315

Анонимен

преди 1 месец

Не мисля. Щатите пак ли се правят на велики режисьори. Проблемът тук е, че първо трябва някак си да махнат Зе-то, иначе ще е леко, меко казано неудобно да се преговаря за каквото и да било. Абсурдно даже. То и с Байдън. Преди да дойде оня другия дъртак-Тръмп, който поне е още с всичкия си,

314

Стефан

преди 1 месец

Чета все "опорки", "тролене", "наглеци", " читави". Това български думи ли са? След 35 години Министерство на народното просвещение управлявано от турци ето резултата. Украина е бита карта. Не се интересувайте от нея. Не е ваша война. Вашата е да си върнете България. Турците почти ви направиха почти румелийски бейлерик отново. #89. По броя на минусите ще разберете че съм прав.

313

Никола Стефанов

преди 1 месец

Както винаги натовците са в голяма грешка. Войната в Украйна е по-вероятно да приключи както свърши източния фронт на Втората световна война - с безусловната капитулация на украинците и бягството на укронацистите на запад. Поне тези, които успеят да избягат.

312

До 352

преди 1 месец

Още 8 линии да дръпна и ще го арестувам. Аз, Зеленски ще остана в историята, че съм превзел Москва.

311

Евро Атлантик

преди 1 месец

Кога почва контранастъплението?! Кога влизаме в Москва да арестуваме Путин?

310

Анонимен

преди 1 месец

Белгийският полковник от запаса Роже Хусен представя колективнозападната мечта за "корейски сценарий". Белгийският полковник от запаса Роже Хусен е наследник на армия, която бе прегазена от нацистите за няколко дни и остави народа си в ролята на слуга на Хитлер.

309

Хи хи дончУ белината

преди 1 месец

успя да излъже селскитеРеднеци веднъж, но втори път едва ли. Този криминален тип, най вероятно ще завърши в затвора.

308

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Може би,но Тръмп ще приеме властта чак на 20 януари догодина,ако го изберат ноември тази година.

307

Баба Ванга каза

преди 1 месец

в интервю през 1979 г. Ванга заявява, че Русия ще доминира над света, а президентът Владимир Путин ще стане Господарят на света.Тогава тя каза: Всичко ще се стопи като лед, само едно нещо ще остане непоклатимо - славата на Владимир, славата на Русия. Всичко ще бъде премахнато от пътя от нея, а самата тя не само ще бъде запазена, но и ще стане господарка на света.

306

Христо Христов

преди 1 месец

След оттеглянето на най-голямата партия в правителството им, белгийците не разпуснаха Парламента им, а "опозицията" за един дем сформираха ново парламентарно мнозинство, за да приемат споразумението от Маракеш, задължаващо Белгия да храни нелегалните имигранти като белгийски граждани.

305

Христо Христов

преди 1 месец

Белгия не е държава, а територия населена с ши-зо-про'с'таци. Премиерът ом месеци преди да заеме този пост не знаеше нито химна на Белгия, нито какво празнуват на националния им празник. Факт.

304

Анонимен

преди 1 месец

САЩ , Запада вкл.Белгия са подстрекатели и са виновни за жертвите....

303

С други думи

преди 1 месец

СВО на територията на Украйна върви към очакван край. Освобождаване на Харков, Днепропетровск и Одеса и капитулация на фашисткият режим в Киев. Следва разграбване от "съюзниците" на остатъчната територия от държава 404. Който не вярва нека да заложи преди да се забрани хазарта в България.

302

Баба Меца ще се

преди 1 месец

Договаря с ЕС плъховете? Не ми звучи много сериозно.

301

Преди години

преди 1 месец

Пътувах към Брюксел с влак за икономия. Никога не съм имал илюзия за процъфтяваща Белгия, но това, което видях на гарата, ме потресе! На перона забулени арабки си варяха чай! После на централна улица здрав *** се биеше с полицай и полицайка, на тротоара! ЕС гражданите отминаваха с безразлие. Ако бях в София, щях да се намеся, случвало ми се е.

300

Анонимен

преди 1 месец

И като се разпадна СССР,какво стана?Русия се отърва от СИВ и подари ГДР на ФРГ.Тръгна по капиталистичски път на развитите и стана воена сила.Сближи се с Китай и образуваха нова мощна Икономическа Зона в Света(Брикс) А Западна Европа,(ЕС)заедно с бившите му сателити е в перманентна криза.И може и да се разпадне,ако продължава да слугува на САЩ.Без собствена армия,без ресурси и политически зависим от САЩ.Дори и в Африка,вече се преориентират към БРИКС а не към ЕС.А е заложил и на"бита карта"-укрия

299

Анонимен

преди 1 месец

Гнусните бандеровски фашисти ядат здрав бой по целия 1284-километров фронт.

298

Анонимен

преди 1 месец

Грешката е верна.

297

ПорЦелан

преди 1 месец

Гладна кокошка от нож умира. Сговорна дружина кръф се-ре. Свърши се тая с преговорите, още след оня косматия островитянин, когато каза никакви преговори. Сега ще се уточнява полско-руската граница.

296

Анонимен

преди 1 месец

Белгия е по малка дори от България и също с толкива малцинства като нас. На какво основание mpoлят и спамят срещу Русия.