40

sf

преди 15 години

dano po putq kum parlamenta se izpotrepqt selanite...debaa i selqnite EDIN TRUP NQMA DA OPRAVI ZADRUSTVANIQTA....SELQNITE TRQBVA DA BUDAT IZBIVANI MASOVO SHTOM SE ZADURJAT V STOLICATA POVE4E OT 8 4ASA!!!!!!!!

39

калин

преди 15 години

Освен ако съм им големи...

38

Калин

преди 15 години

Комунист мръсен стига си ми се предлагал!По аналнонезодоволени мъже,че и чичковци не си падам.

37

Калин

преди 15 години

Не правя коментари да си ги чета.Това е форум,отваряш гугъл и четеш що значи това.После ми искай граматика и правопис.

36

преди 15 години

Тука съм съгласен с калин-мензиса, понеже и на мен не ми е ясно защо се протестира-е.баха майката на мвр, па ся реват, че ядат бой-ми ще ядете-мишки с мишки.

35

Калин

преди 15 години

Бг образованието си баш образувание ама айде!Учениците учат глупости на разни *** пълнят им главите с бисери и ги тъпчат някви другарки.За дебилните преподаватели т.нар университетски ,който в голямата си част просто нямат нищо общо с науката само претендират.За тях думи наистина нямам.Увредени хора Увредено общество.Не сте адекватни на ситуацията и не задавате правилните въпроси,нито пък начина по ,който реагирате ще доведе до някаква промяна.Хала е показателен.

34

преди 15 години

Калинчо , като правиш "интелигентен" коментар , препрочитай си го , защото правиш по 3 правописни грешки във всяко изречение .

33

darky

преди 15 години

образование*

32

Калин

преди 15 години

Вместо вземете пример от Гърците ,където и ученици и студенти протестират.Тук някви физиономии в национален ефир ми заговорили за реституция и държавна собственост.Искайте си по добри условия за живот,по добри условия за образувание и реализация.На ваще глупости разумните хора няма да се вържат.Нищо адекватно не искате.

31

преди 15 години

Бог да го прости убитото момче!На другите - какво чакате още,а не напускате България?Тя е бита карта!Мислите,че такива като Доган сами ще си отидат и ще направят живота ви по-добър?

30

преди 15 години

Всички сте въздух под налягане,думи ,думи без дела,седнали ми някой умни глави пред компютрите и ми изпращат някакво кръсче да поставя на скаупе,така ли се променят нещата,глупости,убедих се ,че Българската младеж е страхлива ,наивна и некадрна-никой неможе да промени мнението ми ,каквото и да коментирате,глас в пустиня и нека ние да сме добре ,а Вуте зле,а може би си го заслужаваме това правителство ,щом ние сме *** и страхливи какво искаме и търсиме ...един голям . да ни гали и нищо друго -подгответе се от догодина пак ще е БСП и ДСП на власт

29

преди 15 години

Протестът е за справедливо наказание на убийците!Кампуси,затваряне на дискотеки и дрън дрън всички тея неща са глупости.Единствената цел е без абсурди във съдебната система.

28

ot 16

преди 15 години

А значи според теб в БГ хората няма за какво да се борят, така ли, всичко си е о'кей. Аз просто не мога да се сетя за нещо, за което не би трябвало да се борим, което да е наред в държавата.Ама какво да обяснявам сега, просто явно или си доволен от живота си в гарсионерата в Люлин, която ще изплащаш 60 години, или си от тройната коалиция

27

преди 15 години

Ние Не искаме храна и пари!Искаме само алкохол,дрога и повече !Да живеят студентите!Да протестираме за това!

26

kalin

преди 15 години

Уволнен си бил ти.

25

bulgarin

преди 15 години

ви ***, модераторчета скапани.Който ми изтри коментара, да четем за него утре в черната хроника на тъпия ви сайт. Писна ми да триете коментари, долни *** такива

24

преди 15 години

Пак не разбрах, вие за какво се борите?За преврат, сирене, луканка, или топла вода?

23

КИТАЕЦА

преди 15 години

ТЕ И КИТАЙСКИТЕ СТУДЕНТИ МАЙ СКАЧАХА ,НО ЗАЩО ЛИ ГИ ПОСМАЧКАХА С ТАНКОВЕ???НЕ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ДС!ВСИЧКИ КОИТО СЕ ЗАПИСАХА ПРЕДИ В ПОТКРЕПА БЯХА УВОЛНЕНИ ПО ВРЕМЕТО НА ДРУГАРЯ КОСТОВ!КОМЕНТАРИТЕ НА ВАС ОСТАВЯМ.........

22

преди 15 години

Точно така 21,ние сме отишли там да си живеем живота!Какви библиотеки и книги!Цял живот само учене.Не стига гимназията,а сега и тук!НЕ ИСКАМЕ БИБЛИОТЕКИ!ИСКАМЕ БАРОВЕ,ДИСКОТЕКИ И БЕЗРАЗБОРЕН СЕКС!

21

Искаме си правата!

преди 15 години

Стига вече правителството да се бърка навсякъде!Искаме да си останат заведенията!Ние сме млади и се нуждаем от алкохол и се.кс!