265

Юлиян до 270

преди 3 седмици

Всичко,което си написал е истина!Четете и знайте!

264

ароматния пръч

преди 3 седмици

Е,Макрон рече поискайте и ще пратим.Който се е подвел по французите все е бил оправен - Чехословакия 1938 - "Дайте на Германия Судетите,ние сме ви гарантите за остатъчна Чехословакия".Пет месеца по-късно нямаше остатъчна Чехословакия.1940 към Финландия :Никаква размяна на демя,бийте се пращаме 125 000 корпус".Швеция им каза,че няма да пусне никакви корпуси да преминат,размяна на земи нямаше,имаше още само за Москва.А бе гаранция - Франция.Поредните прелъстени и изоставени.

263

Анонимен

преди 3 седмици

Божкее.....Пука и на Русия за своите....

262

Анонимен

преди 3 седмици

Русия казваше и друго.Ставаше въпрос,че влизането на Украйна в НАТО е вече крачка "отвъд червената линия",но това именно беше целта на САЩ-предизвикване на военен конфликт -----///----- Украйна нито е влизала в НАТО, нито е имала преговори за влизане, нито е заявявала такова желание преди Просията да наруши териториалната и цялост. Обратното, Украйна беше в ОДКБ и на територията имаше руски бази с договор до 2042 г. Реално Просията нападна съюзника си.

261

Анонимен

преди 3 седмици

Агресия"на Русия към малките държави казваш.Агресията беше от страна на тези държави към живеещите в тях рускоговорящи общности. ------///------- Тези рускоговорящи общности са колонисти, заселени по време на руското робство. И са длъжни да бъдат лоялни граждани на държавата, а не да го играят пета колона на Москва.

260

Мдаа и клоашка

преди 3 седмици

тоже

259

Честито

преди 3 седмици

9 мая ДЕНЬ ПОБЕДЫ ... Ако го нямаше, нямаше да има ДЕН НА ЕВРОПА!!!

258

262 хей проZтак

преди 3 седмици

ти от "риторичен е" не разбираш ли?

257

мужиците

преди 3 седмици

не биха ли се и досега с НАТО, или вече забравиха?

256

Юлиян до господин

преди 3 седмици

"Никой'' и "Никои".Чакам някакви контрааргументи,доказателства,документи и т.н., оборващи и отхвърлящи тезите и твърденията ми,а не елементарни пошлости и обиди, недоказващи и необорващи нищо.Елементарната обида е единствено знак за признато поражение.Всеки може да подхвърли пошлост и обида.Малко са тези,които могат да оборят,да опровергаят една неистина.Вие, г-да "евроатлантици",не сте от тях.

255

Юлиян

преди 3 седмици

А ти кой си и откъде си?Нямаш име,псевдоним,"позивна" или каквото и да е доказващо,че си "някой",че имаш "привилегията" да поставяш оценки и "диагнози" на по-умни от теб.Толкова си незначителен,че даже не можеш да ги заставиш да се почувстват обидени.Преди да си позволиш да "раздаваш оценки" прочети поне две-три книги,за да ти стане ясно какво и колко ти липсва и ако нещо ти влезе в главата,пак заповядай!

254

Юлиян до 237

преди 3 седмици

Украйна оттук нататък може да влезе само в"небитието"!Въобразяваше си,че е длъжна да получава всичко от всички,без никакви ответни ангажименти,почувства се"ухажвана" и желана от всички и докато кокетничеше и се гледаше самовлюбено в огледалото беше"прелъстена"по най-безцеремонния начин от"Принца"отвъд Атлантика.Сега вече с"разкрити прелести","мината по всички параграфи"и остава да се моли за"трохите",виждайки как изтича свежата и млада кръв-мъжете в активна възраст."Прелъстена и изоставена"!

253

Юлиян до 237

преди 3 седмици

"Агресия"на Русия към малките държави казваш.Агресията беше от страна на тези държави към живеещите в тях рускоговорящи общности.Навсякъде най-безцеремонно,по най-варварски начин бяха атакувани общините населени с етнически руснаци и бяха в действие напълно организирани и координирани репресии целящи тяхното етническо асимилиране.Ако беше България щеше да се направи,че нищо не се е случило,но това е Русия и тя"показа" на тези самозабравили се,че още е РУСИЯ-Велика и способна да защити СВОИТЕ.

252

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Великата руска армия стигна ли до Берлин или още тичат в полетата около незнайни селца в източна Украйна?

251

Васко Жабата

преди 3 седмици

Истината е че САЩ иска ресурсите на Русия, за да ги използва срещу Китай.И това хич не е зле.Там където закона е безсилен, силата на закона е в оръжието.

250

Юлиян до 237

преди 3 седмици

Какво и е била виновна Украйна на Русия,че много държави влезли в НАТО.С това,че докато Русия"дундуркаше"през всичките тия години Украйна и угаждаше на капризите и,останалите бивши соцдържави видяха в това признак на слабост и си позволиха да пренебрегнат"табу-то" и да влязат в Алианса.А това стана възможно само заради извеждането на руските военни контингенти от тези държави в знак на"добра воля"към"западните партньори".И"западните партньори"грам не се поколебаха.Веднага разшириха Алианса.

249

Юлиян до 237

преди 3 седмици

Все едно нищо не си казал.Всяка една твоя"констатация"влиза в противоречие с предишната.Освен това"основната" е фалшива,не издържа на никаква критика.Просто си ги"лепнал"като"Първомайски плакат" без да си направиш труда да ги защитиш.

248

Юлиян до 245

преди 3 седмици

Надай се ти на заека!Със сигурност не ти мърда "мечешкият"!Ти му мисли как "ще мърдаш"!

247

Юлиян до 239

преди 3 седмици

Русия казваше и друго.Ставаше въпрос,че влизането на Украйна в НАТО е вече крачка "отвъд червената линия",но това именно беше целта на САЩ-предизвикване на военен конфликт на границата на Русия и американците я постигнаха без да се колебаят и без да се интересуват от последствията.Главната цел беше-война и пари и поръчки за ВПК на САЩ.Какво тук значи съдбата на "някаква си" Украйна и нейните жители!

246

Анонимен

преди 3 седмици

Нострадамусе ти гледай тебе нещо да не те на ябе !