62

Анонимен

преди 1 месец

Познавам двама, които от 27 години чакат балона да се спука. Тогава бяха на 38 и 40 години, а сега са пенсионери на 65 и 67 години и още говорят за балон.

61

Анонимен

преди 1 месец

Ясно е, че балон няма и имотите ще поскъпват. Много изоставаме от другите държави от ЕС.

60

Герги

преди 1 месец

Един балон, колкото по-силно го надуваш, по-силно гърми. Задава се страшен тътен по тези ширини. Ще има голям рев, че е дошъл Апокалипсиса.

59

Анонимен

преди 1 месец

Не винаги закъснява. Около мен поне двайсетина нови сгради ги направиха много бързо, но има и 4, които чак сега ги завършиха, а ги започнаха преди около 15-20 години

58

Анонимен

преди 1 месец

до 59 следил съм новото строителство, винаги закъснява не с месеци, а с години, като винаги цената се вдига и накрая съответно качеството пада и получаваш скъп продукт с ниско качество, а това че довършителни работ и обзавеждане излизат + 1/3 поне от цената е известно.

57

Анонимен

преди 1 месец

Голяма измама е какво се търсело. За София търсиш, но не намираш и купуваш това, което има на пазара - двустайни ново и старо строителство и тристайни ново строителство с кухня в хола. Ако търсиш ново строителство с отделна кухня, няма. Ако търсиш тристаен с килер и мокро помещения, пак няма. Четиристайни няма. Старото строителство няма гараж. При новото, ако нещо горе-долу става, то го изкупуват много на зелено и след акт16 няма нищо свястно

56

Анонимен

преди 1 месец

Живея в чужбина, тук се намират по-хубави имоти, даже по-етини. Работа, университети, болници, паркове - колкото си искаш.Когато дойде време да се връщам в България се депресирам, когато си тръгна от България се чувствам все едно летя от щастие.

55

Гъчо

преди 1 месец

Пак ли статия бе? Яко сте го закъсали, вчера писахте предната, истерията се разраства....

54

Анонимен

преди 1 месец

Какви 1000 евро на квадрат, в София, например в жк Изток вече има и по 3000 евро за квадрат. Уж престиж, но ако не беше парка е поредния презастроен квартал с ЕПК-та, стари тухлени блокчета. Почти не останаха от старите вили и къщи.

53

Анонимен

преди 1 месец

До Добре де Вярно ли не се намират имоти за покупка или под наем в София? При търсене в сайтовете излизат хиляди. Някои обяви стоят от над година, като говорим за доскоро доста атрактивни имоти- примерно къщи над 400кв.м. с обзавеждане за 300000 евро, апартаменти по 200+кв.м. за 300 000 и т.н. Същото е и в Пловдив, Бургас, Варна. Ако търсиш апартамент за 200лв наем или 20000 евро продажба в София, вярно няма. Но и продавачите и на по 1000/кв.м. често не могат да продадат. Наеми 800-900лв бол.

52

кур

преди 1 месец

Не че се правя на интересен, но от днеса нарочно ли слагате такива снимки. Все пак идеята е да ни приканите да си закупим жилище и ако може преди това да посетим вашите сайтове за имоти... Та с тази чудна илюстрация последното което ми идва на акъла е да потърся коптор в Панелистан!!!

51

кур

преди 1 месец

До Анонимен Аз давам 4 000 000 Евро за гарсониера сред малините!!!

50

Бай Спиро

преди 1 месец

Нещо новините отвъд океана секнаха - нещо не се пише вече за Взенков, ама за сметка на това платени статии за това колко имоти са изкупени на все по-високи цени... Брех, шъ зема и аз да си купя, щом всички това правят.

49

Анонимен

преди 1 месец

Търся ново строителство, Младост, 3 стаен, до 1 млн евро. А за Манастирски ливади и 2 млн давам.

48

Анонимен

преди 1 месец

Очаква се тази година да излязат на пазара в София 6 млн кв. м. нови.

47

Анонимен

преди 1 месец

Пичове с по 5-6-10 имота в София и Дубай. Не се напъвайте много. За всички има жилища 2 на 2 м. И вие там ще отидете.

46

Анонимен

преди 1 месец

По последни данни съотношението купувачи-продавачи вече е 1 към 1.

45

Анонимен

преди 1 месец

в голям град- Сф.Пд.,Вн.в център всичко по джоба.

44

Е, какви имоти може

преди 1 месец

да се купуват при положение, че 60% от населението има 200 лева в банковата си сметка?

43

Балонест

преди 1 месец

Охооо три пропагандни статии за 2 дена, явно проблемите с имотите никак не са малки. Кой каквото и да говори от тук на татък, приемаме това за индикация за балон. 15г печатане на пари и 0-ви лихви, няма как да не излязат през гъ3a на някой хора. Честито и наздраве за спекулациите на 2000-3000 евро квадрата, на липсващите имоти. Помним имотните балони в миналото, сега ще има екшън!