115

Алооуу,

преди 4 седмици

...само за един "педофил" се сещам, който целуваше момченце по коремчето пред камерите! Издирван е от Международният съд в Хага!

114

Анонимен

преди 4 седмици

Икономиката на Евросъюза колабира.

113

Анонимен

преди 4 седмици

Единственото вярно е че населението беше 8,9 милиона, 1989 година дадоха право да избягат турците, за 1 месец избягаха 300 хиляди.1990 година дадоха право да бягат и българите, засега 2 млн.Ако продължават всички руски традиции- престъпност корупция, беззаконие, неграмотност, пиене, ранна смъртност....скоро мечтите на Тодор Живков да сме 16 на република ще се сбъднат! Но дори и на нивото на най-долна българска деградация, в РФ ще сме най-богатата република!

112

Ха ха ха,

преди 4 седмици

...руският Тролей е забавен! Все някакъв разпад му се присънва на Запад! Още малко и ще види, тълпи от бежанци , мечтаещи да емигрират в безбрежните Сибирски полета? Сигурен съм , че и всички холандци, германци и скандинавци... мечтаят да емигрират в Русия? Ха, ха, ха...Че даже и българските "фили" търчат на Запад! Никой не иска да има нещо общо с Империята на Zлото!

111

..! до 110

преди 4 седмици

Най си падам да се заглеждам по малки деца... За това избрах запада... Русия е зле с правата на педофилите, направо са лошиии.

110

Анонимен

преди 4 седмици

За ЕС няма никакво спасение. В момента ЕС носи само негативи на България, а излизане от ЕС може да продължи с години, защото България не е Великобритания, нас ще ни мотаят до последно - ЕС не може да си позволи източноевропейска страна вместо да мечтае за ЕС, да напусне. Единствената възможност за нас е разпада на ЕС, но това не означава, че трябва да седим да чакаме и да гледаме, сега всеки българин трябва да се стреми при всеки възможен случай да компрометира, дискредитира и саботира ЕС за да се ускори унищожаването му.

109

Анонимен

преди 4 седмици

Икономиката на Германия се разпада.

108

..?

преди 4 седмици

До до...И къде избяга, бе? В любимата си Русия ли?

107

Помнещ

преди 4 седмици

СоциализЪмът, отдавна фалира! Последният един милиард външен дълг, който ни завеща БайТошо, беше изплатен чак при ...Симеон Дянков! Всичко останало са Лъжи!

106

До 102

преди 4 седмици

Хаахххха, това никой дето е живял това не може да го повярва, че как не сме били и първи,.....хахахаха

105

До Ха ха

преди 4 седмици

Глупаако избягах от такива като теб? Алчни, простии реституутки... При мисълта че такъв като теб може да ми е съгражданин си "бих камшика".

104

Анонимен

преди 4 седмици

Русия спечели 56 милиарда повече от продажба на въглеводороди след като Европа се отказа от руски нефт и газ.

103

Анонимен

преди 4 седмици

Ограничаването на цените на руския петрол не работи - Ройтерс.

102

ДБ не отричам

преди 4 седмици

Но ПП е друга работа, тоя Кирил Петков е патологичен, психологически лъжец! Този човек от първия ден тук април 2021 година лъже непрекъснато, лъжеше за гражданство, за действия, постъпки, измами,на другия ден отрича, многократно! Това е психично болен психопат, който лъже и не съзнава че лъже!Социопат е втора степен психопат, той съзнава че лъже , но не може да го промени! Киро е първа степен!

101

при Тодор Живков

преди 4 седмици

При Тодор Живков Народна Република България имаше население 9 милиона. По официални данни на ООН и ЦРУ България преди 89та беше на 26 място в света по качество на стандарта на живот, 6-то място по качество на здравеопазване, 2-ро място за образовение

100

Руският Тролей

преди 4 седмици

...все за Русия цикли? Ами Русията са добре! Само по хиляда Груз 200 на ден! А за да е успешно контранаступлението, трябва да са поне ...3000!

99

Анонимен

преди 4 седмици

А вече и на запад не не могат да бегат българите, защото и там обедняване, и там няма работа.

98

Ха ха,

преди 4 седмици

...нормален живот при социализЪма? Някои прекалява в лъжите! Затова ли при социализма, щом отвориха границите, и всичко младо и интелигентно си би камшика и избяга от тази комунистическа клоака!

97

в Русия

преди 4 седмици

за януари ръст на БВП с 6%, за февруари 7.7%.

96

Анонимен

преди 4 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли Крим вече?