244

БОЙКО ТЕПЕГЬОЗА

преди 14 години

Не трябва да приемаме затворник от ГуантанамоА трябва да пратим Бойко затворник в Гуантанамо

243

Анонимен

преди 14 години

Вие се ебавате, обаче когато терористите взриват некой влак или реис и убият 30-50 човека ще ви излезе на носа такива затворници без присъда. Вече България я ***, на САЩ за товав им трябва кльощави съюзници, да си ги побутваш както си искаш и да се правиш на приятели...Брак по сметка.

242

Анонимен

преди 14 години

savest nqmate li be hora? i kak spite noshtem i ne znaete li, 4e vsi4ko se vrashta na tozi svqt i 4e cqlata maka deto q pri4inqvate na tozi narod shte vi se varne, na vas i na decata vi!

241

Анонимен

преди 14 години

Premier koito reklamira tekstilni materiali, ha ha ha ha ha ha ha

240

Питайте Яне Янев

преди 14 години

Лииии, бате БиБи се урежда със зет за оная ревливата щерка дето е трепан трепан трепан, та само като зърне Бобъра веднага щъ фани да праи пичобрък на ревлата. Ако мноо мноо немое да мушляви керестето бой бой бой от бат Бой Бой Бойко го чака.Питайте Яне Янев той има информациа от кой муджахадински полк, на коя алкедска бригада и шериятска интернационална армия е ниц въпросниот Отворник

239

Киртаци

преди 14 години

"Борисов: България трябва да приеме затворник от Гуантанамо. Не се притеснявайте, ще го осиновя."

238

Страхопъзльовци

преди 14 години

Абе всички много знаете да плюете по мюсюлманите, а сега като ви предложиха да приберете на топло поне един терорист се посрахте, щото щяло да има много лоши последствия зя България. Ами тогава всеки дето смята, че ще има толкова лоши последствия, да приеме по един затворник от Гуантанамо и да му прави *** у дома си. Тогава ще ги омилостивите и перспективите пред България ще станат блестящи.

237

Р. де Ниро

преди 14 години

Анализирай това....

236

Доктор Пинко

преди 14 години

Затворниците от Гуантанамо САЩ да си им дадат подобаващи обезщетения ,че лежат толкова години без съд и присъда и те да си ходят където искат . Нямам нищо напротив бивш затворник с няколко милиона да дойде да живее у нас.Но с нашите данъци да се плаща тяхното пребиваване в нагло нали ?

235

ДС 0144 асдф а45 зел

преди 14 години

Менте или оригинална има ли значчение ? Смятам непристойно премиер да носи рекламна шапка на Адидас нали ??? Отива му като на свинче звънче!

234

Анонимен

преди 14 години

100% saglasna s nr. 234!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

233

Анонимен

преди 14 години

Господин Борисов, България НЕ БИВА да приема чужди затворници! Няма причина за това! Или ако има, то тя е някаква тайна и необщоизвестна, скрита от хората, съставляващи тази държава. Правилно ли е това?Господин Борисов, грижете се за България - ние разчитахме на вас, не ни предавайте! Не искаме терористични актове тук! Малко ли мъка има из тази страна, че още искате да ни докарате? И кога ще ни запитате НИЕ какво мислим по въпроса?

232

ASA

преди 14 години

DO 226 TI KAKVA ICKA6 DA TRAGNE GOL ZA VAS MEMA XUBAV CNOVEK NEMA OGODIA 6OM E POVECHE OT 1 CHOVEK NEMO6E DA CE UGODI

231

К

преди 14 години

Никакви затворници от Гуантанамо в България, по дяволите. Нали беше партньор на ЕС, бе шушляк. Веднага хукна да целуваш *** на чичо Сам.

230

asa

преди 14 години

do 197 NAPALNO CI PRAV

229

мангуста

преди 14 години

Май вазелина свърши...

228

Патриот

преди 14 години

Този ход е много грешен, ще ни постави в много лоша позиция, особенно след разчоваркването на раната с джамиите в Швеицария. България е залепена до близкия изток и тези уж "дребни" политически въпроси трябва да се вземат на сериозно. Лошо ще е ако предизвикаме и ние гневът на ***. А и се замислете, че Гуантанамо е незаконен и изкуствен затвор, както изкусвена е цялата воина в Ирак и Афганистан.

227

Анонимен

преди 14 години

Как разбра че не е оригинална бре "специалист" и плетената на баба ли да носи човека?

226

ДС 0144 асдф а45 зел

преди 14 години

Абе ей хора Бойко е с фалшива шапка Adidas от Илиенци !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А дори истинска да е това е още по-срамно ,че премиера прави реклама на Adidas.И в двата случая продължава да е грешен :-)

225

Анонимен

преди 14 години

ne premier a ibrik4ia