136

Темида

преди 15 години

Хора полудяхте нацяло.Какъв парламент ви гони пак.Ще ви видя след някой месец на изборите какви ще ги изядете пак ей такива силни по форумите.Става дума за смъртта на деца на собствените му деца.Сега нищо не е и приключило до залавянето му.Не мислите ,че ще се остави просто така особено ако докато се стъмни не бъде заловен.Пепел ми на устата но мисля ,че няма да спре дотук я цивилен,я полицай може да пострада също.Чували сте приказката ,че змията когато умира най много хапе.Ако беше в шок от това което е извършил щеше да се е предал.Този е гад *** гад която при опита за залавяне ще окаже съпротива и някой може да носи бремето,че е убил ***.

135

преди 15 години

Ами един факт от историята - момичетата дето са се хвърлили от нос Калиакра, за да не бъдат потурчени. Това какво е? Убиваш други заедно с теб, в името на някаква цел. И сега тоя човек е осъзнал че е направил повече деца отколкото може си позволи да отгледа (в миналото тия деца умират от глад и болести), и е решил да ги убие. Ако питате мене, той е много повече човек, отколкото всички други дето раждат по 20 деца и ги оставят в домовете, щото проблемите идат точно от там - липсата на наказания за изоставено дете.

134

Отвратен

преди 15 години

Не е виновна демокрацията, а прилагането и от бившите комунисти. Не се ли усещате или трябва постоянно да ви се напомня, че в България няма демокрация, а извратен вид контролирана анархия. И казвам контролирана, защото така им е изгодно на бившите "комунисти" по ред причини.Това, че имахме пълно информационно затъмнение преди 89'а не означава, че не са ставали подобни неща. И един въпрос към бетонните глави. В Белене и другите концлагери вашите другари са извършвали масови убийства дори и по-ужасни от това (ако може изобщо да се правят такива сравнения) - и тогава ли беше виновна демокрацията. Нали си беше ДИКТАТУРА на пролетариата. Хайде скрийте се в землянките си и ни оставете да си направим в държавата истинска демокрация. На нелепо загиналите мир на праха им.

133

преди 15 години

Вярно е че от демокрация до демокрация има голяма разлика. За пример ще дам САЩ, където се вижда една морално деградирала нация с множество зверски престъпления. Там обаче съдът си върши работата и ако се погледне статистиката ще се разбере че 25% от затворниците по света лежът в американските затвори.

132

Анонимен

преди 15 години

Как полицията и темида ще си свършат работата,след като не могат да го намерят.Аз мисля че този ще напусне България без да го хванатВ планината също може да изкара,сега и времето е хубаво.Добре че са сложили снимка иначе откъде ще го знаеш какъв е,даже и на квартира може да го вземат ако не са чували.

131

chovek

преди 15 години

Mislq si che moje da se spotaiva i da iskochi vav Sofia pred parlamenta ili prezidenstvoto i da razdade negovoto si pravosadie.Takiva hora kato nego nqma kakvo da gubqt a i iskat otmaschtenie.Za tova gospoda uvajaemi politici pazete se molim vi,vie ste ni cenni.

130

преди 15 години

Абсолютно подкрепям. Все пове4е и пове4е разбирам колко демокрацията всъщност е вид анархия. Има някакви правила и закони, ама ако няма сторг контрол се превръща в слободия. И да, когато е бил комунизма вси4ки са били равни, и са живели спокойно. Сега те е страх на всяка кра4ка. Мразя демокрацията.

129

преди 15 години

ooo, 124, и темида и ченгетата ще си свършат работата в този случай, все пак не става дума за мутра или за милионер, нали?

128

преди 15 години

ne moga da povqrvam, 4e ima hora/ kato 119/, koito kazvat, 4e tova e 'mujka postupka'! Tozi *** e ubil detzata si tolkova jestoko, a toi kazva, 4e e mujka postupka... dokato ima hora, koito smqtat, 4e tova e normalno 6te ima takiva ubiitzi i 6te se razhojdat na svoboda okolo nas, dokato ne se slu4i s nqkoi tehen blizak- ne go pojelavam na nikogo..

