64

el dorado

преди 15 години

я бегай се скрий някъде

63

преди 15 години

Sorry che pisha na latinica , no koito ot vas 2 mata mi kaje, minalata godina kato bqha kastingite v Burgas, kyde otsedna ekipa na Music Ido?...togava shte razberem, che naistina e chast ot nego :)

62

преди 15 години

Сценарий на квадрат и ако не беше се състоял рекламодателите щяха да отрежат главите на двамата . Просто и близко до ума, първо трябваше да минат два концерта в прайм тайма по два часа на вечер(естествено среклами), второ, *** източване с СМС-и на бухта мангизи и след това и дават правото да се откаже доброзолно. Не видяхме ли миналата седмица същата пародия(сценарий) и във ВИП ПРОСТОТИЯТА по НОВА ТВ с двата женски ***. Да ама продуцентите източиха 70000 пари, нали. А бе опростачването на народа върви нормално и както се казва в оня виц "...вода има за всички"

61

Dedo

преди 15 години

Ok, сменям тона, извинявам се за грубостта! Писах, за да подчертая само 1 нещо - драмата на Виктория. Съгласен съм, че всичко е прекалено и че този *** 3 ще остане известен със споровете по темата /не съм от сценарния екип, от допълнителния екип на шоуто съм/, съгласен съм, че Иван, Андрей и Витомирчо прекалиха с наблягането и натъртването на ситуацията, и аз не го одобрявам! Но пак ви казвам, колкото и да ми говорят някой хора глупости - говоря всеки ден с Виктория и всички участници /между другото Тарабунов е ужасен селски бек, много просто момче, но това между другото/, присъствам на всички неща, случващи се зад камерата, знам за резултатите от ходенето на Виктория при 2-*** отделни и независими очни лекари, и пак ви повтарям - това момиче е жертва на домашно насилие, колкото и да не ви се иска да го приемете! Приятелят й я е биел! Защо е стояла с него въпреки това - идея си нямам. Отговорите и варират между "Обичах го и се надявах да се промени", до "Страх ме беше от него" - и двата ми се струват маловажни пред факта да стоиш до човек, които редовно те пребива, ама нейсе - Ивето Екимова е типичния пример за жена, жертва на домашно насилие, която беше женена и не се развеждаше с Дими. Искате ли още жертви /жени/ на домашно насилие да ви изброя, хора близки до екипа на шоуто? Или да оставя Хандел да ги каже, нали и той е от екипа ? :))))) Пак казвам - не защитавам Вики, тя не ми е никаква, след 2 месеца ще съм я забравил и тя мен, само казвам, че тя наистина е била бита /за Хандел пояснявам медицинските термини от епикризата на Виктория - ослепяването е причинено от удар С *** предмет, а не от удар В *** предмет /стена примерно!/. Източникът на кинетичната /движещата/ енергия е различен. Няма как да си удариш слепоочието в стената точно на определено място, защото стената е гладка и няма ръбове, докато човешкият юмрук не е гладък. И още веднъж ще кажа, че търсихме побойника още по времето на кастингите, но той нито веднъж не посмя да застане пред камерата и да разкаже неговата версия, а майка му казва едни неща пред екрана /разбирам я жената, и нейната ситуацяи е много деликатна/, но в телефонните разговори, които не се записваха, казваше малко по-различни неща ... Но това Хандел го знае, защото и той е от екипа и присъстваше на разговора между майката на побойника и Витомирчо, нали? :)))) Хайде, лека вечер, че утре има пак репетиции и трябва да се ходи на работа, за някой няма почивни дни....П.С: Оставете Митко кюнеца, Симончето и Тарабунов да си отидат, всеки ден ги слушам - нямат комплексните качества да бъдат идоли, елементарни са!

60

преди 15 години

всичко е сценарий

59

geri

преди 15 години

Prekaliavat s tazi istoria

58

Handel

преди 15 години

Дедо, аз съм от екипа, а не ти. И за да ти долажа че съм от екипа ще ти кажа че гласуването беше 66:34 а не както ти си го измисли. И още нещо ще ти кажа - на мен зад кулисите викторията ми каза да не вярвам на някакъв който пишел по форумите уж че бил от екипа и който пишел с псевдоним Дедо.А, и навярно си изненадан но знаеш ли - стената също е "***" предмет. Освен ако не си блъскаш главата в ръба де. Изненада, а?

57

krisi

преди 15 години

Abe jivota si e neen, neka da pravi kakvoto iska, tq znae kakvo iska.. nikoi nqma nishto obshto s neina i jivot za kvo izlqzla dali e bilo naglaseno, jivota si e NEeN!

56

преди 15 години

ti si edin smehsnik be, koi si ti 4e da sydish i da kazvash kak 4ovek trqbva da si izjivqva bolkata be? mishok

55

преди 15 години

Явно ти си един от сценаристите на този мелодраматичен,сополивосълзлив,латино сериал,който спретнахте с тази Вики и нейната банална история ! Отговаряш с огромно самочувствие и чувство на превъзходство над един непознат човек,който просто си е позволил да изрази личното си мнение,което очевидно е неудобно за теб ! Защо е неудобно ли ? Ами,защото вие си мислите,че може да манипулирате всички,както това правите със слабоумните тинейджъри и лелките,които ви гледат БиТиВи-бозите ! За твое най-голямо разочарование в България има и доста мислещи хора !А за тази Ива Екимова като я гледам колко бързо прежали мъжа си си мисля,че все пак малко бой е яла от Дими (Бог да го прости !)...

