368

преди 15 години

kato ste tolkova mnogo Kostovisti,6te vidim dali 6te vleze va6ia *** v parlamenta,osven ako se pregarne s negovite saplemennici ot dps

367

eva

преди 15 години

Ти колко ти ограничен, просто..надмина очакванията ми, ей.Или си малък, или си ***, или имаш проблеми с паметта.Аз от 12 години насам единственото време, в което помня, че нямаше разстрели на мутри и се бяха завряли в миши дупки беше неговото време, ясно ли ти е. Сега понеже си simple mind (виж го в речника) ще ме контрираш с "Амииии косьо самоковеца, ами орионннн...квиии квиии". Спести ти го и порови в новините. Сравни статистики колко показни убийства на улицата са станали в периода на управлението му, и колко са станали в последните 8 години.За икономика изобщо няма да ти говоря, защото наистина си прекалено ограничен. А относно това кой е зле и кой е добре - такива умници като теб винаги ще бъхтат за по 500 левчета, ще се ръчкат в 280 и 94, и ще пекат чушки в задния двор. За такива като теб нито Костов, нито никой може да направи нещо, защото си осакатен в главата.

366

VNC

преди 15 години

Каквато и пръчка да те бие, мила, дори и да не си в кръчмата, пак ще бъдеш зле.А то народа и такива като тебе колкото по ги бият, толкова повече им харесва.Ако си мислиш, че Костов имаше "здрава ръка" в управлението, много се лъжеш. Имаше здрава ръка само за себе си и за обкръжението си.

365

една малка баничка

преди 15 години

Твърденията на данчо ментата нямат никаква стойност!

364

eva

преди 15 години

VNC, аз предлагам да се прекръстиш на WC за по-кратко, а и по образец на изказванията ти. Стилът и компетентността ти се ограничават до ниво на селска кръчма (където вероятно и най-често се изказваш). Това, че Костов не желае да работи с други е поредната ти профанска реплика, а и дефинирай понятието "други". Ако на теб модела ти е "Всеобщо мирно разбирателство между всички добронамерени (сред най-добронамерените естествено БСП и ДПС)", по-добре си избий химерите от главата. Българския народ в една огромна своя част наподобява стадо - тъпо, наивно, просто, омазано в собствените си , най-добре да го млатиш с пръчката отзад, че да те слуша. Така че точно авторитарно управление му трябва.А иначе..страхотно съм изненадана от поредицата положителни мнения тук, мислех че каузата е тоталто съсипана, но явно все още има мислещи хора. За съжаление - прекалено малък процент.

363

САМО АТАКА

преди 15 години

Значи,гласувайте за КАДЪРНИЯ КРАДЕЦ Костов,така ли!?Ей,ще ме уморите от смях бе!:)))))))))))))))))))))))

362

преди 15 години

332. - 10:22 - МалиииОт: АнонименИмало ли е такава активност по дадена тема от създаването на ДНЕС БГ!? Явно доста дъта е разпорил Ваньо при четиригодишното си управление. Та още реват срещу него :)

361

преди 15 години

Наистина, народът си заслужава управниците. Плюйте още Иван Костов - единствения кадърен човек в политиката в България, който освен да краде е и направил нещо за държавата и гласувайте пак за бате Серж и останалите некадърници и скоро съвсем ще умрем като държава...

360

VNC

преди 15 години

Защо си мислиш, че само Костов е наясно с икономическото положение? И БСП са наясно и доста други , но никой от тях не се съобразява с това.Интересно какво ще кажат костовистите за съюза с ГЕРБ, след като преди това Костов ги отрече. Сигурно, че това се налага в името на "великата" цел. Костов наистина не желае да работи с други и държи само на своите идеи. Но това в днешно време вече няма да мине.Между другото, Атака са групировка на Костов. Целта му е така да обере и гласовете на лумпенизирана част от населението, включително и чрез измисляне на етнически конфликти. ВМРО също се финансира от партийни пари на Костов /като на всички партии мръсни - от наркотици/ - там пък се разиграва "македонския въпрос". Важното е да се насажда и подържа омразата между хората, които са лесна плячка, защото са обеднели и глупави. Риба се лови в мътни води.Изобщо ГЕРБ, ССД , СДС, ВМРО, Атака, партията Михайлова, земеделците на Мозер, Гергьовден и други измислени седесарски партии са един дол дренки и се обединяват преди избори, за да се доберат отново до парламента, а после се карат при разпределяне на краденото.За БСП такъв сценарий не е нужен, защото те първи отдавна взеха и си разпределиха големите пари. Между другото, България не е толкова засегната от световната икономическа криза, защото върти предимно вътрешни пари от мръсната и черна икономика - наркотици, проституция и оръжие. Затова ЕС не дава много пари за нас, защото не сме част от неговата икономика. И без това ние не можем да усвоим веднага такива пари, дори и да се напънем. Така, че спрените пари от ЕС са просто раздувка за евтин компромат срещу властта, предизвикан най-вече от доносите на прозападния агент Костов.

