77

Анонимен

преди 1 месец

Лукас = Луциферс. Само сатана може да обсъжда смъртта на живи хора!

76

До 81

преди 1 месец

Така е. Вероятно Борисов им даде цялата власт тактически, за да се самозаличат следвайки народната мъдрост: "Дай на алчния власт и пари и му гледай сеира"! Който и да беше седнал да ни обяснява какво представляват ПеПеДеБе никой нямаше да повярва така, както сега сам може да се убеди след всичко, което сътвориха. Явно Борисов е подходил стратегически, а те не се усетиха, че ги пусна на ските от момента когато им даде властта. Нищо не е случайно. Всичко е като пъзел от 2020г до сега.

75

Анонимен

преди 1 месец

В битката за власт на тия новоизлюпени политици срещу корупцията не им мигна окото да фалшифицират документи. Затова и изборите са ала- бала за тях. Неподготвени, нафукани, безпардонни. Готови на всичко за да са на власт. Борисов също има вина, защото им предостави на тепсия цялата власт незаслужено.

74

Анонимен

преди 1 месец

Сивият кардинал на Подмяната е обикновена фалшификаторка. Всичко при нея е измама. Само мустака и е истински.

73

Анонимен

преди 1 месец

В интернет както и на устройствата нищо не може да се заличи съвсем. Винаги остават следи. Ако е качено онлайн сървърите имат данни точно от кой адрес е изпратено. Като се разровят всичко ще излезе. Те за това искат всички служби да са техни.

72

Анонимен

преди 1 месец

Как да не може да се докаже? Копирано е в кантората на Джингов. По устройството се разбира. Всеки електронен документ има отпечатък къде е създаден. Бориславова не казва, че не го е направила. Тя каза: "Бях обвинена". Тя не отрича. Киро, Гнома и другите от сектата им не казват, че не е истина, а питат "ЗАЩО СЕГА?".

71

Нострадамус

преди 1 месец

Престъпници управляващи държавата вече 35 години нямат алтернатива.Ще дойде ден подобен на 09.11.1944.

70

Анонимен

преди 1 месец

Най-вероятно ще й се размине,но ние обикновените хора ще ги накажем като не гласуваме за тях.Хубавото е,че с машинките с ала бала няма да ни слагат такива тарикати иначе щеше с един клик на мишката целия вот да фалшифицират точно както тези докумвнти.

69

Анонимен

преди 1 месец

Сега става още по-ясно защо преговаряха да управляват още 9 месеца. Знаят си бакиите. Трябвало е да прикрият всичко, но се забатачиха още повече. Те са мрежа от лъжи и измами. Нито едно законно нещо не са свършили. А уж казваха, че са почтени и честни. Излиза, че са почтени, честни фалшификатори. Дано и пари не тръгнат да печатат! А кой знае? Този наплив на фалшиви пари през последните дни от къде е?

68

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво са научили в Харвард, но по американските закони фалшификация на документи се счита за сериозно нарушение на закона. У нас както изглежда тълкуването е различно, затова се допускат такива нарушения от политици с претенции.

67

Анонимен

преди 1 месец

Това за имунитета на Лена, повече вярвам, че го казва от незнание, отколкото да баламосва. Вече не знам дали имаше едно нещо, което да направят по правилата. Всичко на юруш и набързо, напреко през полето, ама да стане. Правила, закони, конституция не важат за тях. Като малки деца са, важното е да имат това, което искат ей сега, на секундата.

66

Анонимен

преди 1 месец

Хитрата сврака с двата крака. Това което сами си сътвориха, никой друг не мож3 да им го стори. Сега да си сърбат попарата.

65

Анонимен

преди 1 месец

Божкееее! Сега очаквам Киро да излезе и да запелтечи, че ДАНС са влезли в компютъра на Лена и са активирали електронния и подпис. Хакерите са изрязали подписа на Атанас Русев и са направили фалшивото пълномощно на Лена. За достоверност ще каже, че по същото време той и Лена са били на друго място и са обсъждали Кама Сутра с бутилка шампанско. Даже ще каже, че който не вярва може да попита папата понеже и той бил с тях по същото време. Накрая ще заяви: "Лена е невинна. ДАНС са го направили".Хаха

64

Анонимен

преди 1 месец

В Харвард така ги учат. Имат си специален филиал "Фалшификатори".

63

Анонимен

преди 1 месец

ще се оправи ... в кацата с мед е бъркала ... познават се ... някой парапет и нещата ще са точни !

62

Анонимен

преди 1 месец

Лена Бориславова днес заяви, че била обвинена във фалшификация и щяла да се откаже от имунитета си. Цял ден народа се чуди от какъв имунитет ще се откаже, а то се оказва, че ще се откаже от нещо, което ще получи когато стане депутат. Тя не може да се яви в листите щом я разследват, но вече се отказва от имунитета. Рибата в морето, Лена сложила тигана и разтяга локуми да будалка наивниците.

61

Анонимен

преди 1 месец

Тия продължават да баламосват хората с присъди...

60

Анонимен

преди 1 месец

На Минчев може да му изстине мястото в листите за Европарламента, дето се е засилил.

59

Бре

преди 1 месец

И този баламосва. Говори за документ с невярно съдържание за който може да не е знаела парапетаджийката. Ако назначаването на финансов министър не води до вреди, то кое са вреди, открадната кокошка или овца? А фалшификацията на пълномощно не се ли наказва отделно от подаването на документ с невярно съдържание? Какво значение имат изборите, или е виновна или да! А не излиза информация по това време ли? Ама те избори след избори, да запушим устите.

58

Анонимен

преди 1 месец

Много странно, че такъв опитен адвокат като Рангелов прави такива двусмислени внушения. Ами то за най- обикновените хора е ясно, че фалшифициране на документи е категорично нарушаване на закона за което се носи съдебна отговорност и отнемане на адвокатските права.