54

преди 15 години

Q kaji kato si tolkova navytre, naglasena li e cqlata rabota s toq "vot", shtoto mise struva malko neveroqtno parvo Eli Radanova da izleze zaradi Rusina, sled kato izpq taq pesen baq po dobre, i 2-ro, snoshti si4ki po 2-3 pyti si zabraviha teksta, a vse Preslava, koqto dosega pq bez greshka, vinagi e na eliminacii.. men mnogo me samnqva 4e ima gnilo v toq vot, te i za tva ne go pokazvat na ekranite, ami kazvat kvoto im skimneti kato si vytreshen, kvo she kajesh?

53

Dedo

преди 15 години

Лекинко се обърках - живяла е с дядо си, а не при майката на гаджето си побойник, при нея само от време на време са идвали :)) Но останалото си важи! И по-важното е пак да кажа - хора, не гласувайте за този миризливец Димитър, ужасно неприятен тип е, дано не ви се наложи да си комуникирате с него на живо! А че Виктория и нейния проблем се преекспонираха от водещите ми шефове - тук спор няма, измести се центъра на предаването от музиката към личната драма и на самата Виктория това също и е неприятно и тя самата искаше много по-рано да напусне, но отново сценарния екип предложи идеята тя да напусне вчера, като по този начин "спаси" някой от предложените за изгонване! И за да покажа за пореден път, че съм от екипа на шоуто, ще ви кажа, че вчера гласуванията в края бяха 55:45 в полза на Преслава - т.е. трябваше най-сетне Симончето да си ходи, но уви - да се надяваме, че следващата седмица Симончето или Димитър ще си отидат най-сетне!

52

преди 15 години

Не ... сълзите на Симона не са нагласени ! Това са сълзи на едно изп.ърдяно поколение,с тотално промит мозък,адски комплексирано,с подменена и объркана ценностна система,което се манипулира безпроблемно от телевизии като БиТиВи ....

51

perdono

преди 15 години

Формата на предаването е търговски. Не се търси таланта, а сензацията. Жалко, че Вики се хвана на въдицата им ( на опосумите).Тя просто не можа да понесе търговията с трагедията и.

50

Dedo

преди 15 години

Възпитанието ми пречи да ти отговоря така, както приляга на малкото акъл, който имаш! Но ще карам по ред на въпросите ти - защо не се изтъпаня и не го кажа пред всички ли? Защото съм подписал декларация за дискретност и нямам право да разпространявам из медиите информация /затова съм и анонимен, точно колкото си и ти!/. Второ - ако ти биеш жена си /предполагам си мъжле/, нима я биеш пред хората или ще я биеш пред хората? Или колко свидетели на побой си виждал и чувал, че има? Говоря за побой като резултат на домашно насилие, а не на побой на улицата. Трето - самият вокал на група "Пиф" /забравих му името/ ни каза зад камерата, че е почти 100% сигурен, че барабаниста я е биел, защото наистина е бил ужасно неуравновесен и избухлив човек /в тази връзка знаеш ли, о уважаеми, че покойният Дими от "Сленг" постоянно пребиваше жена си Ива и че тя имаше повече бушони от боксьор след мач! Но и там свидетели не е имало, така че няма кой да го потвърди, но могат да излезнат 100 човека и да кажат, че не са виждали Дими да я удря/. И би трябвало да ти е ясно, че не съм бащата на Виктория, него даже не съм го виждал, защото заедно с нея в хотела и в шоуто е дядо й, а не баща й. И пак ти повтарям - отлепянето на ретините е станало след удар с *** предмет - да си удариш главата не е удар с *** предмет, освен ако тъпия предмет не е главата ти! И не на последно място - ослепяването е от удар по слепоочието й, а не слепоочието й да се е ударило в нещо - надявам се правиш разликата! Последно - от периода, в който е била гадже с пича, до момента на ослепяването си, НЕ Е виждала баща си, защото е живяла с майката на гаджето си! Ясен ли съм достатъчно, побойнико? :))П.С: Точно за тази Ива ти говоря, която сега е в Шоуто на Слави - тя е една от многото жени, жертви на домашно насилие, но НИКОЙ няма да излезе да го потвърди, защото никой не го е виждал /все пак Дими си я е пердашил вкъщи, не пред хората!/, а самата Ива ни го е споделяла и с думи, и със бушони и синини доста често! Хайде сполай ти и недей да се опитваш да се правиш на по-интересен, отколкото ти позволяват възможностите!!!

49

преди 15 години

АЗ ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ВСИЧКИ, КОИТО МИ КАЗВАТ, ЧЕ Е НАГЛАСЕНО. И СЪЛЗИТЕ НА СИМОНА ЛИ СА НАГЛАСЕНИ ?

48

kerpi4

преди 15 години

За всичко е виновна Мария

47

Sulio

преди 15 години

Наистина ли има хора, които мислят че шоуто не се развива по сценарий? Всичко е с цел пълнене на джоба на двамата опосуми и още много незнайни герои.

46

преди 15 години

с тая ***,тя е най голямата интригантка и подмолна ***,равен шанс за всички,от тия циркове печелят само тя и продуцентите,обаче май това е целта

45

viktor

преди 15 години

Ok.ima problem momicheto,no zashto triabvashe da zapochva tova shoo sas zakani za presledvane na godenika i 4e shte stigneta do krai i bla bla bla bla.....postoianno ia nabivahte v ochite na horata, izkarahte che obshtestvoto e vinovno i kakvi li ne oshte glyposti.Davahte ia navsiakate po pregledi,samo deto nedadohte kato hodi na genikolok.....;-))!!!!!A i vas smeshnici dokoga samo vas shte gledame po vsichki predavania???!!!Nemislite li che omraznahte na tova obshtestvo.....haide skritese.Horata iskat da gledat raztovarvashti predavania,a ne drami sled tejak raboten den....