35

Гражданин

преди 14 години

Да се гласува за да се чувстваш свободен,което не значи на инат!Всички сме български гражадяни и всички страдаме заедно !

34

Анонимен

преди 14 години

За мен само болни мозъци и хора не постигнали нищо в живота си гласуват за Атака

33

Nikolow

преди 14 години

Естествено , че всички ще гласуваме за АТАКА , това е естествена защитна реалкция на бълкгарския народ. При положение , че никой от другите алтернативи ГЕРБ , РЗС и Синя не дават 100% гаранция , че няма да управляват с турците как да даде човек гласа си за тях?!?!?!

32

Анонимен

преди 14 години

Вярвай си!С тази избирателна активност-пак ще духаме чорбата

31

TANKiST

преди 14 години

do turk nikaga Ataka ne e podkanqla kum rasizum .. qvno nesi zapoznat s tqxnata politika i govori6 naizust zau4eni izre4eniq koito si gi 4uval ot kampaniite na 4erviq Medi Dogan . Daje imat v televiziq skat predavame specialno za problemite za drugite etnosi tyrci *** si4ki sme bulgari v tazi durjava ama qvno nqkoi ima smetka da na razdelq na vqrska osnova

30

Владо

преди 14 години

БЪЛГАРИ!!! МОЛЯ ВИ, ГЛАСУВАЙТЕ!!!

29

Анонимен

преди 14 години

Така е,оставиха ги на Доган.

28

а

преди 14 години

Това са пълни глупости. ДПС този път няма да управлява. АТАКА , победа!

27

toko

преди 14 години

mnogo lo6o,4udq se kak im promivat mozacite,pone na6te politici da vzemat primer ot dogan

26

ot turk do 17

преди 14 години

кажи ми бе правия закого да гласувам , да кажем 4е се отказвам да гласувам за ДПС за кого да гласувам ЗА Атака ли - която твърди Турците ***, за БСП ,НДСВ за ГЕРБ ли - които в своите кандидат депутатски листи си нямат и един Тур4ин

25

Анонимен

преди 14 години

Аз също съм съгласен до някъде с теб, но напоседък си мисля, че да платим цената на подобни ексцесии е единствения ни шанс. Аз ще гласувам за "Атака", защото се чувствам длъжен да го направя. А и дори да не знаем къде ще ни отведе Волен, знаем къде ще ни отведе всеки друг избор.

24

Хаас

преди 14 години

Имам колега, определящ се като турчин-не знае турски, краде, лъже, муа свинско скатава се, но има най-чаровната усмивка на света и най-мазния начин на комуникация. Вероятно това е било поведението и на прадедите му. Жалка картинка. Обаче гласуват под строй цялото семейство. Познайте за кой? До скоро имах майстори у дома-пак определящи се като турци, но запазили българските имена защото "минавали гранцата без проблем"... Казваха ми чорбаджи-защото плащам. Който плащал бил чорбаджията-за него нямало богове или политици. Той вярвал на този, който дава парите....А имам детски спомени, когато през възродителния процес, у нас криехме жената на Салим (в последствие Стефан), защото го бяха заплашили, че ако не се прекръсти, ще и се случи случка. По първия казус-ако можех, дисциплинарно уволнение.По втория-образование за децата му, да почнат да МИСЛЯТ По третия-тези хора още през 91 заминаха за Турция, заедно с децата си. Дано са живи и здрави.

23

s

преди 14 години

абе разбирам ,че сте добри в mysql ама има ли смисъл да гледам кви куерите са екзекютнати? оправете си сайта да бехте го изтествали добре

22

TANKIST

преди 14 години

ATAKAA ATAKAAAA ATAKAAAA ATAKAAAAA

21

Анонимен

преди 14 години

До някъде съм съгласна с това мнение. Аз съм българка, но съм имала възможност да контактувам с много както етнически турци, родени в България, така и с турци родени и израстнали в Турция.Дискриминацията мисля че е излишна. Тук не става въпрос да се мразим един друг, граждани на една и съща страна. Всички знаем за далаверите за милиони на Доган, за обръчите от фирми и т.н.... Но не може да се отрече, че той допринесе да се запази етническия мир в България през тези години. Мисля че в ЕП трябва да има представител от тази партия, защото това ще изгради добро реноме и имидж на страната ни- страна пример за етнически мир на Балканите.Не одобрявам това че се мразят обикновените граждани,в случая турците.. В Турция няма такива настроения към нас, дори напротив..

