63

ядосан

преди 14 години

преди 4ри дни ми вдигнаха колата от място, където спирам от 3 години. не е синя зона, но просто решили да вдигат коли - от тротоар, от ляво, от къде ли не. и естествено освен фиша и 29лв вдигането си платих и за цял ден паркинг - по 2лв на час!? това за мен си е обир!!!! хората, които работят за "синя зона" не са виновни, трябва да си изкарват хляба, като всички нас. виновни са дебелите и нагли управници!!!

62

!

преди 14 години

Те тия всичките са за бой, ама най-вече милиционерите, които определят кой да се вдига и кой не.

61

лондонград

преди 14 години

В самият център на Лондон има места където паркирането е 6 лири за 15. Не ща да чувам грам рев от селяните!

60

Анонимен

преди 14 години

em kato nqma zakoni taka stava

59

ИВАН

преди 14 години

БРАВО ! САМО ТАКА ! ЕВАЛА ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ !!!

58

kyky

преди 14 години

и да им напомним на тези, дето искат `да се спазват законите`.всички тия `сини` `зелени` `пембени` зони са абсолютно незаконни. няма в закона за движение по пътищата такава изгъзица....но е любимата златна кокошка на бойко - затова и ще вдигат пак цените....

57

Безработен

преди 14 години

Скоро целия град ще е синя зона спрях на Опълаченска преди гарата беше тъмно някои замазал с черна боя малката табела където пише ,че вдигат и веднага до менн спря паяка така ,че не мога да влезна разделих се с 30 лв. пред мен имаше друга кола ама тя била на инвалид!

56

Контрольор

преди 14 години

Ми ако може да измуфтим муфтиме все пак и на нас ни се пие ракия,и хапва луканка .xaxaxaxaxa Балъци.

55

Анонимен

преди 14 години

Сапочнала била саморазправа с служителите на мутрите - една добра новина или както се казваше, това е добро начало.

54

kyky

преди 14 години

как може да протестирате срещу любимото дете на бай мухобойко - паяците?

53

Варна

преди 14 години

Потвърждавам. Мен ме глобиха за това, че съм спрял за разтоварване на техника. Колата дори не съм я заключвал, но чичко-паричко не искаше и да чуе. Ако ми бяха повечко килцата - и той щеше да с някой и друг счупен крайник. Често си правят каквото си искат, а като ги натупа някой - се оплакват. Та питам - тях кой контролира?

52

Анонимен

преди 14 години

БОЙ И ***... ТОВА Е РЕЦЕПТАТА...:)))) МАЙТАП БРАТЧЕ, БАЙ ГАНЬ0 ОЩЕ ЖИВЕЕ В МИНАЛИЯ ВЕК... ИСКА ВСЕ НЕГОВОТО МАГАРЕ ДА МЪЖКОТО... Е НЕМА КАК ДА СТАНЕ..

51

ilia

преди 14 години

odobrqvam tvyrdo boq sreshtu tezi cerberi, samo taka trqbva da se deistva sreshty tqh

50

Анонимен

преди 14 години

За бой са тези от Паркинги и гаражи, а не синя зона. Онези кожодери не съм видяла да мъкнат джип или по лъскава кола /защото не се знае на кого е/, а и си съчиняват такива измислени причини за вземането на колата, че няма накъде. Правилника е написан с думи "около" или в "близост" което много им помага в съчиненията.

49

Оп милионче

преди 14 години

Печалба в края на месеца 12 милиона средно. Къде ли са тези пари, дали не са във вид на Мерцедеси и луксозни къщи? После си мислете, че всички са бандити. Някои са общинари и политици, умни бандити и крадят това което трябва да се построи - гаражни сгради с надземни и подземни етажи като по цяла Европа и целия свят даже! освен Африка и Ямайка

48

Въпросче

преди 14 години

КЪДЕ СА ГАРАЖИТЕ ОТ ПОСТЪПЛЕНИЯТА ОТ СИНЯ ЗОНА? ПО 500 000 средно на ден за България?

47

bravo

преди 14 години

samo boi po mrasnicite nenasitni

46

Pesho

преди 14 години

А ти да не си афганистанец?

45

Васко

преди 14 години

Това е все едно да пребиеш касиер на топлофикация , защото ти е скъпо парното. С какво е виновен човека? *** то от тия мазни бакшиши нема мирясване. 95 на 100 са такъва кански селяни и неграмотници , че ум да ти зайде. 30 % от задръстванията в София са заради тия ***. Откъде накъде ще имат стоянки нясякъде питам аз? Ми и аз искам , и аз имам работа в центъра понякога. Само погледнете Раковска на кво прилича от бакшиши.

44

Yadada

преди 14 години

за съжаление не само хората с жилетките са виновни за гнева на хората!!