18

Величко

преди 1 месец

Оффф ... , тая коза още ли се занимава с енергетика ! ? Зарад такива кози в България има мнооого , мнооого енергийно бедни !

17

до Шуменски

преди 1 месец

ми пиша в такива форуми понеже разбирам туй онуй! Но най-ме кефят такива които са родени 10-15 години след като тодор живков падна и ми обясняват как разбираш ли било по онова време! Ясно е, че не си живял тогава! въпроса е защо пишеш за неща които не разбираш!? толкова ли ниско падаш!!?? или пък ти се плаща за да пишеш за неща които нито знаеш нито разбираш!? и защо искаш да ти се плаща е евро или долари след като си путинофил!? а?

16

Анонимен

преди 1 месец

Бъркате годините , до 1989 година България беше развита държава по всички показатели и нищо не липсваше .Мизерията за която говорите дойде 1990година .

15

До Живков

преди 1 месец

Добрее, кажи точно в кои години си живял! Не за друго ами аз съм живял в тия времена! към 42 години съм живял по тодор живково време! имаше режим на тока имаше и режим на водата! ти явно си от по-младите и си хванал само режимите на тока и водата дето бяха след 1992г. Ама поне като не си живял в ония времена и не ги знаеш нито разбираш ко се праиш на разбирач!? Инак за всичко се чакаше и по тодор живково време! и за месо и за хляб и за боб и за коли и за телевизори и за апартаменти!

14

Живков

преди 1 месец

За тия дето пишат празни приказки, че при Живков имало режим на тока и водата! А бе пудели, престанете да мажете времевите диапазони и да пишете за неща които са били в началото на 90-те години при престъпниците Луканов и Младенов. Нали искахте демоНкрация, и тя дойде през 1990г. с режимите на тока, водата и купоните за олио и други стоки. Луканката се спогоди с мистър Максуел и всичко изчезна рязко от пазара тогава. По времето на Живков или по-точно през 80-те не е имало системни недоимъци.

13

Потребител

преди 1 месец

За да се освободи цената на тока трябва да се освободят първо заплатите. Т.е. да се плаща за същия труд равно с Европа. Като се плаща 10 пъти по малко и цената на тока трябва да е 10 пъти по малка.

12

Анонимен

преди 1 месец

Женицата дали научи какво е киловат и какво мегават. Докато такива измислени и нищо не разбиращи хора са по върховете ще сме зле. Човек трябва да е работил дълги години в даден отрасъл и тогава да качва стъкла по стълба до върха, а не парашутист. Над 10 г. навсякъде се поставят аматьори. Хората няма да траят още дълго и ще изригнат.

11

До Анонимен 10

преди 1 месец

За едно си прав! При тодор живков в което време съм живял имаше режим на тока! И на водата! Но това как да е! стари неща! Нещото за което си прав е, че всичко се плаща! По един или друг начин! Това просто е житейска истина! Но въпроса сега е друг! И той е как нещата да не достигат до това да плащаш по 3лв за киловат! Явно засега на тоз въпрос няма отговор!

10

Теменужка

преди 1 месец

До Какво следва Ще започне строителството на 30-и февруари 2025 година. Споко!

9

Анонимен

преди 1 месец

До ...Ами, колкото трябва ще платим! Ще плащаме. Нали нямало беплатни неща? Навремето било много зле с тока при Живков, милиони струвал. Е, вече не живеем при соца. Всяка стока (както и тока!) има своята реална цена! И ние трябва да платим тази реална цена. Нали така е при пазарната икономика, при демокрацията? Плащаш пълната цена на стоката. Като не можеш да плащаш, няма да ползваш! Или ще теглиш бързи кредити и после ще ги връщаш. "не му мисли" както беше в една реклама за бързи кредити.

8

Какво следва

преди 1 месец

А какво стана със строителството на АЕЦ "Белене" Теменужке? Колко етапа с по шест месеца извъртя и накрая нищо.

7

...

преди 1 месец

в БГ наистина няма как да се освободи цената на тока! Поради простата причина, че сега плащаме 20ст. на киловат а след либерализацията ще стане минимум 50ст. Като по вероятно е да е 70ст. или 80ст. реално обаче тази цена може да надхвърли и 2лв за киловат! само допреди година и половина цената на борсата за мегават беше 2200лв. а това ще рече борсова цена от 2.2лв за киловат! А за потребителя поне 2.8 лв. кой може да си позволи това!!??

6

Стоян Стелий

преди 1 месец

Не сте,Гербиджи,не сте! Народната любов е страстна и гореща :) Вятъра на промяната смени посоката и пак се овъртолихте гербера3тията,според новите инструкции на Посолството... Бай дъ уей,Теменужничке,къде дълбоко в ма33ния си двутонен гьот скри пътната карта?!? И сега к80? Тиквуний 404 Банкянски ще трябва да подарява и пудел на Путин?!? А про100 ХараКиро и ДеБиллите ще целуват ръка на Беефффски и ще пият мазно турско кафе в скута му,щото тъй било демократично!И евроатлантическо нек'си. :)Цирк!

5

Анонимен

преди 1 месец

Време е да ви освободим вас.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ако цената се освободи, гледайте цирка. Ще има бунтове, а тия ги е страх.

3

давайте

преди 1 месец

Ами хайде освободете ги де! Тези цени на тока. Навремето било много лошо, 1 час имало ток, три часа нямало. Хората недоволни. Сега вече сме много добре с тока. Не както при Живков.

2

Анонимен

преди 1 месец

Личи си, че правителството се грижи за народа

1

Анонимен

преди 1 месец

ЗАЩОТО АКО ГИ ОСВОБОДИТЕ НЯМА КАК ДА ИЗНУДВАТЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