.V.ZAR SIMEON II da ZAEME POLAGASTOTO MU SE MASTO,zastoto TOI E NAI-DOSTOINOTO LIZE NA BALGARIA pred SVETA...

25

свата

преди 14 години

1.) На тъща не се възразява! 2.) Пий си сам! 3.) не прави нищо, което тъщата не разрешава! 4.) Тъщата винаги е права не спори! 5.) Даже и да си глух, когато тъщата говори, винаги казвай да! 6.) можеш да спориш с тъщата само дали да и купиш кожено палто или марково, такова! 7.) Ако тъщата ти подари граната-запалка, не си мисли, че е искала да бъде истинска! 8.) Ако тъщата ти е садист, винаги и дай предимство, на най-удобното място, пред телевизора! 9.) Не е грях, да си любезен. 10.) ..

24

Бай Рокер

преди 14 години

Моята тъща е с 4 години по малка от мен. Съберем ли се заедно яко куфеем на рок и метъл.

23

Анонимен

преди 14 години

Ami che to ,da gi spazvash tezi 10 pravila si e goljam stres...napravo si neprekasnato vav napregenie...Ugas !!

22

Анонимен

преди 14 години

Абе, най-добре още преди брака да седнете с нея и да си се разберете какви ще са взаимоотношенията ви и докъде минава границата, защото остите ли я да ви се качи на главата става страшно! Много съжелявам, че навремето не го направих и сега моята свекърва ми се бърка непрекъснато. Добре, че поне не живеем с нея, ама пак е в същия град.

21

Анонимен

преди 14 години

Добър вариант: тъщата/свекървата е мила женица, която живее... на 1000 км (минимум) от теб. Лош вариант- гледай "Свекървище" и "Всички обичат Реймънт". Поне ще разбереш, че някой са по-зле и от теб.

20

Анонимен

преди 14 години

Не е страшна тъщата.Страшно е ако се създаде съюз от жена ти и ***.*** много далеч трябва да бягаш,за да се скриеш.По страшно е от ядрен взрив.

19

Анонимен

преди 14 години

Не я забелязваи тъщата.Не и се връзваи ,дай и свободно веднъж за винаги.Наи добре е да се напукаш като скот 2/3 пъти пред нея за да и покажеш животинското в себе си.През останалото време се дръж мило,и тя ще се моли да не си пиян

18

Анонимен

преди 14 години

да,със удоволствие ще я успокоявам чрез животинска любов и най-вече ще я карам да ми пее песента"отзад мини"

17

Анонимен

преди 14 години

az от мойта тъща мога да се хваля само и тъста също ..просто нема такива хора събираме се най редовно когато имаме време и си е купон дано на всеки се паднат такива...ама и зета им(аз) е като мед :) от корекома хихихихиххи, а за свекървата на жена ми демек майка ми .......лелее мен ми иде да я удуша за нея не знам айде наздраве и весели празници

16

anitta

преди 14 години

Мисията невъзможна....

15

Анонимен

преди 14 години

Абе гледайте отношенията между Мари и Дебра във "Всички обичат Реймънд" и ще ви стане ясно. Лоша работа! Добре, че моята любима свекърва живее в друга държава! Това прави отношенията ни идеални! Чувам я само по телефона или в скайп. :-)) И тогава, разбира се сме много мили една към друга. :-) Но иначе се грижа за домакинството както намеря за добре, а не според нейните "мъдри" съвети.

14

Анонимен

преди 14 години

Говориш за "майката на гаджето", т.е. не съм омъжена. В такъв случай нещата са малко по-лесни. Все пак не сте роднини, поне не официално и това прави оношенията по-лесни. Обаче да те питам, ако си омъжена от 15 години, примерно, и свекървата всеки божи ден ти мели на главата каква лоша домакиня си, каква лоша майка си и как тя навремето възпитала сина си, т.е. мъжът ти, еди си как, пък ти не възпитаваш внучето така и т.н. Така, че не говори ако не знаеш.

13

Пре-Патил

преди 14 години

Любовта към тъщата се измерва в километри.

12

manuelche

преди 14 години

Само в България отношенията с родителите на половинката са задължително и неминуемо са лоши, тъщата/свекървата е чудовище и трябва да се дават някакви специални наставления как да го "неутрализираш" това чудовище. Всъщност не е задължително да си на нож с майката на гаджето, защо не го споменете някъде?

11

зет

преди 14 години

и моят тъст беше готин , но благодарение благия характер на *** си се спомина . Но аз реших въпроса дефинитивно - аз удома , тя у тях. Дъщеря й като иска да я види лови влакчето. Иначе ми побеля главата и скандалите у дома не спираха до като не взех мерки.

10

Анонимен

преди 14 години

Тъща в къща къща обръща!

9

Nadia

преди 14 години

Всичко ли копирате?? Поне напишете източника - dailymail.co.uk, отпреди 1 седмица !!!

8

Анонимен

преди 14 години

А моята тъща е готина :) Е - от време се бърка в семейния ми живот, но много рядко. И добре, че е тъстът да й казва: "Не им се бъркай" :)

7

Анонимен

преди 14 години

оф такива свкърви има, че нищо не е в състояние да успокои нервите ти, още повече когато синчето й ства друг човек пред нея.