35

Мария

преди 1 месец

А има ли родители в тая държава,които да знаят децата им какво правят?! Държавните служител трябва ли да ходят по всички улици,строителни площадки,кьошета за да наблюдават кой какво прави?! А стига с тая държава бе ,а всеки да си прави каквото си иска и за всичко да ви е виновна държавата

34

Анонимен

преди 1 месец

Че няма държава е така,че мафията ни управлява също е така. Но тези деца нямат ли родители и мозък? Все някой друг ни е виновен!!!

33

Какво да се прави

преди 1 месец

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

32

Анонимен

преди 1 месец

32 няма как да е същото , през 90 те и учебните програми още си бяха в реалността и свързани с реалният живот. Може да си бягал и скачал по строежите ама си знаел и какво е прескачане на коза, медицинска топка, имал си трудово обучение и ей такива неща. Сега има тик ток. През 90те се появи и модата да имаш куче в апартамент от клиповете на мтв. Някой си въобразяваха че така им се вдига стандарта, други и днес го правят за социални контакти покрай кучето. Сега се правиш на интересен в социалките

31

Анонимен

преди 1 месец

Безумие е управлението ни, а не децата!! Те си играят..

30

Анонимен

преди 1 месец

Крият се там за да пушат. Трябва да им построят специални помещение за пушене, точно до училищата. Вътре да има интернет, огромни екрани с клипчета от ТикТок и да сервират евтина водка. И ще спрат да се катерят по крановете.

29

Анонимен

преди 1 месец

30 разтревожените очакват да им се намери занимание, полезно обучаващо и безопасно. Като искат да се катерят има детски стени за катерене. Само че се плаща и то сигурно бая и за екипировка инструктор и всичко. Преди държавата организираше кръжоци имаше спортни школи сега няма нищо. Най много да дойде някоя модна агенция и да ги направи тротинетки и пак със селфита и да им разбие живота от малки.

28

90's Babies

преди 1 месец

В Сухата река забавленията в ранните 90 години включваха люлеене с въже вързано за кран над вечно строящи се основи с арматури , плаване със сал върху езеро образувало се от друга вечно строяща се основа на панелка, епични войни с тояги и стрели в горичката между жълтия и синия блок (до сегашната Билла) , сваляне на емблеми от колите и т.н. щуротии , ама нямаше днес бе ге да се ужаси нацията.

27

Анонимен

преди 1 месец

Кранистката що не е заключила крана :)))

26

Награди Дарвин

преди 1 месец

А разтревожените граждани какво точно очакват от останалите граждани? Някой да ходи да охранява крана ли? А тези малките имат ли си някаква работа да се качват на крана? Щом им е толкова акълът... ами да се изтрепят!

25

v

преди 1 месец

естествен подбор

24

Арестувайте майката

преди 1 месец

Оставила е детето без надзор. Има си задължения по закон, не само привилегии. Взела е детските и си пие кафето некъде по пиаците

23

Анонимен

преди 1 месец

Аз като малък съм се качвал на изоставени далекопроводи без ток. Те са си към 40 метра високи и беше истинско изпитание и страх за 15 годишни пишлемета да се покатерим до върха. Вярно, на далекопроводите нямаше стълби като на крана, а се катерихме само по винкелите.

22

Анонимен

преди 1 месец

Ако няма кран, ще бъде старата детска болница или някой жилищен блок децата влизат и се качват на покрива за селфи

21

Анонимен

преди 1 месец

А защо не възпитат децата?

20

И добавям

преди 1 месец

Търсим реалния собственик . . . . И това може да трае . . . да кажем 3 до 5 години, ако собственика не е починал или това което по често се случва в България разстрелян! Как може да изоставиш инвестиция от хиляди левове освен, ако крана не е краден или парите правени с дрога! Накратко това могат да са само бандити!

19

Анонимен

преди 1 месец

Никакво безумие не е. Такива кранове има навсякъде. Има ги и по приснанища и по строителни обекти. Няма как под кран да сложиш пазач, че нечие копилиии нама акъл заради гена си.

18

Анонимен

преди 1 месец

Е те родителите им да не са им казали - ходете да се катерите по кранове? Не разбирам за каква вина на родителите пишете.

17

Гошо

преди 1 месец

Тик-ток е пълен с психопати които висят на една ръка от небостаргачи и тн.Сегашните деца са неспособни да разграничават реалноста и интернет.За тях е невъзможно да оценят риска и евентуалната нелепа смърт.Те са осакатяни за пълноценен живот и ако дарвин е прав ще умрат от дебилност.

16

Я пак

преди 1 месец

Катерил си се на върба в петОк.