24

али

преди 14 години

То и името на Училището кофти, за закриване е ......

23

Анонимен

преди 14 години

Номер 11, побързай да си внесеш членския внос в БСП, че си просрочил.

22

яоа

преди 14 години

По- важно е генералите да ядат в супници за по 3000лв., а децата кучета ги яли . То пък и едни деца. Бедна ви е фантазията на какво ще заприличат вътрешни то алетни на първата седмица от откриването им.

21

H2O

преди 14 години

WARNA E EDNO GAGAUZKO SELO, A TOVA E NA NAJ-CENTRALNO MIASTO! vARNENCI SA NAJ-PROSTITE V CIALA BALGARIA! DA GO DUHAT!

20

да бе да

преди 14 години

прав си. едва ли тоалетните са един от основните проблеми на българското училище. пък и те винаги са миризливи, надраскани и изкъртени. влизал съм в училище в Турция и там нито видях изкъртено нито надраскано и тоалетните бяха в приличен вид, там явно пазят децата. тук мечтата на повечето момченца е да станат мутри или пласьори на дрога, за момиченцата фолкаджийки или добре платени ***. от което правя изводи, че мястото ни не е в Европа а между Афганистан и Пакистан

19

Nik

преди 14 години

Така е!За новата английска гимназия в кв. Левски (Цветен) се изсипаха милиони от общината, но за другите училища няма.Какви са основанията и има ли дискриминация?Защо не се разпределят парите така щото да се поддържа някакаъв минимален стандарт навсякъде, а не на някои места лукс, а на други - тъжни картини от преди 100 години!

18

faian

преди 14 години

До българче Щеше да е смешно,ако не беше трагично.Пак,като не са дали тоалетната на някой концесионер,да им взема по 10ст. е добре

17

българче

преди 14 години

Не е проблем само на Варна. Държавата се прави от хората. Като гледат гадости като малки, какво ще им е в главите като правят бъдещата държава.

16

faian

преди 14 години

Пак като имат къде да ходят децата,е добре.Чудо щеше да е, да си ходят в домовете си.ВАРНА И КВО ПРАЕМ СЯ

15

greda

преди 14 години

Варна не е град, а село.

14

българче

преди 14 години

Ами проблем е това с външните тоалетни. Децата се отвръщават като ходят в тях, а са си деца. Ако продължат така и държавата ще продължи така - в ямата - септичната.

13

Иван

преди 14 години

Браво на директорката! Жената показва дух, въпреки тежките проблеми на училището. Друг на нейно място би оревал орталъка, а тя се опитва да гледа позитивно на нещата. А и наистина, щом има родители, които са съгласни да децата им да учат в училище с външни тоалетни и без физкултурен салон, значи педагогическият екип на това училище е добър и успява да им предложи други предимства.

12

Анонимен

преди 14 години

napulno sum suglasen s tova koeto e napisano ot teb

11

Анонимен

преди 14 години

За два мецеца правителството на Бойко Борисов увеличи цените на всичко на което можеше да се увеличи , замрази заплатите ,спря няколко стратегически за България проекта и реално погледнато не направи нищо да помогне на своя народ в условията на жестока икономическа криза.А зимата *** на вратата , безработицата расте, кредитите на хората все по трудно се изплащат.

10

77

преди 14 години

Да се направи размяна!Учениците да отидат в парламента,а неговите обитатели да отидат в варненското начално училище!

9

мая

преди 14 години

леле каква е тая директорка

8

ГЛУПОСТИ

преди 14 години

ВСЕ ЕДНО ТОЧНО ВЪНШНИТЕ ТОАЛЕТНИ СА ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ... АЛОООООООООООООООООООО ИЗГРАЖДАМЕ *** АГРЕСИВНИ МУТРИ И *** С МЕЧТИ ЗА ПОП-ФОЛК КАРИЕРА ! ТОВА Е ПРОБЛЕМА, НЕ ТОАЛЕТНИТЕ

7

Анонимен

преди 14 години

to tova ne e sofia

6

pa6ata

преди 14 години

ba6 u4ili6teto ot moq kvartal li namerihte.

5

sisi

преди 14 години

i v sofia ima takova u-6te.namira se do mosta v obelia.posoka obelia-liulin ot liavata strana.