74

10,000

преди 1 месец

А аз и бате праснахме по 10 бона в щатското консурство и визите ни додоха безпроблемно. Отдавна сме граждани на САЩско и не ни дреме на дъртите yищa.

73

Забегнал от НРБ

преди 1 месец

Кви кадри, кво чудо, бре!? Всички кадърни хора с акъл се изнизаха от БеГето преди петилетки. Остана шкартото и вярващите в комунизма вaтeнkи. Дори пeдepacтитe се утекоха. Останаха само най-ниЗките - да не се бърка с думата "ниСки".

72

Анонимен

преди 1 месец

Затворете си хотелите и няма да имате проблеми с персонала

71

Анонимен

преди 1 месец

И защо не са уволнени? Или просто се лъже пак?

70

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам как в България може да има европейски, че и по-високи цени, но не може да има европейски заплати

69

Т

преди 1 месец

Аз съм служителка в консулство, няма да уточнявам кое, но докато не си изкарам минимум 1500 евро на ден, не бих и час седяла на стандартното заплащане. Това, че искаме пари откандидатите не е срамно и трябва да се легализира!

68

Анонимен

преди 1 месец

аз бонго бонго мамуната от клона сега работи на слинчака плаща рушвет на булгари 200-300 долар те дават виза ,после може да не се върна и към алеманията сега от наше племе всички дойде на слинчака работи

67

индиец в българия

преди 1 месец

аз ходи плаща на булгарите 200-300 долар в пликче после пиколо на слинчака доволен предоволен носи куфари на туристи дава бакшиш ,сега мои приятели плаща на булгари в посолство и те на слинчака найс лейди гуд

66

c

преди 1 месец

А така ... 35 години гоним българите от България, а сега ще ги заместим с мигранти от Балгладеш - гениално

65

Нищо не дължа

преди 1 месец

На държавата на мафията и корупцията мутрите ши ба ното ДС

64

СМ1РТ НА ДС

преди 1 месец

И да го ду хат комунистите и вутрите

63

реалист

преди 1 месец

Какъвто е бизнеса такава е и държавата. И искам да допълня, че никой нишо не дължи на държавата, защото заплатите на всички държавни и обшински учреждения към които спадат и училища и университети са платени от нашите данъци за нашите деца. И децата не ви дължат нищо, жалки комунисти.

62

Държавна Сигурност

преди 1 месец

Съсипа България

61

112

преди 1 месец

До Бай Дрън ще работи тук, ама като му плащаш по европейски. Иначе -не.

60

НОТАРИУСА

преди 1 месец

Който е учил за нотариус е добре ама който не е

59

СИОН

преди 1 месец

да фалирате всичките дано, 20 г не направигте нищо по въпроса да си защитите интереса, а само се чудихте къде да вдигните хотел.. айде

58

Анонимен

преди 1 месец

От народа : И какво от тва :Бог високо , цар далече ,... а Баце си пълни чекмеджето !

57

Алекс

преди 1 месец

Хотелиерите не са от най-умните,но Налбантов е започнал да стопля какво ще се случи.Работниците от Бали,Бангладеш и Непал изобщо няма да стигнат до хотелите по Черноморието.Ще останат на софийското летище 2-3 часа преди да се качат на следващия самолет в западна посока.Заради черноморските мутраци ще станем съучастник в трафик на мигранти и скоро сухопътен Шенген няма да видим.

56

ako

преди 1 месец

ако това е така трябва да виждам да търкат нара долните

55

Анонимен

преди 1 месец

ОБНОВЕНА :"Служителите по консулствата от герб , искали РУШВЕТИ'' . Ами нормално било , и след 13 г . управление , още се смятат за НЕДОСЕГАЕМИ . Такива са всичките кадри - корумпета от герб !