246

Анонимен

преди 1 месец

Както сме спасили евреите така ще спасим украинците ! Никъде няма да ходят. Остават на слънчака !

245

Мусайбе

преди 1 месец

Най много Арсенал да загубят Зинченко и да изтърват и тази година купата.

244

Анонимен

преди 1 месец

Га ж доди подкрепата от Байдъня, че немам търпение! Жъ бъди добро зрелище!

243

Анонимен

преди 1 месец

Никой не може насила нито да ги депортира нито да ги прати на фронта !!!

242

Анонимен

преди 1 месец

Американците са големи т.ъпанари, в стремежа си да си продават скъпото оръжие измислиха натоски стандарт и накараха новите членки да си унищожим голяма част от въоръжението, което сега можеше да бъде пратено на Украйна. Ракетите С23, които изгорихме спокойно щяхме да ги дадем, да не говорим за другата техника. Тези т.*** първо ни разоръжиха и ни намалиха армията тройно, сега мрънкат за точно обратното - оръжие и хора.

241

Анонимен

преди 1 месец

Ама сега, това украинци ли са, или руснаци от Украйна, избягали от диктатора, нацист Зеленски?

240

Бспар

преди 1 месец

Скоро този филм ще се прожектира и за българите който откажат да участват във война с Русия !!!

239

НЯКОЙ

преди 1 месец

Да се върне някой който е избягал от войната е като да чакаш от умрял писмо. Ама то Зелето друго и не може да измисли.

238

Анонимен

преди 1 месец

Ще ги депортират ли? Това демократично ли е? Може да се търкалят по хотелите и да лентяйстват, но кой е виновен? Защо ги посрещнаха като крале и кралици? Освен това Украйна трябва да си промени Конституцията, в частта където се отнася за мъжете в боеспособна възраст. Бащите на 3 и повече деца са освободени от военна служба. Та те пристигнаха с по 3 и 4 деца. Законът тези не ги лови. Коя държава ще ги депортира?

237

Анонимен

преди 1 месец

Ами успех. Никой няма да се върне. Децата им растат на запад, жените им са на запад, мъжете също. Важи и за руснаците, които никога няма да се върнат.

236

Анонимен

преди 1 месец

Хехе, сега укропите масово ще се откажат от укро гражданство. Кой луд ще ти се върне за укро паспорт, то си е направо жълта книжка

235

Ха-ха

преди 1 месец

Бая ще почакат някой да се върне доброволно щом вече е успял да избяга.

234

Анонимен

преди 1 месец

Кой казва че си измислям бе, дюстабанлия? Ти, наивнико верваш безрезервно само на копейкина пропаганда, като на абсолютната истина обявена от последна инстанция! А? ПФУ! ПФУ! ПФУ!

233

Анонимен

преди 1 месец

До 256. Като ти е бедна фантазията не се опитвай да измисляш.Тръгнал Тъпчо и той центрове да печели.

232

Анонимен

преди 1 месец

Копейките се САЩисаха, след одобрението на 61 милярда долара военна помощ , и даже за 2 деня си забравиха и имената в коментарите!

231

САЩисан вие на луна

преди 1 месец

До Радо Путин стана за смях в Украйна/ И от смях половин окрайна са изнесе..К0зяшките зюмбюли, получавате нобелова награда за мозък

230

Фико Скор

преди 1 месец

А с украинките какво ще става?

229

Анонимен

преди 1 месец

Трябва както не сме си дали евреите едно време така да не си даваме и украинците сега. Хубави, лоши но те не са виновни за нищо. Защо да ги пращаме да ги избиват. Спомням си онова украинско войниче дето беше избягало в Румъния. Направо жална картинка и сега пак да го връщат в месомелачката. И за какво?

228

Керка

преди 1 месец

Много хубаво звучи за да е вярно! Как и с какво ще ги връщат? Може и по джапанки,да се знае кои са новите! Няма да могат да смогнат с дървените пардесюта!

227

Kombinatora

преди 1 месец

Системата щом иска повече мъртви,трябва да и се подчиняваме.Скоро и българите ще ги връщат.Ако не за някой измислен фронт,то ще е поне за ефтаназия.Днешните политици са изхранени и възпитани от същата тази система в която живеем и иска нашите животи.Не сме нужни никому.