127

преди 15 години

оставам с впечатлението ,че има свидетели които са видяли какво става и не мога да си обясна тези които са видяли началото да тази трагедия защо не са направили нещо та това са деца майка му и държава всеки си е заврял главата в собствения си и.....незнам какво да кажа докато всеки гледа от страни ще има още такива случаи на фона на тъпата българска деиствителност

126

преди 15 години

121, те полицаите, ако съвсем не са си забравили работата, би трябвало вече да са му направили психо профил. Според мен той няма повече да убива, освен при самозащита при залавянето му. Но защо ли си мисля, че едва ли му се иска да живее и дори да се защитава повече...

125

бай х

преди 15 години

абе ти луд ли си бе ?!!?!?!? как да не го съдиш тоя изверг !!? убил е децата! какви *** има по тая българия малеее... да не сме го били съдили... ти и ти си за съд май!

124

SCORPIO

преди 15 години

За съжаление Темида е много прав и такива изверги като този детеубиец ги съди само онзи горе. Дано само се намери по откачено от този за да му стъжни поне малко живота зад решетките.

123

ZK

преди 15 години

ne e muj a e p*tk*. Edin istinski muj 6te se bori za jiwota na deteto si. Ne e lesno, Trudno ni e wremeto, mnogo, tezi du6i sega koi 6te im dade pokoi. Kato se obyrne karucata pyti6ta mnogo, no nai-swqtoto e detskoto syr4ice!!!Muj bil absoluten MUHAL

122

зъбатия

преди 15 години

ще да е *** памак!Памачагите от страх и безсилие прибягват до такива действия, като сръбнат малко в кръчмата.

121

Темида

преди 15 години

Хора това се случва в много страни по света в наши дни.За съжаление подобни трагедии трудно могат да бъдат предотвратени след като има хора като *** за когото става дума.Но още по жалко е когато определено е могло да се направи нещо в този случай.И докъде стигаме пак,че държава няма а хората в тази страна са в будна кома.И сега като служител в затвор ще ви кажа ,че нищо от това което си мислите няма да му се случи.Ако не дай бозе го хванат жив(нека бог го съди по скоро)ще яде вашите пари в затвора,ще тормози администрацията и надзирателите ежедневно и не е изключено да затрие още някой.За подобни престъпления в затворите има хора които се хранят по добре от много други получават помощи(дрехи,обувки,санитарни принадлежности).А ако не знаете на някой им дават пенсия по болест (гарантирам по здрави са от много от нас)която може да е по голяма от тази на много пенсионери.Така се реформират и затворите първо престъпниците служителите кучета ги яли.Ако не вярвате на това по късно мога да ви говоря с факти.

120

zk

преди 15 години

извinete za latinicata: KATO IMA6 DYLGOWE 6TE PLA6TA6 I RABOTI6 I PLA6TA6 I RABOTI6! KATO SI PRAWIL DECA 6TE GI GLEDA6!! I NE SE PRAWI NA MNOGO HUMANITAREN ZA6TOTO I TI MI PRILI4A6 NA ABSOLUTNO HAHO!

119

buba4ko

преди 15 години

Незнам, ама човека е постъпил мъжки - дори грешно решение, пак е направил нещо - не е стоял като пу*т*ка и да чака да го е*ат само...Виновен е, но средата и обстоятелствата са го притиснали - не го съдете строго, разберете го.

118

преди 15 години

Гледайте филма на BBC - "The Money Trap - How the banks lure you into debt" (2006) и ще видите, че този феномен е отдавна известен в UK.

117

преди 15 години

Кой му е виновен че има дългове? Да не е взимал като знае че не може да плаща. Да си е правил сметката! То ако заради дългове се правят тия неща кредитните милионери от преди 10 години трябваще да са станали масови убийци. Лабилна психика, това е истината.Човекът просто е превъртял, а и като е врътнал 6 ракии и съвсем е изчаткал.