359

преди 15 години

Що триете ""не.ща.ст.ни.к" бе!?:))

358

преди 15 години

... ...

357

САМО АТАКА

преди 15 години

Кой го мрази,бе човек!?Просто един ,болен за власт!Смешен е!И на всичкото отгоре,не го осъзнава!:))

356

БорКатА

преди 15 години

За всички вас които мразите Иван Костов...Той найстина може и да е крадец,може и да е лъжец,може и да е вскякъкав,но е и ЕДИНСТВЕНИЯ в България който разбира какво става с икономиката в кризата.Той е единствения които каза,че криза има и ще има когато Станишев и Ко носеха розови очила...Той е и единствения които предложи адекватни мерки за борба с кризата.

355

преди 15 години

Иване, с теб сме !!!!!

354

САМО АТАКА

преди 15 години

Не може да обере гласовете на Атака!Затова и предложи коалиция на Волен,да му стане ракета-носител,ама той го отряза!Интересно,защо тук НИЩО НЕ ПИШАТ ЗА ТОВА!:))

353

преди 15 години

Костов започна приватизацията която другите страни които си запазиха индустрията направиха 9 години по-рано. Но комунистите не искаха да я правят за да преливат пари от държавните предприятия в частните фирми и от бюджета в държавните предприятия и да крадат. Костов започна реформи, които никой не продължи нито подобри. Преди и след него нищо не е направено. Костов закри СИК, ВИС и другите които рекетираха народа. Погна мултигруп. Едва при него Б-я започна да купува газта директно от газпром вместо да от прекупвача Мултигруп.Когато се бориш за мафията в Б-я си уплют защото "бизнесмените" държат всичко. Те купуват и изборите. Ако Костов беше крал както пишите щеше да си купува гласове и нямаше да му пука, както прави ДПС и БСП, и щеше да си пуска рекламни клипчета по телевизията. Но уви! Ние ще го отнесем. Народа си заслужава управниците.

352

dan

преди 15 години

Тоя не стига,че е грозен ами е и много нахален.Мълча 7г.за да се позабравят золумите/разграбено селско стопанство,унищожена икономика празна хазна/и сега пак взе да лае.При неговото вещо управление станахме аутсайдери в собствената си страна.

351

VNC

преди 15 години

Недей да мислиш толкова простичко и скромно.Ако Костов е бил закрил всички мутренски организации, защо след него продължиха да се избиват мутри?Мислиш ли, че няколкото асфалтирани улици в София са от значение за такъв голям град?Защо махнаха крадливия Софиянски? /Тук ще ти подскажа - за да може ГЕРБ да седне на неговото място. Девизът на СДС групировките е - Стани Да Седна. Просто защото винаги са били вторите по кражби/.

350

koko

преди 15 години

Шанса на България са ДСБ и ГЕРБ. Мислете българи и преценявайте направеното. Например Костов закри всички мутренски организации СИК, ВИС и други. Бойко за две години асфалтира повече километри в СОфия отколкото Станишеф в цяла България, освен това вкара повече общинари в съда отколкото Софиянски за всичките му години като кмет. Мислете хора и съпоставяйте а не псувайте.

349

VNC

преди 15 години

Костов не е велик политик. Велики едва ли ще има. Добри политици са тези, които умеят да градят, а не да разграждат. Това са тези, които са експерти и могат да създадат нещо.Времето за такива политици дойде, но бизнесът още има какво да краде и не иска да инвестира парите обратно и съответно да "назначи" подходящите политици за това.Освен това прогнозите са песимистични, не само, защото тези положителни процеси се бавят, но и най-вече, защото парите се взеха от хора, които нямат умствен потенциал за инвестиране.