32

Иванчо

преди 14 години

А вземете и изкарайте някаква "новина" от преди година-две... Нещастници...

31

Читателя

преди 14 години

Абе тия и двете са за шамари - едната си мисли, че е певица, другата си мисли, че е продуцент... А и двете са некадърни, та дрънкат:)))

30

Анонимен

преди 14 години

vidqh gi onq den s gadjeto i v burgas,barabanista na slavi,sigurno toi i barka mozaka s oferti ot slav4o,a i tq ne e parva umnica.

29

123

преди 14 години

Невена има талант и визия - това не може да и се отрече! НО тя няма нито една свястна песен, която става за слушане, в резултат на което си е завряна в трета глуха и никой не я слуша!!!

28

тюрк

преди 14 години

тази невена я *** сина на доган ага:) мхииихихи

27

......

преди 14 години

Стига с таз злоба бе, аман се каза... вместо да си хвалим наще изпълнители ние злобеем и ги плюеем. Вие не виждате ли че естрадата ни отива по дяволите какво искате след 2г. ще пее бабам ми Цона..... ***. И без това тез музикални компании само знаят събиране както всички в таз държава.Успех и желая.

26

GM

преди 14 години

Звезда и идол никога няма да стане дори и да има потенциал за това ,тъй като живее в България, а тук както знаем поп-музика нито се прави ,нито се слуша.Виж в Пайнер ако иде може и да излезе нещо.

25

Дядо Мраз

преди 14 години

Това да не е индикация, че Мюзик Айдъл 4 ще го продуцира Славиту.

24

Анонимен

преди 14 години

Какъв идол бе, тоя орел с ориз, с торбички и кръгове от пиянство и е... под очите, със позиналата уста, с проскубаната перушина.

23

деде

преди 14 години

Абе Невенка е страхотна! Най- готиното явление в музикалния бизнес у нас. Всичко й е ОК. И визията, и гласът, и е пластична. От тъкъв матриа става звезда одма! Имаше си заробващ договор - изтърпя си го. Сега е време и тя да си каже условията. Заслужи си го.

22

Анонимен

преди 14 години

кога пък стана звезда? аз от 1-2 години не съм чувал нищо за Невена :) помня че спечели онова шоу и толкоз.. другото което съм чул е че е гадже на барабаниста на Слави :) Толкоз! Звезди! :)

21

Анонимен

преди 14 години

Ама че новина.... Какво ме интересува, това е изкуствена история, и тая Невена дойде селските сватби разкърши кълки, и се изживява като сестра на Джако. А всъщност е това дето е... Не ни занимавайте с псевдо-идоли.

20

жеко до 19

преди 14 години

приятел остави се ,ами тази "новина" забави въртенето на земята и се измести перихелия ...ЩЕХ ДА КАЖА" ПЕРГЕЛА" МИ СЕ ИЗМЕСТИ ,,, !!!бегай да бегаме ,,,!!!:))))

19

Анонимен

преди 14 години

ako razbere6...pi6i mi i na men, 4e ve4e ne moga da si namerq mqsto. dokato nevena ne se opravi, nqma da migna. stranno za6to po BBc CNN, NBSN. MTV i dr. ni6to ne kazvat po vuprosa!

18

bobi

преди 14 години

pa na taa sum 4ul i gledal samo edna pesen..basi zvezdata!!

17

б

преди 14 години

Коко Динев вече е зает.

16

sgt.Hale

преди 14 години

сега и времето да си хване богат и възрастен лщбовник, щото ако остане на пеенето ще си отгладува момата...

15

А

преди 14 години

Абе като е Вирджиния РЕКЪРДС колко албума записват и издават на година ? Минаха 3 години от както Невена спечели Мюзик Айдъл и до сега има 1 албум и 2 сингъла, но не и записан втори албум :)Явно начинът на работа на тези не се харесва на Невена, тъй като е по-нормално да вади поне 2 сингъла на 3 месеца, а не на 2 години.

14

ЖЕКО

преди 14 години

КАК ДА СИ ГО ПРЕМЕСТЯ -НАЛЯВО ЛИ НАДЯСНО ЛИ... !!!

13

Илиян

преди 14 години

Аз лично много я харесвам, явно вирджиния е тясна компания за нейните амбиции. Успех Невенче !