31

Анонимен

преди 1 месец

Много от тези които полагат не им се води и не се заплаща за това е нисък.Както и много хора работят на две места и кога да полагат извънреден труд.

30

Анонимен

преди 1 месец

В ЕС десетилетия наред се живееше леко, уредено, приятно. Е, свърши вече. А България и новопокръстените източно европейци 30 години се навеждаха на запада, западняците ги изпозлваха и подритваха, българите търпяха, мизерстваха и се надяваха да дойде добрия живот, но така и не можаха да дочакат и да го опитат.

29

Анонимен

преди 1 месец

За Русия българите са предатели, неблагодарници и врагове. Това е мнението и на обикновените руснаци, и на научните кръгове и експерите, и политиците. А скоро ще има нови договорености при които България ще бъде третирана според действията си и никой няма да я спасява както през 1945г когато беше съюзничка на Хитлер.

28

Русия е велика

преди 1 месец

2023 г. е станала рекондна за франция по банкрути. 55500 фирми са прекратили съществуването си. Това включва не само фирми от малкия и средния бизнес но и големи фирми. Русия ви скъса шушоните. Муахахаха

27

Анонимен

преди 1 месец

В България извънредния труд се полага но не се записва никъде в повечето фирми. Аз съм полагал извънреден труд в събота от вкъщи, но за това не беше издадена заповед и накрая на месеца ми писаха бонус определена сума към заплатата за дето съм работил в събота. По закон не трябва да има на година повече от 150 часа извънреден труд и точно поради това в много от фирмите не се записва официално.

26

ген. Лукова главичка

преди 1 месец

Оня нацяга футболния хулиган светльо, приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.

25

Анонимен

преди 1 месец

Капитализмът е сложна система на която постоянно трябва да се осигурява приток на нови капитали и експанзия в пространството. А за това трябват ресурси и енергии. А ЕС няма такива. Капитализъм ще се развива в Русия, която разполага с неограничени ресурси и енергии. А ЕС който досега по един или друг начин си ги набавяше на изгодни цени, постепенно ще се спихне и ще се превърне в нещо като Африка и Латинска Америка.

24

Слава Урине

преди 1 месец

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

23

Мбонго Мбонго

преди 1 месец

от Код Дивоар не знае какво е работа, той само събира диви плодове и зеленчуци

22

Анонимен

преди 1 месец

Но след края на СВО на ЕС му предстои фалит и дезинтеграция, защото Русия просто няма да пусне отново ресурсите. А без евтините руски ресурси, европейската икономика е неконкурентна на глобалните пазари. Ще я изместят Китай, Индия, Бразилия и Азия. Индустриалната мощ на Германия ще угасне, а заедно с нея - и Европейската идея. И тогава България отива на кино, защото този път никой няма да я спасява.

21

Кръгли идиоти

преди 1 месец

Източна Европа можеше да е неутрална зона и мост между Русия и запада, икономически най-изгодно. Вместо това те решиха да станат Запад. 35г. вече станахте ли запад бе дебилници, кой-ще ви приеме вас в Запада. За тях източно европейците и славяните са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, в кръвта. 60те години в Брюксел е имало човешки зоопаркове с африканци да ги показват на белгийските деца като животни. Вместо част от запада източноевропейците ги превърнаха в колонии като Конго(уж незавивисима демократична република както източна Европа) и ги опоскаха.

20

Шиши Магнита

преди 1 месец

Краварските системи патриот могат да свалят само пътнически самолети с военнопленници...Затова ще продължават да ядат Кинжали, Искандери, Х-101, Х-555 и Герани. Мачкайте братушки, мачкайте нацягите или т.нар. демократи!!!!!!

19

az

преди 1 месец

А дали не е така защото извънредният труд обикновено не се отчита и заплаща?

18

Анонимен

преди 1 месец

Министърът на икономиката на Украйна предложи жените да бъдат включени в процеса на разминиране. "Равенството между половете се счита за неразделна част от политиката на Украйна, която се основава на принципите на интеграция, приобщаване и почтеност. Това се отнася за всички видове дейности, включително такива важни области като разминирането", каза Юлия Свириденко. Не е ясно защо министър на икономиката се занимава с разминиране на минни полета.

17

Анонимен

преди 1 месец

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

16

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е провален съюз. Българите са наивници, ако си мислят, че може да се реформира и да се промени, като Волгин, който обяснява колко е добра европейската идея, и сега ако го изберат ще отиде в Брюксел и ще им обясни колко е добра европейската идея, и хайде сега да я реализираме както трябва и всички ще плеснат с ръце и ще се прегърнат и ще развиват красиват европейска идея - ха ха ха...

15

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте в ютюб видеа от дрон как върви строежа на някоя магистрална отсечка, и колко малко машини има и колко малко машини работят, и в каросериите на колко движещи се камиони има нещо, почти всички се движат от едно място до друго празни.

14

Анонимен

преди 1 месец

В Русия се отчита, че България досега е дала на Украйна няколко милиарда евро военна помощ и както заяви Зеленски, в началото на войната Украйна се е спасила само благодарение на боеприпасите от България.

13

Анонимен

преди 1 месец

Киевския нацистки режим вече не дава паспорти на емигриралите (дезертиралите) мъже от 18 до 60 г. Сега ги грози депортация или сами да се върнат в така наречата украйна. И в двата случая ще бъдат изпратени на фронта и Могилизирани. Още ли ще спонсорирате киевския нацистки режим бе русофоби?

12

Хахаха

преди 1 месец

Само веднъж от 15 г. , откакто изкласих, съм виждал табличка по часове за работниците, в която се отбелязва всеки изработен час и се изчислява заплатата. Вие виждалили сте през живота си такова нещо?