20

Бивш щангист

преди 3 седмици

Аз вече гризнах пръста , кодекса на труда си го заврете във ушните миди.

19

комунист

преди 3 седмици

Лъжа! Разбиха държавата!!

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Да се вярва на статистика стъкмена в България е като да се вярва,че въобще има в момента Българска държава.И кои са тия,които казват това?.Неработещите в ОСМАНО-СЪВЕТСКИТЕ и румънски ресторанти на Българското Черноморие ли? А защо не работят там? Навярно са се напечелили за един сезон и сега лудеят от богатство . Какво безсрамие турско-п..о..м..а..ш..К..о. властвува в Родината ми. А Догановци са супер бизнесмени. Арестуваха Булгартабак,за да могат гърците да ни откраднат бизнеса. 68 лъжи!

17

Анонимен

преди 3 седмици

До Писимист 15 : Ще обясниш ли зависимостта между вредният плосък данък и говоренето на чужди езици? Плоският данък си е добре, на теб мисленето ти е плоско и това ти е проблема.

16

Ари Голдберг

преди 3 седмици

Браво така Ви Искам! Моше, я пусни принтера у централната ни банка, че свърших кеша да се разплатя с р0ботниците - много са доволни от р0ботатата си!!

15

Програмист

преди 3 седмици

ама разбира се че ще са доволни. Те все пак ИМАТ РАБОТА, нищо че е за жълти стотинки. Какво да кажат тези, които ги съкратиха заради АИ и автоматизация? Всеки ден ИТ сектора бълва нови неща, които оставят още хора без работа, и това набира инерция. Работете си и мълчете, след 10 години ще сте доволни и на паница боб.

14

Писимист

преди 3 седмици

Плоския данък е вреден за България и българските граждани. Идват чужди фирми и си носят чужди работници. Пускат фиктивни обяви с нереални критерии като : да говори мандарин или хинду като майчин език и да може да въвежда по 300 символа на минута ( рекорда на гинес е 268) и си внасят кадрите. Печели само офис собственика и брокера от целата схема...

13

Х

преди 3 седмици

анкетата явно е била в София. В малките градове - не са.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Това проучване сигурно е правено сред депутатите.

11

банани и WC хартия

преди 3 седмици

Тоалетната хартия ще ви трябва все по-малко.

10

работник

преди 3 седмици

Махнете броя на работещите-бедни и ще се получи друг резултат.

9

Храма на Обречените

преди 3 седмици

Оня ден една млада мома глътнала две хапчета Прозак се хвали как вече използват ИИ и спестяват 1000 работни часа и уволнили 30% от персонала. Момата е чужденка меринджей в чужда фирма оперираща в България в аусорсинг сектора. Тия зомбите с мозък на влечуго нямат никаква емпатия към човеците. За тях само парата е важна.

8

беге чурбаджия

преди 3 седмици

Изедник проклет си ме родила мамо българска ненаситна

7

селянин

преди 3 седмици

зимно време не ми се работи обаче летно време ми се почива

6

ХХХ

преди 3 седмици

Тук нещо е объркано ....аз мисля че 98% са супер доволни от работата си и заплащането ! Имам позната работи по 10 часа всеки ден без Неделя и взема 45 лв на ден ....сега ще я уреждам другате че ....доволна прекалено много иска по малко заплащане и повече часове бачкане !

5

Алчен кръчмар

преди 3 седмици

И хоро ще играят след това.

4

Анонимен

преди 3 седмици

До Бай Дрън : Аз съм доволен от моята. Какво им е на 15 хил лева?

3

Бай Дрън

преди 3 седмици

Какво означава да си доволен от заплатата? Ако човек е доволен от нещо, пиши го жив умрял. Доволен може да си за ден, два, седмица, месец... Но да си доволен цял живот от една мижава заплата означава, че си ходещ труп, ненужен на тоя свят, за да се развива. Само недоволните движат света към прогрес. Я ми дайте проучване, колко милионери са доволни от доходите си, че мине интересно. Ама без тотомилионерите, за тях знаем.

2

Математик Алкохолик

преди 3 седмици

Проучването сред държавните служители ли е правено ?

1

Анонимен

преди 3 седмици

българина е мрънкач. Няма начин това проучване да е вярно!