20

читател

преди 14 години

Брей, и вас ли ви купи ДПС, че само за тях пишете статии?Жалко, че сте си сменили и визията на сайта. Журналистическите разработки бяха на много слабо ниво, но именно достъпността на сайта го правеше привлекателен. Навремето така четях сайта на Монитор всеки ден, докато не решиха и те да си сменят визията. Явно ДПС която и медия да купи все започва да прави грешни ходове :)Чао от мен, ще потърся някоя друга информационна медия.

19

asd

преди 14 години

14, добре е да се говори за Атака защото тя е единствената партия, която е отпор на дискриминационната политика на ДПС.ОБАЧЕ, определено не желая Атака да е единствена управляваща партия, защото тогава действително може да се получат ексцесии(например гражданска война). Това, което искам, е просто Атака да има по-голямо представяне в парламента(и народния и европейския). Достатъчно, че да може да съществува качествено и да работи срещу небългарската политика.Между другото, ДНЕС.БГ, виждат ви се SQL заявките отдолу на страниците;)

18

turk

преди 14 години

до 11 е добре де аз сега не разбрах конкретно съвета ти какъв е , гониш ме в Турция ли , Аз ако не я оби4ах България нямаше да живея тук ( истината 4е от 8 години не живея в БЪлгария , но като виждаш посещавам Български сайтове не Турски ) А за Турция искам да ти кажа следното , знаеш ли там кой не ни оби4а , там не ни оби4ат хората които гласуват за Турските АТАКи , хора които не са достигнали в живота си много и пълни със злоба Не ни оби4ат някои в Турция не защото сме лоши хора - а поради при4ината 4е Българските Турци пристигат в Турция даже без Палто а след някоя и друга година си построяват 5 етажна къща , купуват си мерцедес , а синеоката изселни4ка в която се влюбват вси4ки местни Турци им отказва на вси4ките - щот не стават и се жени пак за нашенецза това не ни оби4ат

17

GB

преди 14 години

Решително не си прав. Не си прав защото дали си българин, турчин или арменец, преди всичко си гражданин на България. А политиката на една държава е дело на всичките и граждани без разлика на техния етнос и по конституция правата на всички граждани са еднакви, също без разлика на етнос, пол, възраст и прочие. Затова не си прав и никой не може да предявява никакви претенции към държавата на базата на етническата си принадлежност. Всеки обаче може да се оплаква и предявява претенции затова, че правата му са нарушени. Етническата принадлежност, нито носи права, нито е предпоставка за намаляване на правата спрямо останалите граждани и ако има нарушения, то те са подсъдни и могата га бъдат осъдени и възмездени от съда. Ето защо независимо от произхода ти турското ти самосъзнание при теб се е изродило в шовинизъм и на гребена на вълната на този шовинизъм *** като ДПС правят кариера! Забележи, че на твой гръб, защото с ръка на сърщето трябва да признаеш, че никакви екстра права нито свободи са ти осигурили, нито нещо са те защитили, нито материално са възмездили горешата ти подкрепа> За едно обаче си прав, че при създалата се вълна на турски шовинизъм само ние българите можем да отстраним от властта корумпирани и изродени формации, като ДПС!

16

Ko4o Beka

преди 14 години

KOT I DA GOVORITE AZ 6TE GLASUVAM TVURDO ZA ATAKA .. SUVETVAM I OSTANALITE BULGARI KOITO SE 4USTVAT BULGARI I SE GORDEQT S TOVA I TE DA GLASUVAT ZA ATAKA . NEKA SME EDINNI ZA6TOTO PROBLEMA DPS 6TE NA OBXVANI SI4KITE SEGA KAKTO IMA DJAMII V SOFIQ I V DRUGI GRADOVE SLED TEZI IZBORI AKO SPE4ELQT TEZI GADOVE ENI4ARI OT DPS NASQKADE 6TE IMA DJAMII , 6TE NASTYPI 2RO ROBSTVO I 6TE SLOJAT NA GLAVATA NA SEKI FES .. E NE MERSI . ATAKA NAPRED BULGARIQ NA BULGARITE !!!