25

Анонимен

преди 1 месец

Да припомним и тоя какво говореше до скоро. Нямало смисъл от избори резултата ще е същия.А сега друга песен.

24

Анонимен

преди 1 месец

Явно сме много просто племе, щом се оставяме на тези невъзпитани и неграмотни неща да ни управляват. Преди се мъчехме да се отделим от Румъния, сега само им дишаме прахоляка и цъкаме с език на постиженията им. Много жалко

23

СТРАШЕН И ЗЪЛ ПУДЕЛ

преди 1 месец

Да първанка. Всички се молят на колене на великия Лойко, най-вече ти по време на избори: "Моля ти се шефе, поръчай ми проучване!" - така ли правиш, Първанка. Ти колко си гявул...

22

На тоя

преди 1 месец

Звездите му ги говорят .Ще вземе хляба на Алена.

21

ИЗБИРАТЕЛ

преди 1 месец

Не виждам как другите се борят за любовта на ББ.Първан малко след изборите започна да говори как на следващите ПП ще се сгромолясат и продължава да дудне затова.Но за ДБ никой не говори-там Хр.Ив. им е сигурен за пореден път ББ да го..с 200.ББ плюеше ПП,а после се кълнеше,че без тях няма да прави правителство.Хайде сега,след като всички са с/у ПП,ББ да прави правителство със същите партии в новото НС."Мутрите трудно ще сдадат властта"-думи на Т.Дончева отреди мнооого години.

20

Анонимен

преди 1 месец

Халал да е на тази държава, която ББ - един човек с килийно милиционерско образование, бивш партиен член на БКП и от 2009 г. досега управляващ пред или зад кулисите я направи последна по икономика не само в ЕС, но и в Европа. С много партии се съюзи, всичките се опариха и немалко от тях вегетират или фалираха. На три пъти печели през 2021-22 г. избори и трите пъти никоя партия не поиска да се съюзи с него.ПП последно направи некоалиция с него като резултатът беше негативен.Сега се ухажва с Пеевс

19

Public enemies

преди 1 месец

Печели и без него е невъзможно да се направи кабинет, но все пак е доста далеч от мнозинство и резултата от тези избори ще бъде нов служебен кабинет. И логчният въпрос, защо ще правиш нов кабинет с ПП след като туко що го разтури ?

18

До 31

преди 1 месец

А Киро и Асен са, комунисти без книжка - лъжат и крадат като комунисти

17

Анонимен

преди 1 месец

Нека не забравяме, че той си изкара мандата, само, когато имаше Патриотична Патерица---Нека не забравяме, че Борисов никога не е изкарвал пълен мандат, без значение от произхода или хигиената на патерицата.

16

Анонимен

преди 1 месец

ИЗВОД, не бил комунист, но преди години се хвалеше, че си пази партийната книжка

15

"всички се

преди 1 месец

Борят за любовта МУ".Най-вече Първан .

14

Анонимен

преди 1 месец

Този брадатия май няма връзка с реалността. Глиганите и самовлюбените направиха за смях цялата държава, дано се пръждосат по-бързо

13

До 23

преди 1 месец

Плащат му на бройка - 1 пост =1 копейка

12

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

ПЪРВАН СИМЕОНОВ Е НА ПЛЮС СЛЕД ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ... НО ТРЕНДА НА ГЕРБ Е НИЗХОДЯЩ И СКОРО ЩЕ Е НА МИНУС

11

Анонимен

преди 1 месец

ХАХАХАХА ГЛУПОСТИ

10

Анонимен

преди 1 месец

Като казва ,,всички" Първана оневинява най вече себе си! Без такива, моля, госпожа Първана! Вие ако сте сметнали, че ви е по удобно и доходоносно да сте влюбена в Буксън Тиквата, не всички са като вас!

9

Тенгри кан

преди 1 месец

Удара на Боко Тиквата срещу ПП-ДБ, които са крило на ДПС-ГЕРБ е, за да ги направи трети ид а вкара "Възраьдане" като негова Патриотична Патерица. Нека не забравяме, че той си изкара мандата, само, когато имаше Патриотична Патерица;))) "Патриотите" са едни огладнели и лакоми дупедави, които с удоволствие ще се нанижат на Бойковия заради големият казан с чорба и още по-големият черпак за гребане! Това го писах преди няколко дни.ПП са твърде леви с Асан Вайсман, раздават пари за щяло и нещяло;)))

8

Анонимен

преди 1 месец

Кои всички се борят за любовта на Борисов? Шматка. Само ПП и ДСБ се борят за топлата Борисова прегръдка, но се преструват на опърничави. Като се уплашат, че са прекалили с фасоните, изкача някой миролюбив и пухкав и започва да гука благо край Борисов.

7

Анонимен

преди 1 месец

Всички се борели за любовта му, но той за една нощ може да сайдиса само една Мата Хари. Не е първа младост.

6

Бау

преди 1 месец

Боо-оожжееййй! Точно този мекотел преди година съвсем на 540 градуса маниполирваше общественото ви мнение! Не ги слушайте, ще ви обявят след така наречения вот какъвто резултат са си наумили! атова, понякога в историят са се налагали революции! Иначе нямат махкане! Въпреки, че и при всяка революция набързо се пребоядисат и поведат борбата срещу себе си! Отърваване няма!