18

аха

преди 1 месец

А за събитията на фронта ще каже ли нещо британското разузнаване? Украйна громи ли онези с лопатите или ще трябва скоро европейските атлантици да поемат поста? И какво става покрай Авдеевка? А със стратегическото Работино?

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Докъде стигна СВО! Украйна разоръжи ли се? НАТО върна ли се в границите от 1991?" Разоръжи ли се Украйна - ДА, сега разоръжават НАТО. НАТО върна ли се в границите от 1991 - искаш да кажеш 1997. - Предстои, ако не доброволно - доброзорно, барабар с натовските бази в България.

16

Анонимен

преди 1 месец

Този ухиления ли е арестуван?

15

Анонимен

преди 1 месец

Възрастен мъж с деменция от САЩ е превел на измамници от Украйна над 60 млрд. долара.

14

Браво

преди 1 месец

Изложбата на пленено натовска оръжие в парк Победа в Москва се разраства с всеки ден. На входа има надпис"представителите на НАТО и САЩ, влизат с предимство"

13

Анонимен

преди 1 месец

Сармат може да лети 15 хиляди километра, но 25 хиляди не може. А Буревестник може да лети и 25 хиляди, и 35 хиляди и да обикаля с дни около земното кълбо по различни траектории и да сменя посоката си.

12

Анонимен

преди 1 месец

Докъде стигна СВО! Украйна разоръжи ли се? НАТО върна ли се в границите от 1991?

11

Анонимен

преди 1 месец

Буревестник може да бъде изстрелван от Мексико. По-точно, не буквално от Мексико, но може да долети от Русия до границата на САЩ в Мескико по мното траеткории през цялото земно кълбо и през Южния полюс и от всякъде където няма никакви ПВО системи. Може да лети на височина няколко десетки метра от земята, което я прави практически неуловима за радарите. Разбира се, може да бъде свалена с добро ПВО, но тези ПВО не са навсякъде, и САЩ нямат толкова много от тях.

10

Анонимен

преди 1 месец

Ракетата с ядрен двигател Буревестник няма ограничение на полета, може да лети праткически неограничено. Може да долети и след 10 часа, след като са разменени първите ядрени удари. Ракетата ще долети до целта си при всички положение и може да бъде спряна да не се взриви само от Русия. Така Русия може да уведоми САЩ, че ето, няколко десетки наши ракети Буревестник излетяха и ще долетят при вас след 3 часа, така че имате 2 часа да приемете нашите условия.

9

Анонимен

преди 1 месец

Изтребителят от 6-то поколение Миг-41 ще може да прехваща хиперзвукови ракети (които впрочем НАТО нямат) благодарение на бордова ракетна система МФРК ДП, която има способността да изстрелва едновременно няколко управляеми суббоеприпаси. Първият полет на Миг-41 е планират за 2025г, повтърдиха от компанията производител АО "Руска авиостроителна корпорация МиГ". Създава се перспективна авиационна платформа за работа със скорости над 4 Маха (4896 км/ч), което всъщност отговаря на характеристиките на балистична ракета, и дори на височини, граничещи с близкия космос.

8

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще победи русия, защото русия е агресор, а както всички знаем, агресорите винаги губят. Иначе ще излезе, че русия не е агресор, а това е нещо немислимо, следоветелно по законите на желязната логика и на здравия разум Украйна ще победи русия, без никакво съмнение, това е абсолютно сигурно.

7

Факт

преди 1 месец

Русия е държава а не колония, там няма не досегаеми когато крадеш, всички си получават заслуженото. А у нас крадците са на власт.

6

Анонимен

преди 1 месец

НАТО не признава изложбата на трофейна натовска военна техника на Поклонная гора - Столтенберг. Столтенберг заяви, че НАТО няма да признае изложбата на Поклонная гора. Най-страшното оръжие за Русия, което ще използваме, е забравата. Членовете на Алианса няма да признаят съществуването на така наречената изложба на военна техника. Що за техника е това, откъде идва - можете да разберете само от измамната руска пропаганда. Нашите медии просто няма да отразят тази тема. Ако организирате цирк за себе си, забавлявайте се. Нямам приятели в Москва, които биха отишли там, завърши Столтенберг.

5

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

4

Анонимен

преди 1 месец

Британското "разузнаване" без да иска е нацелило основният проблем - кога ще свърши СВО на Русия. Ще свърши, когато ВВ Путин се разправи с корупцията, грабежите и олигарсите в Русия. Тези проблеми са наследството на Елцин, от бандитските 90. Всички в бившият соц имахме проблеми с бандитската приватизация, включително и Украйна. СВО буквално развърза ръцете на ВВ да довърши започнатото, а народите на РФ му гласуваха доверието си. Явно си е заслужавало.

3

Неуспешна война,

преди 1 месец

война май, а момчета, много груз 200, чак се чува? А армейския Генерал ескимос не ходил в армията, Матрьошката 162 сантиметра без токчета и тя не ходила!?! Така е русофилчета, любиш медок, люби и холодок!

2

ъ

преди 1 месец

Британското разузнаване пак се е изказало авторитетно по въпросите за Русия. Жалко, че не е така ефективно при осигуряване на оперативна информация за укрите на фронта. Имам чувството, че е по-скоро пропагандна агенция, нежели разузнавателна такава.

1

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците ще се изчистат от корумпетата си а у нас най-корумпираните са винаги на власт !